Maybe baby, you make me glad!

Nu ska jag beratta något før er, småttingar. igår nar jag skulle lagga ulf runt åtta snåret så var han helt duktig och føljde med in i sitt rum. och dar låg han. Och jag bara det har kanns ju bra, Arn gick och lade sig sjalvmant før det var nog inte så kul uppe sjalv. 

Men sen så ville dom helt enkelt sova tillsammans, och jag tankte -Visst! Men då børjar dom prata och skratta och jag får gå in till dom och saga till. Sen kommer det, vi brukar alltid få titta på teve (=fjernsyyn) innan. Men det hade dom gjort så jag sa nej. 

Och jag har mitt rum ganska nara dom så de ørsøker verkligen vara tysta, och lagger en kudde vid dørrøppningen. Och sen kommer teven på, och in kommer jag som varsta hitler och bara jag sa ju nej. Tur att de inte bara krånglar nar jag ar hemma. Men Ulf flyttades på och sen gick det val tillslut. 

Idag funderar jag på vad jag ska gøra, jag har ju gjort det jag ska. Førutom att hamta ulf men det gør jag ju runt halv tre. Om jag kanner mig ratt så blir det nog en film, men ska kanske ta mig en cykeltur och få mig lite luft. Har i stora stora staden! 

Snart har jag avrit har i en vecka och nu har det gått valdans fort tycker jag. Det var ju inte lange sen jag satt hemma och klappade Linus och gnallde på att han var fult klippt. (kann dig inte traffad emma) Tur att man inte pratar med sig sjalv i tredje person eller vad det heter.

Alltså gammal musik ager, och nu pratar vi inte om typ beethoven eller så, utan typ Queen, ramones riche valens, beatles och sån dær. Men jag fick diss av marie nar jag skicka massa lankar. :( 
Men dom ager ;D 

Nu håller jaga på att tjata på bara før att. Och igår ringde mamma och berattade att det var øver mycket sol och har regnade det hela dagen. Usch vad elakt. Men idag ar det finfint vader :) 

Har avslutar jag. En halsning från mig till er, jag saknar er!


Att vara eller att inte vara -Dansk?

nu var det lange sedan jag skrev. Och det ar så att internet till min dator fungerar inte så jag har tjuvat en dator sådar lite snabbt. Nu ar jag som ni kanske førstått har i danmark och det går bra. Ulf hade saknat mig varsta mycket eller jag tror det iaf. Han hade frågat efter mig typ varje dag, men inte efter sin pappa som också var borta. KUL :D

I lørdags så var jag, james och arn och spela golf och jag hade ty absolut ingen aning om vad jag gjorde, men ner i hålet kom bollen, till slut. Sen var vi på legoland och tittade på 4D biosar, åkte massa karuseller och hade kul.  I søndags kom Nanna hit och vi tittade på film och barnen var inte så trøtta så jag blev grining før dom ville inte sova. Får se hur det blir idag, hoppas det går bra.

idag skulle jag ha testat på tennis egentligen, med Nanna. Men nar vi nastan ar framme så får hon ett sms och den ar installd. Typiskt. Men nasta tisdag ska jag prova och får se hur dåligt det kommer gå. HAHA. Hmm, vad har mer hant de senaste dagarna tro?

Jag har tittat på film, en var valdigt bra. Fierce people. hanlingen kanske var sådar men den var bra :) eller så var den så bra før att filmen innan var såååå dålig. Jag vet inte :O Jag fick høra førut att jag var en javel på att se film. xD jag ar filmgansters! 

Asch nu pallar jag inte att skriva mer.
Ønska mig lycka till att lagga barnen sen! och så ska jag nog se på House! Han ar bra, så javla skøøøn.

Dagens outfit


Idag körde jag med något enkelt. Något jag bara slängde på mig :)
Perfect match! Och några polare blev avis och körde samma stil (jag står längst ner i mitten)






Idag är det en ny dag, och det hände nåt igår, jag fick väl högt/lågt blodsocker eller nåt. Men Nu är det dags för gnälltid. Igår var det ju prison break, och det är emmas löv program. Men nu är det så att i Danmark så har det kommit mycket längre och jag hade redan sett det avsnittet. OCH JAG MISSADE AVSNITTET I DANMARK ochd et var liksom hur spännande som helst. Jag måste köpa boxen när jag blir rik.

idag blir det nog mest körning med bil, kan jag lova och sen så är det nästan dags för mig att åka tillbaka till landet utanför. Och jag hoppas verkligen det blir skojigt, alltså inte på tågresan för vem gillar att åka tåg i tolv timmar, nej tack säger man. Men i Danmark. Där ska jag lära mig lite danska.

Förresten så har jag gått och blivit kär, riktigt kär i denna snubbe (igen) Ja ny låt, sån där emma låt. Så lyssna och njut vetja eller lyssna på nåt annat som typ Beethoven ? Ja ni väljer själva. Men beethoven lever inte längre kan jag säga, han blidde gammal.

Det är soligt och Linus solar sig, och  ja han har fått sig en bränna. Helt svart har han blivit.

Skyll på mig
Lägg allt ditt hat på mig
För alla gånger jag sårat dig
Det var länge sen jag tappade tron på mig själv
Skyll på mig
Var bitter och skyll på mig
För alla gånger jag svikit dig
Det var länge sen jag tappade tron på mig själv




iingen vill veta vart du köpt din tröja ?

NÄHÄ, nu duger det då inte att skriva kommentar i min blogg. Nej bara för det är så kul att läsa så jag vet att jag sket på mig sist. Och Björn var här nyss, och vi youtuba och varnansvingade. Plus att han drack kaffe och åt upp fikat. Vilket var kul.

Men idag har jag ätit två glassar och det kändes som sommar och jag ska bli en bloggnörd. Fy fan vad jag kan planera min fritid nu, massa onödig fakta ska jag ge er så ni verkligen ruttar av ointresse.

PISS jag kom inte på nåt att skriva. MEN IDAG SÅ ÄR DET PRISON BREAK OCH FY FAN VAD JAG SKA DREGLA OCH NU ÄR DET VÄRSTA INTRESSANT SÅ JAG TROR JAG DÖR.  (fast bara på låtsas dah)

Och det är feldokumenterat i förra inlägget, det ska inte stå "grönt" Utan "brunt." det ursäktar vi oss på tidningen för. Fy fan jag är så rolig så mamma ramla baklänges och satte godis i halsen som hon åt för tre årsedan. Det är stort! 

skitsnack ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av

Jag fattar ínte att det här ska vara så svårt nu för tiden. Men nu ska jag skriva för hundraförtioelfte gången och se om det blir något eller så. I fredags kom Emelie hit och vi gjorde det vi är bäst på -äta och se på film. Denna gången blev det bara fyra hyrda och en Vhs film. Gammalt det känns -VHS.  Men av dom hyrda filmerna så var 1.5 film bra, lite skärpning tack. Och exorsisten (stavning?) var inte alls lika läskig som jag mindes. Jag måste dock sett den oklippta filmen förr. Nu gick hon ju inte i trappan :O Och man bara satt där och väntade på att han djävulen skulle komma fram. Men EN gång, en fattig gång!

Vi var hos mormor också, fast i lördags också. Hon har ju opererats och är på sjukhuset IGEN. Det är så bra när patienterna blir sjukare på själva sjukhuset. När någon kommer in och öppnar fönster och Pang hon får lunginflamation. Men som vanligt är dom allt så roliga, min mormor och morfar.
Mormor bara, det är massa som ska ha barn här, och fy fan vad dom äter hela tiden. Dom äter bara. :O

I dag ska jag väl köra massa bil förhoppningsvis, och tiden går fort och jag måste snart åka tåg. Och jag måste MÅSTE Ha en kamera innan det. Och en jacka. Helst ett par byxor också. Och jag kommer bli väldig fattig.

Nu ska jag skölja ur mitt hår för jag liksom, färgar det grönt.

tååååååågtimmar och banankontakt

Idag har jag åkt tåg tåg tåg, och man var lite trött där imorse runt nio, när man skulle hitta sin plats i tåget men en snäll dansk hjälpte mig :) men ändå fick jag plats nr 12 till 21 s¨å jag gick fram och sa att det var en som satt på min plats. Och just när jag hade sagt det så vakna jag och skämdes lagomt.

I ungefär en vecka har jag haft magont för en operation, men idag skedde den och det verkar gått bra som var tur, jag har liksom varit livrädd att mista världens bästa. Men på lördag ska vi hälsa på henne och jag ska köpa en trrisslott för hon älskar ju att skrapa liksom. ;)

idag så åkte jag tåg med kungen förresten, eller ja, han såg precis ut som kungen och prata nästan som han så jag satt där och lagomt glodde xD ahahahah, sylvia åkte nog nånannanstans. MoHAHAHA.

Men när jag kommer hem så blir Linus bajs glad och han är väldigt pälsovårdad och måste klippa han, men sköönt att förstå vad folk säger utan att vara fullt koncentrerad. Men jag hade skickat efter skivor som jag längtat så efter att lyssna på (kent och svensk pop liksom) och när man kommer hem så är det nåt afrikanskt skit (ta inte åt er) som kallas för Susheela raman och Salif keita. Lagomt  ledsen blir man. Usch, men jag ska iaf kramas emd Linus :D

Måste bara berätta för er om min spelmatch med james igår, vi spela myers ett typ bluff spel i förrgår och då vann jag, och så skulle han ha retur match igår oich jag banka skiten ur han. HAHAHAHa, och till svars får man du är rätt bra på att ljuga. Vad ska man säga typ tack? xD 

jag har mycket att göra när jag är hemma. blaj.
Fuck you I'm in sweeeeeeeeden.


Men nånting kommer alltid i mellan och någon slutar alltid älska först.

Idag saknar jag mormor, Mycket. Fast mest för att jag oroar mig för operationen till veckan, men man ska väl inte oroa sig för mycket, mest bara hoppas allt går bra. Men nu slæpper vi det.

Idag ær jag ledig och veckan har gått bra, træffade lite danskt folk hærom dagen. Dom var jætte snælla mot mig och jag førsøkte følja med i allt dem sa. Roliga var dom, och tyckte jag prata roligt, eller ja Nanna tyckte jag prata som i en melodi, eller att svenskar gjorde det. Men det ær så pinsamt før jag glømde bort vad alla hette. Och dom skulle till roskilde, och undra om jag skulle dit. Men nu ær det så att arvika ær just då, och dær ær kent och emma vill liksom se kent. Måste det.

Och de allra flesta tycker kent ær bra, som ær ett plus sæger jag :)
SNART KOMMER JAG HEM LIKSOM, det går fort :O

Just nu sitter jag helt ensam hær i huset, dom andra åkte till nån, och Ulf bara ska emma med? ska emmea med? men ska emma følja med? Haha, hur gullig som helst ;D

Førresten så blev jag lite mobbad igår før jag pratade visst som han i hajk, nær vi skulle fixa med biljett hem och så.Men dom hade væntat på min dialekt., och roligt var det visst :O

Men AJÖSSSSS

Blunda och gapa -du ær lik en apa xD

Okej, en liten svår fråga till er svennar.

VEM FICK SIN FØRSTA DANSKA POST IGÅR?
EN ledtråd, hon har bott i Sverige, Kristinehamn rættare sagt, på stenbacken. Børjar det brænnas?
Nehe, hon ær vældigt kort, och allmænt wierd. Och Ja det ær den dær tjejen som har en en hund som heter Linus, som bytt ut hans matte till en ældre mænniska. Ja den mænniskan ha fått sitt nya PERSONNUMMER.

Okej, lite knæpp ær jag allt ændå. Igår så lekte vi som tokar hær, hoppade studsmatta. Men en sak ær rolig att en sjuåring att sætta upp en brasa lite sådær fort, och det kan inte ens jag. Men jag lova ju att han skulle få gøra det, och skooj var det och han gillade det mycket. :)

Han hade bara sprungit in och hæmtat tændaren, och bara sagt "Emma ær allt søt, hon" vadå hur gulligt som helst :) Och dom sæger typ søt till allt hær, det betyder nog typ snæll cokså tror jag. :D

Sen en dag hær hade vi ju sett på dokumentær om gasolin, ett danskt pop/rockband tyyyyyyyp på 70(?)  aja, gamla ær dem iaf. Men jag berætta før James att mamma gilla dom jææte mycket nær hon ja, var ung. Och han bara sprang in till musiken, men du kan låna hem den hær skivan med kim larsen så kan hon få lyssna. Det hær gillar hon sækert. HAHA.

Aja, kanske inte blev så bra inlægg som jag hade førestællt mig, men glassbilsen kom hit igår. :D
Æt glass och bli en Gb-gubbe :D

jag ska gøra nåt STORT, slå er med HÆPNAD

Alltså pippi med dålig dubbning på danska (så man hør svenska røsterna) is the shit sæger jag bara.
Men annars har helgen varit helt okej, hade dock lite hem længtan i lørdags, men det berodde på att jag var orolig før en viss person.

Annars så ær det typ jætte vår hær, man bara blir varm :)

Igår var det massa slæktingar hær och jag spelade nintendo wiii och det var kul ;P
Men jag var på legoland med, och jag kænde mig lite før vuxen næstan før att tycka det var Woooooaw, och dær var en norsk dær opch jag bara han førstod jag ju jættevæl xD Men men ;P danskan sjunker in mer och mer.

Idag ska jag få en TEVE och då kan jag lova att det blir Pb och det kommer typ vara en pøl med dregel hær sen :P

Men ha det fint i sverige och jag i danmark, jag ska typ ha det riktigt kul :D
Kænn på den svennar!

fredag och helgen fri ;P

okej, jag skulle egentligen uppdaterat mer men jag orka inte skriva. Men idag så passade jag Ulf helt sjælv, I flera timmar och det var jætte kul. Vi hoppade mest studsmatta och brottades på den ;D Sen så lekte vi bil, han typ satt på mig och anvænde mina armar som ratt och min næsa var tutan. xD Och jag har ett blåmærke på den nu.

Under veckan har allt gått jætte bra, alla ær så snælla mot mig och hær kan jag trivas, Och språket håller jag på att læra mig, Ulf var så søt førut han bara "du pratar precis som min farfar" Och han ær också svensk liksom :) Och så lær han mig danska ord. Jag kan nu sæga "och så varen veck" På rætt danska, och en massa andra ord xD
(inte før att skryta men man lær sig fort)

jag saknar Linus dock, och emelies och mina natttelefonsamtal. Men annars går det prima, jag skulle låna en dansk bok idag, men jag kænde att jag væntar med det ett tag. Aja, hær rundas det av, eller måste iaf sæga att disneydags på danska inte ær samma sak.

Och så ær dom sega hær før dom har fått X-factor hær som ær rpecis som idol. Och vi har liksom haft det flera år.
 
Puss på sverige

bland konstigt språk och låång væg från linus.

jag som kæmpande att komma in hær i søndags, før att skriva ett farvæl inlægg. Men nu blir det ett helt paff på ifrån danmark darfor ser kanske bokstæverna lite konstiga ut. Men igår på tåget jag det en tjej som var lagomt nervøs infør sin resa. Jag førstår inte varfør. 

Och inte nog med det så var X2000 tåget førsenat så jag hann inte med tåget till Køpenhavn,  Men eftersom det typ ær pendeltåg så går dom tætt och jag sprang på næsta. Men sen kom næsta problem, tåget till vejle hade gått tio minuter tidigare æn vad jag hade anlænt. Och eftersom jag hade platsbiljett så var det att førsøka gå och prata med danskar hur jag skulle gøra. Nær jag skulle byta biljett så fråga hon mig en massa och jag bara "jag førstår inte" Och hær ska jag bo i ett halvår tænkte jag. Men hon tog det på engelska och så lætt det var.

væl framme i vejle gick jag bara førbi min familj, och så ringde dom och vi hitta varann, och jag var konstigt nog inte så nervøs som jag trodde. Men vi gick och åt på ett stælle oh det var god mat, och ulf skulle læra mig att fula ord i danska. Men jag fatta ingenting.

jag orkar nog inte dra allting, men ska førsøka uppdatera och visa er min bild av danmark, men dom pratar iaf jævligt konstigt hær. Jag ær som en kines i irak.

RSS 2.0