-



Skyll på mig, lägg allt ditt hat på mig?

men shit du kunde få mig igår?

Ja, men nu är hon tillbaka, och nyheter kanske hon inte har att berätta men Emma the galning är här, tillbaka i bloggens värld. Men härom natten så drömde jag att jag var pippi och jag blev jagad av rövare och jag och lillagubben sprang i den där skogen hon pratar med sin mamma. Ja men, jag vet jag är knäppt och btw så drömde jag massa annat knas som jag inte nämner här.

igår så var jag och shoppade i vejle så nu är jag fattig, och där på en gata så ramla jag ihop, för mina fötter inte vill gå där jag vill. Så det var en smula pinsamt, men inte räcker det utan när jag gick på inter sport så kom en kille som jobba där och fråga " Vill du ha hjälp med något eller tttar du bara?" På danska sa han det också, och jag ska svara jag tittar bara lite, och jag börja prata på danska, så mitt i tittar så blev jag helt tyst (för jag inser att jag prata danska.)
Och smartot emma drar till neeeeeeeeeejru jag tittar bara sörru på värsta värmlänska. Och sen sprang hon ut fortare än kvickt.  (och det var ganska kul egentligen, så skratta nu)

Men på söndag kommer Marie hit och det ska bli skoj, jag ska visa henne runt här och så ska jag lära henne att prata danska (för jag är ju så bra menar jag) Sen måste jag städa här också, bajs mitt rum ser ut som en annan konteiner.

Det fanns ganska snyggve killar på stan i vejle, så ni vet. Och så såg jag studenter och våra mössor är så grymt mycket snyggare. Och kent ska va med i svt läste jag, och jag saknar dom lite. TYp att gå på konsert. Men de kanske blir Håkan istället, och det blir skoj ;D

Och ¨så har jag ett blåmärke under min nagel ochd et gör ont, och det är fasen farligt att knäppa upp jackor på vero moda i danmarks städerna. Nej skärpning nu Danmark. Ja, men aj will write ju a synfoni lite senare va?
(jag är typ nästa blondinbella eller schulman (mark)  nån annan bloggare fast jag är mer ja kort)

vi skålar för en midsommar till, färsk potatis och sill -som om tiden stått still

Okej, hörni. Jag skulle skrivit igår egentligen, men man var ju lite chockad då ska man säga (typ iaf)

Men en dag här så ringde det en engelskman till mig, och han var ifrån londonpolisen och jag stod tydligen med i deras register, och jag hade en jätte stor skuld att betala, och om jag inte gjorde det skulle jag bli anhållen och fängslad. (vad ska man tänka då -shit?)  Men det ringer dom till en stackars svensk tjej som uttrippat till Danmark, som för övrigt inte har varit i england. Men där satt man och hade en polis i andra örat, så vad gör man? Jo, man frågar efter Emelie för det här är verkligen likt hennes påhitt. Men lite kul vare, och han bare "i don¨t understand you, i'm english" Mitt emellan där kom ett skratt ifrån mig med.

Men vad har mer hänt den där dagen jag inte skrev, jo ni har haft midsommar, och jag hoppas alla ni är jävligt bakfulla och allmänt mår pyton (moahahaha) Jag satt iaf och byggde klart en bygggrejs med (ni kan inte tro det) lego. Eller Ulf och jag skulle göra det, men han bara men Emma gör klaaaaaart. Sen så kom James hem igår och hade vinigummi med sig, och blev missnöjd eftersom jag bara typ gillar dom svarta, och det var hans favvisar. Men ajg fick dom ^^
Men ulf fixa en godisskål till mig för det var ju disney igår, och jag bara fixa massa saker, och han kom Emma ska vi byta, och så snäll som jag är säger jag ja! När jag kommer tillbaka så är det två godisar kvar som är äckliga. Yeeeeeeeeeey!

I veckan så ringde dom ifrån Köpenhamn och sökte James, för det hade vart nåt special med en helikopter som jag inte riktigt fatta. Och dom bara "Har James skaffat sig en svensk fru?" Och jag trodde jag skulle dö av skratt när han berätta det. Och inte nog med det, så sa han, jag sa ja, så hade dom nåt att prata om. Möhöhö!

Jo, så var vi och handla idag och så köpte vi med kaviar, fast jag gillert inte. Och den såg helt ful ut i färgen och så höll dom på att spy när dom åt det. Och innan det så mojsa Arn med den och det sa pläsch och den gick sönder och det avr kaviar överallt. xD Men ulffe och jag driva till legoland på våra racercyklar, vi åt glass, och såg på bion för hundrafemtioelfte gången.

BTW, the feeling är borta i inlägget. Tänk utanför det tack!

du kan fånga mig genom en jävla hård knuff och kalla dig fia

Men jävla diss jag fick av er mina trogna läsare, när man utmanar ödet och viker ut sig och ger den nakna sanningen till er, via en länk så får man fan ingen respons. (och antagligen har ingen av er sett klippet)
ELLER så är jag bara allmänt tråkig, och så kan fallet vara också vem vet.

Men i morgon är det svensk midsommar och vi firade det idag, eller i Danmark heter det ju saint petersdagen (eller nåt sånt, jag har iaf döpt den till det) Och dessa danskar -jävla segon. Dom har en sån där stor Majbrasa, eller midsommarbrasa? Aja, ni fattar ändå. Men jag gick iaf och skröt att i sverige så är man före och så dansar man runt en stång, och ahr blommor i håret och drömmer om sin drömman med massa blommor under kudden. (och ja, vi är faktiskt fullt normala för mot kvällninga så liknar vi grodor)

Jo ni mina små gossar, där vi var så fanns de massa djur (eller höns, 2 hästar och två getter) Och här snackar vi massa va! Men getarna var gulliga, och jag kan nu medela att dom fick rätt mycket blad och gräs av the kids. Hästarna var små och törra, och när ulf gick vid staketet så skulle jag leka duktig. Och jag bara rör inte där. Men emma det är ingen ström i. Och precis innan när jag gick där nudda jag staketet och var livrädd. Smart Emma smart (uttala med finsk brytning va)

förresten så får jag kanske besök hit nästa vecka, och då skulle emma bli glader, eller toker. Vem vet. Åhh ni skulle sett mig här förut, jag gick och sjöng och hade dragit upp mina byxor så dom blev som väldigt korta shorts och jag såg allmänt konstog ut och ful med fetstil. Men så får man lov att vara när man är ensam hemma och knarkpåverkad.

Idag fick jag veta att typ dom flesta danskar inte hör skillnad på norksa och svenska för det är så lika (?) Och det är wierd, för det är ju inte lika, norskarna låter ju så överdrivet glada, och svenskarna är griniga som sura citroner. Och jag tror jag är så rolig så ni tappa andan för en sekund där och sedan spotta ut det ur rumpan (=fis)

nej shit, nu avslutar vi dagen här och imorgon så kommer FORTSÄTTNINGEN!

gud jag är så trött på att känna mig som en dålig kopia av mig själv


http://youtube.com/watch?v=jhdai5SG92g


Hej Alla barn nu är det barnprogram, titta där vad Tant Emma tagit fram.
(sne film sörru)

Okej, vad här hänt idag då, jo, jag blev värsta Hitler här hemma förut, för barnen bråka och jag gjorde den dära knäppa med fingrarna som jag gör för att Linus ska lyssna, och så skrek jag :O Jag har typ aldrig skrikit åt människor så. Men man tappar faktiskt tålamodet. âven den där Emma.

MEN idag så var jag duktig och betalade skatten, och det var fasen inte så farligt att gå dit, jag har typ dött här flera gånger om för jag vart så nervös. Kalla mig klen men, jag gillar inte banker och postelier å sånt. Men när jag skulle hämta Ulf så började två tjejer prata med mig på dagiset, och så fråga dom vad min mamma hette.
-Lisbeth.
Och då gapskratta dom så heeeeeeeeeeeela, verkligen hela dagiset hörde och man var ju nästan rädd så de inte blev en jordbävning.

idag så åkte James till Luxemburg också, så nu är det bara jag och I-a och barnen här. Får se vad dagarna visar för prognos för detta. Men det kommer nog gå bra, och så  hann jag mobba James innan jag åkte. Och han bara men du som var så snäll här i början och nu bara retas du. xD och så körde jag intressebollen studsar när han bara var tvungen att nämna att han skulle raka sig.

Men grattis till anna också :) själv är man för blåst för sådant. (Y)

Ja, har man nåt mer skoj att berätta tro?
men skit samma, men JAG VILL VARA DIN MARGARETHA BARA VARA DIN SKA DU VETA
BTW -my mormor ;)

kom ta med mig, kom och ta med mig ut i natt?

Och så satte man sig här igen, och eftersom man har hört rykten om att förra inlägget var så jävla kul. Så känner man ganska stor press att det här också ska massa bra. Jag känner mig ungefär som en komiker i parlamentet när man ska  ha massa roliga kommentarer, eller en musiker som ska släppa nytt album. Man har ingen aning hur publiken ska ta emot det. (och ja min stora publik menar jag) Så ja, nu ska jag vara "rolig" Men förvänta er inte för mycket. För ja, hissen går ju inte ända upp jämt (speciellt på kolmården, men de var en annan historia)

Idag så har jag gått och mobbat James typ hela dagen, ungefär som jag gör med mamma och Göran där hemma, och det gillar jag. Men jag skulle iaf lyssna på musik, eller det var någon låt jag skulle lyssna på och så fungerade det inte, eller jag hörde fem sekunder och sen blev det tyst. och då kom mitt häxskratt. Om och om igen, och jag bara retades, och drog massa ordspråk som; " ja du har väl inte alla hästar i stallet, hissen går inte ända upp och du har inte alla kulor o kulpåsen osv" Jag älskar att komma på såna där nya. MOHAHA. (fast nu låt det inte så roligt, men ändå)

Sen traskade dagen på, och jag dreglade lite framför prison break, och jag vet att jag sagt det förr men han är så jävla snygg och ja, jag älskarn!

Vi var bjudna till mormor på mat, och där så skrattade jag massa också, för när james pratade så prata han danska och mitt i allt kom en mening på svenska. och jag trodde jag skulle dö av skratt men det verkade bara som om jag märkte det. Och så berättade dom att en gång när james hade bråttom till arbetet och dom hade varit på resturang, och mormorn var med så när dom skulle åka så började han köra innan hon typ hann sätta sig så såg jag värsta bilden framför mig som en fart dåre och hon höll sig i dörren och bara flög efter!

Men jag blev helt glad förut när ulf och jag (kors i taket, byggde med lego) så bara krama han mig och sa "men jag kommer sakna dig när du åker till sverige" Och han kramas aldrig med folk, inte ens sina föräldrar typ, dom får typ tvinga honom xD Så helt gulligt ju, och när jag sa att jag kom tillbaka så sken han upp och bara, ja när du fått en bil :D

Shit nu blev det långt som en annan jävla banan.

känslan att ingen förstår dig är mer än du kan ta, ligg då kvar för det är okej att vara svag.

Men nu måste jag tillägga en sak ifrån förra inlägget som jag missade. (en rätt onö¨dig grej men ändå) Men i lördags så träffade jag en läspande dansk, och han pratade roligt tyckte jag xD Menjagförstodsådetärstort

Igår så var jag ledig och det var kul, jag satt typ och tjattra med emelie i msntelefonen under dagen, och båda sa hallå hör du mig, nej nu försvinner du. Men jag fick mig en jönsonliga ringsignal, och VISSTE ni att jönsonligan egentligen kommer från danmark. Och om ni visste det så gråter jag för de visste inte jag, och när james berätta det så försökte jag komma på massa braiga ideer om att Danmark hade tagit de från oss.

Men jag åkte till Nanna igår och där var det lite folk, fast jag kom först och det var roligare den här gången för jag fattade vad dom snacka om och jag kunde vara med i deras konversiation. Och ni ska höra hur kul det låter när dom där danskarna ska prata svenska. Dom låter som värsta divorna, och jag bara skrattar.

Daniel: Du, Emma har du varit på stationen.
Emma: ja, det ahr jag, eller nej eller  vad är det för något(?)
Daniel: typ ett diskoställe, här omkring

Emma tänker: (och jag som blev så glad för på busstationen har jag ju varit på, men ack så fel man kan ha)

Men idag så skulle ajg åka och handla, eftersom James jobbat hela natten så skulle han sova. Och han gick omkring och skratta åt mig för det regna och jag väntade på ett uppehåll. Och sen kom det, och jag sätter mig på cykeln och det börjar regna. Sen springer jag in i Super BRUGSEN. Och när man kommer ut, men det regnar inte. Och så fort man sätter sig på sadeln POFF regnregnregn. (och det upprepades två gånger)
 
Och när man kommer hem så ska james sova, men nej bara för att han hörde att regna så var HAN tvungen och gå upp och titta på mig, och helt besviken blev han för jag såg inte så blöt ut :O
Men schysst?

OM 16 DAGAR ÂR JAG HEMMA I SVERIGE!

jag ska bli din personliga terrorist tills jag vet din hemlighet

Okej, men eftersom jag får hotbrev hit där det står att dom ska bomba hela jävla legoland (så man måste ju tänka på barnen PLEASE THINK OF THE CHILDREN!!)


Nu äre fasen SEX dagar sen jag skrev och ni har haft abstinens av mig va? Men Nu ska jag skriva ett ännu törrt inlägg som får er att kräkas av skratt, eller spyor eller något. Men idag var vi och åt frokost sådär vid lunchtid, och det var faktiskt ganska skoj. Fast i början var det lite halvdant, mem sådär efter maten. Runt desserten så satte Ulf prislappar på glassen, skålarna, drickan osv. Och det var väldigt höga priser. 500 för ett glas med dricka, och nu snackar vi danska penninger.

Men ja, jag skratta och Ulf och jag gick till en lekpark och lekte att vi segla på en gungbräda typ. Och vi dök ner i sanden och simma där. Och på hemvägen så skulle vi ta genvägen och precis på samma gång sa vi "smoothveij" och han blev helt "EMMA VI SA SAMMA SAK" Smurf typ?`

Men vad har hänt mer, jo det har regnat. Jag har kommit på att om ungefär två veckor åker jag hem, och jag vill klippa mig, jag ser kokobäng ut, och jag kanske vet hur jag ska klippa mig, men bara om de blir fint kan man göra så. Så jag ska fundera lite (fast det är ingen stor förändring MEN ändå)

Igår tittade jag på dålig skräck, the house of wax. B-film. Och James nämnde att dom hade hela TVÅ skräckfilmer, man kanske borde se nån av dom. Varav en jag sett, så det blir nog den andra :O
Förresten har jag en dansk låt på hjärnan. Å Shit jag titta på dansk film en dag i veckan och den var roolig. :D
"hvis I to var ludobrikker, ville I så være slået hjem nu."    (lite ägigt att jag förstår danska nu - hoppas jag kan prata nångång också.)

Nu blire långt tycker jag, och inte sådär roligt utan mer, jag skriver utan att ha en mening.
Men ge mig en kommentar och en kram så var min dag gjord :D

Ps. sverige förlorade fotbollen och björn gråter blod där i österriket.

Alltid känns det som om jag är två steg bakom dig

Ja, men jag har väl en ganska söt mamma ändå, nu ska ni få höra här. Jag har ju lärt henne det där om msn, och det är ganska stort att hon förstår det, för det var inte länge sen hon inte ens visste hur man fick igång datorn där hemma. Och nu går den nästan varm. Men jag fick ett sms av henne igår kvall och hon bara, " glömde säga godnatt, vi hörs imorgon"
Jag menar, jag är ju nitton och klarar av att min mamma inte säger god natt till mig :P

Men idag är en ny dag, en söndag.
Jag tog "min" cykel och tog mig ut på en cykeltur till Grindstedt, och folk i bilarna glodde som galningar och folk tutade, och det var lite pinsamt. Speciellt i en bil, då en kille bara drog ut huvudet och bara glodde som en annan galning eller nåt.

Men det ska ju alltid hända något knasigt, vart jag än är så, när jag cyklade ut på stora vägen så cyklade jag på fel sida och så skulle jag cykla över men då kom det en mopedist. (och då väntar jag tänkte jag.) Och han tutar och pekar på sin pung och ja, vad ska man säga. Man förvånas inte av folk, och ja, ALLTID ska det hända något. 

Men det var mysigt och cykla, och sen åkte jag in på en skogs väg och åkte förbi, hästar och kossor, och det lukta landet. Och det är skönt tycker jag. (fast jag gillar också lukten av bensin, mums) Jag är rätt drogad ja.

BTW idag fyller bianca tre år så henne grattar vi med ballonger och god mat! :D

jag vill vara som du (som du som du)

Och sen satte mig sig här igen, och ja fortfarande vet jag inte riktigt vad elelr hur detta inlägg kommer sluta, eller ens vad som kommer vara i mitten. Men vi får se. hörni! Igår så var det Sveriges nationaldag, och jag missa det. Kanske inte världens förlust men men. Igår var jag lite utochin, men jag tog mig en mysig promenad, och hamnade utanför Billund. Det ni! Här traskar man så fötterna bränner och solen gasar sådär hett i ryggen! Ett tag visste jag inte vart jag var, men hem kom jag.

Vi var hos mormorn in tha family igår, och hon var värsta söt, jag fick ett tuggummi paket av henne för barnen fick ju det xD och så hade hon gjort i ordning en skål med godis till disneydags till mig med ^^ Gulligt gulligt!

Jag känner att inlägget inte kommer bli så "roligt" som jag hade velat, men ja, man kan väl inte vara rolig jämt, eller ja, tro att man är rolig xD Men vet ni, mitt hår har blekt som fan, det är helt ljust. NU har jag nästan typ ljusbrunt och jag vill klippa mig, det ska jag göra när jag kommer hem igen. Mitt hår är ganska långt nu ;D

Åhh, ulf och Arn har gått omkring och tjatat om att få glass hela dagen, eller ja, några gånger men jag vill inte ge dom det riktigt än. Men då tänkte Emma, men dom kan ju få lite saft och frukt.  Och så kläcker ungen ut sig.
Ulf: Varför får vi ALDRIG glass?
Emma; Men det får ni väl, ni kanske får det senare om ni är snälla (här kör emma med hot, nastan)
Ulf; Men varfør får vi inte Glass om du får vin (emma tar ut saften ur kylskåpet)

Aja, lite halvtörrt inlägg men Anna ville jag skulle skriva xD
Så här har ni den nakna sanningen om min dag.

så länge fötterna bär, så länge lungorna kan.

Jag heter Emma Andersson och just nu känns det som om jag kissat på mig, ungefär. Det har jag faktiskt inte gjort, även om ni nu trodde det, men jag skulle vattna blommorna ute, och det var vattenslangar, och jag har råkat få vatten på mig två gånger. Av två möjliga, vilket är rätt bra gjort, även för någon som heter Emma. Så här sitter hon, Emma i pölse landet och har kissat ner sig (i smyg dah)

I går tittade jag lite på resvägar hem, och ja, längre än så kom jag nog inte, men den planeras att snart inköpas iaf. Och nu jublar Sverige av lycka, för jag vet att det har varit lite kabalalik där hemma. Det är ungefär som om sverige skulle tappa bort sin kung. Ungefär.

Men jag har börjat planera min sommar, och ja, jag kommer eller ska försöka hitta på lite skojsiga saker, och träffa friends, vill du träffa mig va?

Idag har jag även köpt kuvert, så jag kan skicka mitt brev, jag lovar det är inte glömt bara en väldigt seg Emma.

Jag vet inte riktigt om det hänt något mer, inte som är värt att skriva om tror jag, eller vänta. Jag tror jag blivit vuxen nu, eller jag har börjat diskutera politik. Och ja, jag lovar er, Man blir rädd för sig själv!


(Var stolt över mig för hela inlägget har jag krånglat med tangenterna så ni ska få läsa ä och ö)


du äger mitt blod och du är slagsmålet jag aldrig kan vinna

Men jävla flyt man ska ha hela tiden, Emma!
Igår så fick man veta att det går lusar omkring har i huset, eller ja, på ulf iaf. Så det var att leta efter lusar och ta lusschampoo. Jag hade dock inga (som jag ar valdigt glad øver) Men det bara kliar hela tiden i huvudet.
Och nu visar jag hela varlden att jag kan ha lusar, och har viker man inte ut sig va?

Men idag hade man val varldens flyt då, jag skulle åka och handla i brugsen, och så skulle vi ha pålagg till smørgåsar, och då ska man gå till sån dar minikiosk eller vad man ska saga, men så som dom har på coop. Och jag visste inte vad vi skulle ha, men hon førstod inte riktigt vad jag snacka om, så jag bara pekade på det som låg narmast, och sen kom jag på att jag inte gillade det xD
(men det var andå inte så farligt)

Men som jag namnde tidigare så går det lusar omkring har i huset, och jag avr skickad till apoteket. Dar skulle jag køpa ett speciellt, schampoo. Och jag kommer in i avrldens minsta affar typ. Och jag hitta inte min inkøpslista dar det stod vad jag skulle køpa før marke. Och jag bara, "øhm jag ska ha lusschampoo" Och hon drar fram nåt helt dyrt skit. Och jag førsøker førklara att jag ska ha ett speciellt som børjar på H. Sen skamdes jag så mycket så jag sa att jag skulle återkomma, och bara ringa ett samtal (och jag lovar dig att ho inte førstod halften av avd jag sa)

Och vips nar jag kom ut hitta jag pappret. SMART Emma, har skammer vi inte ut oss før hela Danmark. Jag lovar er att jag var hur velig som helst.

RSS 2.0