Were we still kissing when you knew that we were through?

Nej, jag släpper inte taget
än. (häppy?)

igår var jag social för första gången det här året, grattis.
Jag skratta, förut slog jag mig. Men går mot rätt håll.
Men skit i det nu.

Idag fick jag en skiva, och läste ut ännu en bok.
Jag längtar tills nånting händer, för ska de fortsätta såhär sitter jag i väggen som en mosad fluga.
och det kan kännas rätt platt.

Grattis.
På onsdag ska ajg på ett möte, för pension.
Det är skrattretande kul.

Om jag var en normal människa skulle jag göra glädje skutt för att det är fredag imorgon, men nu har ju jag vart sån där arbetslös den här veckan så jag har haft lååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååånghelg.
Men fredag imorgon, heeey.

Stop.

-

nu slutar jag

så jag hör att du förklarat krig mot kärleken, men inte ska du dricka ditt hjärta itu

Lördag och såhär gött har jag inte sovit på flerahundra år kändes det som, och en helt rolig dröm hade jag. Sen vaknade jag, och jag drog mig till biblioteket, och det var tusen år sen sist. Dom hade visst bytt ytterdörr, sist jag var där så var det den till höger, så jag stod där och ryckte hann bli grinig för det var stängt. Tog ett steg åt vänster och kände mig som en einstein för jag kom in.

Jag låna lite böcker, nu läser jag "jag saknar dig, jag saknar dig" som jag visserligfen läst förut fast det var i högstadiet. Och den känns så mycket sorligare nu än innan, eller så tar jag mer till mig nu, jag vet inte. Jag kanske inte är lika kall såna här dagar. Men den är bra, och fy på mig som bara budar massa på tradera.

Förut åt jag kökttfärssås und spaghetti, och jag kan ju förstöra mycket, men hur fan lyckas man äta och så det fastnar köttfärssåsbit i halsen, inte sådär så man hostar och inte man andas. Nej bara så det är värsta irriterande, och man bara vill klia bort det. Men ja, den försvann ju, efter tre timmar.

I didn't ment to say
all those things I said
I didn't ment to do
the things I've done to you
On my bare knees
I tell you that I'm sorry
But if I can
Through sorrow and trough pain
I do it all again


I didn't mean to do the things I've done to you.

idag har jag höjt min karma några procentenheter, FÖR JAG HAR ANMÄLT MIG TILL DONATIONSREGISRET!  Jag är duktig, äntligen har jag gjort det. Nu är det inte snack längre, nu kan just du få mina organ när jag dö. Eller så sitter väl nån läkarstuderande och testkör dom, vem vet.

idag var det väldans wierd när jag jobba, man blir nästan rädd.

Förresten varför har jag inte lyssnat på sugerplum fairy förut? Dom är ju värsta bra, deras The Escapologist är hur bra som helst. Emma häppy. Och så var jag å köpte hela godislagret förut, och nu är jag inte ens sugen, så där står påsen och bara skräpar. Jobbigt. 

 Jag skriver sen va.

Men det är jobbigt med såna där sorgliga filmer som man inte kan annat än gråta till, och ja när man typ aldrig gråter. Så inser man hur jävla bra filmer kan va, när man blir sådär tåraktig.
Jag är trött nu,
Och jag är så bra som bara hänger på tradera, fast jag inte borde. Hallå, jag har portat migsjälv från cdon, men då hamna jag på tradera. Smärt.

Imorgon sks jsg till biblioteket för jag fick ett helt sug efter att läsa.
Förresten så saknar jag att lära mig massa saker, men google <3 ahahahahahaha. Och hälften är bara rappakalja. Och nu vet jag inte vad jag pratar om. Men Linus låter och tar min säng.

Åh fan jag saknar min förra lypsyl, jag köpte en ny nu idag men DEN är sugig.
Förresten kan jag garantera att jag kör asdåligt, förut då vid rödljuset, när jag skulle åka därifrån då trycker jag ner gasen som fan, men emma smartäss glömde ta upp kopplingen så jag låt som en raggare.
Sen skämdes jag. Och just nu undrar jag varför de var så viktigt att ha körkort, jag kör knappt ändå xD
cyklarsadel in my äs.


jag lämnar allt jag har för en minut av värme

Ja men va fan inte en enda rockbjörn till kent, bajsigt värre. FAst håkan fick två så jag är stolt över han.
Men nu ska ajg fortsätta min dagliga molotovjive.

Anton; vi vill ju till japan
Reporter; varför det?
Anton; Ja, men Johan ska ju fånga  sin 150:onde pokemon.
och jag gillar sushi också.


MOHAHA, moget va HAHA. Jag borde fan få värsta pluspoäng för jag reklamerar åt dom. Hej kom och spela under min säng, eller ni kan få stå rakt med. Nej men det är farligt för jag vill ha så mycket skivor nu men eftersom jag är portad från cdon så är det surt.

Kul att jag fick räkning från tandläkaren igår, men jag menar det var ju typ bara sju månader sen jag var där, så det är ju i tid. Snart är det helg, då har jag planer. MIn säng. HAHA vilket ruttet liv man har skaffat sig, men ja. hAHA.
Idag har jag knarkat killers, och så fick jag min kent singel. Och ja min traderastjärna fick jag med. Hurrey.

Nu fick jag ont i magen.
hej.

förresten där 95-96 när jocke hade den moderna 90-frillen +ett par brillor, då kan man inte klassa honom mer än en tönt, en söt men lite datorfixerad. Men det är bara roligt. Haha, han ser så rolig ut.

why do I keep counting

För att fortsätta på det jag skrev igår, fast egentligen bryr du dig nog inte om det. Men jag älskar dom, men iaf han anton, han var med i p4 idag, och han tog över hela radion nästann grymt roligt att höra på, jag satt här och skratta, och synd igen att man inte bor i sthlm för dom skulle springa runt där i stan och gatuspela lite, och spela in nån musikvideo.
Jag hoppas dock på fler spelningar från dom, och jag tjuvläste att dom hoppas på karlstad. yeeey.
Hej Glad.

igår somna jag tidigt, första gången i år jag somnat innan två på natta. Gattis. I natt gör vi det igen för de är kul å sova. Hej. Hur gick de då med jobbsökandet jag skröt så om i nåt inlägg nånstans, hej fantasi.

det är farligt att cykla/gå på gatorna, det är halt som en isbit.
GRATTIS Bjön ska snart ta sin första körlektion, btw han vill bli brandman. och det är maries pappa och han heter Björn andersson, precis som min björn. Och det är så roligt tycker jag. Haha. (så skratta nu marie)

Förresten så läste jag att the killers kommer till hultsfred. TÄNK THE KILLERS, fan vad kul.
Jag börjar få en sån där temablogg, bara musik haha, men vad annars liksom.
Ja men nåt annat här då, det luklta grisfoder på mitt jobb idag. Hej Gris.

Nu sja jag kolla upp viktigasaker
Hej Liv.

Igen.
Och förresten så har anders wennberg lika bra musiksmak som mig,och nu snurrar det i era huvuden av nyfikenhet. Hej mystik!

sänk mitt hjärta som en sten

Anton i Molotov jive är helt roligt pratglad, dom var med i SvD idag för DERAS PLATTA SLÄPPS IMORGON, jag hade ju bestämt att jag skulle vinna skivan signerad och allt, men det gick åt ghelevete, fast kjag har kju aldrig riktigt haft sån där tur. Ja, men iaf Anton är pratglad, såhär stod det i SVD "det är mest anton som pratar, nästan konstant" Och när dom var med på tv4, så prata han och avbröt dom där prgramledarna. HAHA jag bara skrattar, och man skulle gått på örebros universitetet för där spelar dom typ snart. (btw dom är helt unga, jag trodde dom var äldre men lika gamla som mig typ, fast ja jag är ju gammal nu)

och varning för gnäll men jag har sträckt mig i ryggen och det painar like hell, förresten är det nåt fel på mina tår för det känns som jag har sånda där feta blåmärken under naglarna, och de gör ont när man går. Hej jag är gammal.

Förresten älska nya ica reklamen
ULF jag har det
- vi flyttar ostbågarna till ostdisken
HAHAHA, löve it.

det finns mycket bra musik har jag kommit på.
Imorgon blir det jobb, sen ska vi titta på en lägenhet, yeeeeeeeah. Fast Linus är sur för att jag jobbar, för idag så böka han till hela mitt rum och han skämdes när jag kom, så varför förstöra när man vet att du gör fel? Jaja, vi är väl lika blåsta båda två. Men man kanske ska gå ut och blåsa bort.

Stå.


I got to do a crime i got to do a crime i got to do a crime




Idag är det ny vecka.
Jag har jobbat och sen fick jag höra världens roligaste kommentar idag, btw dom var lite glada när dom såg mig. Ja men iaf.
"vad brun du är, har du solat???"
Emma -nyvaken och sådär; "öhm neeeeej. haha.
" Men du ser så pigg och fräsch ut.

HAHAHAHA, emma sov typ 2 timmar i natt, och hon ser pigglert ut, jag höll på att dö av skratt, fast i smyg då. Men sen kom en ambulans. Mina fötter dödade mig, och i mina ögon växlades dollarsedlar.
BTW, nu kanske jag vet vad jag vill göra, hej ho. (med mitt liv alltså)
Linus var sur idag.

Jag vet inte vad ja, jo jag cykla, det är snö ute. Jag har tappat min kondis när jag vart hemma och bara tyckt synd om mig själv. Förresten så vill jag att det ska bli lördag och att jag ska bjuda och Vinna min lasse lindh auktion.
Jag trappa mig till netto och det är litet där, mamma köptemjöl och jucie. Vi såg vår granne där,och mamma träffa hela hennes kompis/bekant skara, jag bara sjöng typ. Jag har absolut ingenting att säga för jag har inte gjort nåt.
Men nu ska jag söka jobb. I think.

en ynkling övar fotspår

igår var det lördag
jag tog en bil och fyrde åt karlskoga, där hamna jag på kungsteatern.
köpte min biljett NR 30 var jag.
satte mig ner och väntade

sen kom massa folk och jag satt i min fotölj, den var orange.
sen öppnade dörrarna och jag hittade en ny stol
när lamporna släcktes ner
alla blev knäpptysta
så börja min mage prata och jag skämdes.

sen spelade han, och det var mysigt.

http://www.youtube.com/watch?v=xHOM3vUEKcc
http://www.youtube.com/watch?v=cddYbu2j97k

Men jag satt bredvid gammalt folk och dom var helt roliga.
Sen körde jag för fort hem, det var inte meningen, men ja, jag är lättfotad på en pedal.

Och håkan vann värsta priserna igår, och snart är det februari.
Då blir det skoj. 27:e.
jag längtar.

Hej.

jag minns ingenting som hände, men jag kallsvettas ändå

det är rätt kul
för man kan snart börja säga att jag  är polers brevbäraren här
för ser jag honom inte när han ska elelr precis vart och lämnat breven
(bra tajming linus)
så ringer han på dörren för jag har ett brev som inte får plats i brevlådan
haha, och varje gång "Emma Andersson?" HAHA

det är lite kul.
(tycker jag)

Och nu har jag möblerat om lite, och det är tomt.
Jag menar att ha något i 14 år av sitt 20 åriga liv, så sitter
rutinerna rätt hårt. Och nu behöver man inte göra det längre.
det blir tomt på något sätt

Typ ge någon grönsakerna som blev över, eller "Men ska vi fråga Bianca då?"
(när emma och linus inte kommer överrens)
Och ja, såna där små saker.
& jag kan verka så där som vasa var som jag alltid stavar fel till, så kolla upp vad han hade ni.

Men imrogon är det Lördag (:

du kan bli mitt spöke om du vill?

idag är det 14 januari vilket betyder att det var någons födelsedag idag
bara ett år kvar till gubbe.
sen idag kom döden och knackade på, och vi blev en mindre här.
sånt är alltid hårt

och döden är inte vacker.

min mobil har totalt pajat nu, och har får ha min gamla
den utan färg
och har inga nummer. Så ge mig era nån dag. 

jag kommer aldrig bli yngre än vad jag avr idag

året är 1996 kent far ner till västra frölunda för att spela in "verkligen" Och bor i en lägenhet med utemöbler och en teve, där dom ser på slatterfilmer och bisarra djursexfilmer och är stamkunder på systemet.

markus; och där spökade det, en natt när vi kom hem var alla fönster öppna på vid gavel.

Sami;
och toapapper var utlagt över hela lägenheten, och ingen av oss hade gjort det. Det avr lite otäckt för vi hade sett "the shining"  innan. det fanns även en stor otäck garderob där, som någon säkert hade blivit mördad.

jocke; markus gick och la sig med kniv den natten.

HAHAHAHAHA, skrattar ihjäl mig, och det är massa roligt i den nya boken ajg fick på posten idag.
Kanske bara för jag gillar kent det är roligt, eller så är det verkligen min humor.
jag är mest knäpp.

snart fyller vi ett år också.
hej hopp man kanske borde sluta.

nonsens


in the cold streets at night theres a war goning on

jag vill att ni ljuger
jag vill att ni ljuger

Säg till mig att jag duger
Säg till mig att jag duger





jag tänkte egentligen skriva sådär långt, men jag tappade orden
så jag tar mig ett par skor och en linus och blir blå istället
och skriver en annan gång

but i can't stand here anymore

Men nu är det ett nytt år och då tror man att allt ska bli bra och akkt bara ska glida på och att man ska komma i nån jävla drömvärld. Hejdå 2008 jag skiter i dig, 2009 ska fucking bli suverän 24/7. Och varje år skiter det sig, den där drömvärlden finns inte riktigt, men jag ska göra det bästa av skiten. Nyår var mys, jag tog i så falska toner så vartenda glas sprack.

Men nytt år, nya möjligheter, mitt år ska bestå av MASSA MUSIK, och jag råkade klicka hem några skivor igen xD
Men nu ska jag förklara för er hur jag lyssnar på musik, jag är inte som andra som har blandat, nej jag ska lyssna på samma artist, och just nu knarkar jag en låt med broder daniel. SOM JAG ÄLSKAR!  Haha, mamma blir galen på mig för det bara är samma hela tiden. Men I'm just lovin it!

Snart är det februari och håkan, sen väntar jag på våren och lasse. Och så läste jag nåt om nina rochelle antagligen skulle spela lite till våren, och ja nu håller vi tummarna på kent med.och molotiov jive. Och sen massa andra också för jag älskart!

Jag var på bio idag.

Jag förfrös häromdagen. När jag kom hem på nyår, så skrev jag en sida med "nyårslöften" som jag ska försöka hålla så gott jag kan, det blev ett par och jag tänker inte vika ut dom här för då känns de inte lika failande när jag sumpar dom. (ånej jag har aldrig vart pessimist)

och jag sitter framför yputube farligt mycket och tittar på knasiga klipp

Henrik berggren om götreborg:
"alla känner alla här, precis som i stockholm"

RSS 2.0