MOhaha

image9


Ja, tack ;)

ännu en tisdag.

Jag är typ tillbaka nu och är som vanligt, och börjar planera mitt liv lite sådära. Igår kom mormor ÄNTLIGEN hem och det känns skönt och hon har blivit av med flera liter vatten och gått ner åtta kilo :O och mår bättre nu :)
Molly är självklart gladast, och morfar förstårs. Det har varit synd om honom tycker jag.

Jag vill verkligen ha en drömbok, så jag kan kolla om drömmarna betyder något och så, helkul skulle det vara :) I natt drömde jag om Frida igen, livs levande och överlevt. Sen vaknar man KRASCH.

I går skulle jag till ams men hann inte, för dom hann precis stänga, så idag gjorde jag ett nytt försök och då träffa jag Anna som tog sig en promenad i regnet. Hon följde med mig till ams, sen fikade vi och hade mys och planerade biotimmar och filmkvällar, där på ett hörn titta Ida förbi. Och sen åkte jag hem och nu är jag törstig.

Luftens hjältar vill jag se nu, hej då.

i'll be there



 Den här veckan har jag varit lite off (och då bara inte i bloggen) som jag ber om ursäkt för, men just nu går allt i nerförsbacke. Jag orkar inte gå in på detaljer men motgångar gör en bara starkare har jag hört, men dem tar ju aldrig slut. Och nu klagar jag också. Jag har tillochmed inte ens sett fram emot kent nästa vecka och dem som känner mig eller nåt vet ju att jag gillar kent lite sådära. Och i en bil idag så brast det, det blev överfullt och sånt skit.

Inatt drömde jag att jag dog igen eller jag dog nästan, av en lastbilsvagn, ojsan vilka färger det var på flaket och vilken fart den kom i. 

Förut så tittade jag på pippi och det är så nostalgi och jag är bara pippi :)
Åhh, underbara filmer säger jag. Sen ska jag nog ta och titta på något annat med. Idag blev min kentbiljett till Örebro såld också, det är ändå ingen ide för mig att gå dit.

Förresten så spökar det i mitt rum som tusan nu för tiden.

Appropå godnattsagor och pussel i en livsform

Nu är det dags för mig att skriva igen, eftersom jag tänkt skriva flera dagar i rad. Dessutom har jag bestämt mig för vad jag skulle ha skrivit och så, men jag har inte orkat.

I helgen skulle jag åkt till MArie men hade inga pengar och så, men det var nog lika bra för jag sov typ större delen av helgen och kände mig större delen slö och orkade ingenting. Plus att jag var tvungen att köra, för jag hade ett ryckande ögonlock som mest var till besvär.

I söndags kom Björn och jag spela guitar hero som jag totalt sög på, men efter ett tag klarade jag några noter, och det var helt kul. Det ska jag nog spela snart igen, det är bra att man har en snäll brorsa som tar med sig sånt till mig <3

Idag hände något riktigt pinsamt, iaf. Idag på vilan så lyssnade vi på ett band eller skiva som handlade om regnbågslandet, och självklart somnar jag. Vadå pinsamt värre :O Och om man slumrar till lite, så vaknar man ALLTID, men idag så vakna jag inte och så kom en och sa till mig och jag trodde jag skulle dö, men jag gick upp och lekte med pussel istället xD

Nu måste jag städa och sen ska jag lära mig säkerhetskontroll som jag sagt varje dag i en månad nu. Sen är det Top model, som man ska se :)

Help, i need someone Help!


Did it ever cross your mind
to leave the world behind
take a walk with friends
no longer alive

When the days they pass you by
like the clouds run through the sky
you're in your heart
still wondering why

Det har inte hänt så mycket mer sen sist jag skrev, fast då mådde jag mest piss och bry er inte om vad jag sa, för ibland säger jag för mycket. Om sånt som ingen borde veta, och sånt. Men jag har varit på dagiset den här veckan och det känns skönt, lär känna barnen mer och mer, och jag kan inte neka att jag inte har några favvisar :O

I natt hade jag en konstig dröm som mest gick ut på att fly ifrån att bli mördad, det började med att jag och Emelie som var med barn skulle gå hem till henne fast vi gick fel, så vi gick in i ett gult hus och där boddwe det ligister, och när vi insåg att dom bodde där så stängde hon in mig och och gick därifrån och dom kom hem fast jag kunde smita ifrån dom.

Sen börja allt, och dem jaga mig och Emelie bara var helt kall och kolla rakt igenom mig och ligisterna kom alltid ikapp mig. Jag drömmer väldigt ofta sånt, konstigt.  

Egentligen så hade jag planerat att åka till marie i helgen men så blev det inte, för jag är fattig och allt med mormor. Jag fattar inte varför dem inte kan hitta vad som är fel, för det var inte det som dom trodde ifrån början. Man blir bara orolig, men ska dit i helgen <3

Nästa vecka händer det ganska mycket avgörande saker, och jag ska börja träna också :)
Nu ska jag väcka Linus bara för att vara elak, sånt äger jag på ;)
Ha en bra dag och kväll och vecka och liv och sånt.

måndag

jag tänkte skriva något här men det blev för svårt och jobbigt, återkommer kanske senare när allt lagt sig omkring.


söndagar så ser man inte på keno, helst.

Jag var hos mormor idag igen, och nu har hon flyttat till ett annat rum nu så hon bor med en annan tant som var helt urgullig. Hon är 92 och igår drog hon mormor i korridoren som hade satt sig i en rullstol för hennes ben är uppsvullna. Ja, Tanten som är 92 drog mormor som är 79, helt roligt :) 


Tanten gick till fönstret, och deras utsikt är ett att dom bygger och river huset bakom där (svårt att förklara) och så kläcker hon ur sig; "det ser ju ut som high chaparall" Och vi skrattar xD

Bara för att min mormor är mamma till alla typ, när vi sitter där så börjar hon säga att morfar satt på sig sin tröja utochin, bara för han brukar göra det ibland. Och sen så säger hon att den gamla tanten brevid sig ska lägga sig ner och vila xD


Ikväll är det köping och det får vi inte missa, för det är roligt :)

NU tittar jag på 40 years old virgin och den är inte så jätte bra faktiskt, har ju sett bättre kan man säga. Snart måste jag hem till Bjrön för han ahr skaffat sig guitar hero :D

Helt skoj :)


I löve moviesar, det gör du med ?

Okej, lite reklam ifrån min del kommer idag.
Gillar du att gå på bio?
Älskar du film?

Tveka inte, bli medlem här http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=29650
Här kan man samla poäng och få gratis biobiljetter, och det tackar man ju inte nej till.
Och bli medlem på den där länken så hjälper du även mig :D

Så spring in där och bli medlemar, nu ska jag till KArlstads sjukhus och hälsa på mormor strax :)
Tänk på mig, och kanske kan vi gå på bio :D

It's a fire in my toe

Jag läste förut på en blogg att den tyckte att Amy Diamond var tjock, och jag måste avreagera mig lite för jag blev så grinig så det spruta konservburkar ur arslet på mig. För det stänner inte, är det inte någon som tänkt på att man inte se ut som ett sträck med stort huvud utan att bli accepterad. Och förresten så är hon ung och har inte växt färdigt!! Usch. Jag var bara tvungen att medela er trogna läsare detta xD

Imorgon så ska vi åka till mormor igen, vilket ska bli roligt. :) Jag prata med henne i telefon förut och hon låter mycket piggare, men hon hör som en kråka och man måste skrika så dom på maxi nästan hör mig. Hon hör inte så jädra bra, men det är inte lätt. Jag hoppas morfar vann på bingo lotto idag så han kan överraska henne med sisådär några miljoner :D

Jag kom på att snart är det alla hjärtans dag, så ni vet. Och i helgen kanske jag ska till Linköping och hälsa på Marie, det skulle vara kul. Men vet inte riktigt om jag har råd med det, men ska kolla upp det. :)

Nu ska jag nog se på film, jag är filmgalen för tillfället. Jag lovar dig att jag ska se alla filmer som går att se i livet :D HAHAHAHA.
Ha en trevlig helg och ta inte knark för jag hörde att det inte var så smart.

moviestar all around the clock

Jag övningskörde förut och det var roligt, men snart är det måndag och det är läskigt.

Idag såg jag klart på en riddares historia som jag börja på igår, men orka tyvärr inte se klart den för jag var rätt trött. Och den filmen är så himla bra, men det kändes lite konstigt att se Heath Ledger i filmen, det är så svårt att förstå att han inte lever och gör nya filmer. Han var verkligen en väldigt speciell skådespelare.

Jag har även sett på"click" med Adam Sandler och han är en väldigt bra skådespelare också, får verkligen med känslan. Det var så sorligt när han dör i slutet och jag gråt, och jag brukar inte gråta så ofta i filmer. Men om ni vill se en gråt film med han så ska ni se "vänner för livet" så sorglig.
 


NU handla mitt inlägg mest om filmer, men jag kan inte hjälpa det för jag är en filmnörd och nu är jag verkligen inne i den sån där period då jag kan se på många filmer. Hela tiden, nästan. 
 
Vet ni några bra filmer så får ni gärna berätta för mig så jag kan se dem, täääääääääll me. 
 

Sjukhusvistelse och hostelihost

Nu är jag hemma, och det har jag varit ett tag. Vi var och hälsade på mormor, och självklart var morfar med. Men vi kom lite för tidigt för de var inte riktigt klara med alla prover, så när vi kom så skulle de göra ultraljud på hennes ben. Och då gick vi och skulle fika som var kul. För när vi hade fikat klart så får morfar ut sig;
 - Vart ska diska det här nu då?

Och jag kunde inte annat än att skratta, om vi säger så här, han är inte ute så jätte ofta, vilket man kan förstå. Men han är rolig. Sen gick vi upp igen för att se om mormor var klar, där kom hon i ett par minuter och sen skulle de ta en massa prover på hjärtat, och vi satt där väldans länge. 

Men hon var mycket bättre nu, dem tappar henne på vatten för hon har för mycket i sig. Och så är de rätt irriterade på hennes läkare som inte brytt sig om det här alls. Och jag hoppas dem sätter dit honom eftersom det inte är den första gången han inte lyssnat på henne eller andra i min familj. 

kissie.blogg.se 
Ja, vad ska man säga om den bloggen, jag vet inte. Men det blir lite för mycket, ursäkta mig men jag tycker det.
Läs och se videobloggen så kanske ni delar min åsikt eller inte.

Jag måste bara tillägga att jag höll på att dö av skratt när mormor skulle välja mat till imorgon. Det kommer säkert inte låta lika roligt här men det skiter jag i.

Sköterska; Vad vill du ha? -Gröt eller fil?
MM; jag inte ha en stor smörgås.
S; Men gröt eller fil?
MM; men jag tar fil då.
S; vill du...
MM; JAG vill ha OST.

lite senare
MF; Fick du inte halsbränna av fil?

HAHA, nu låt det inte alls lika roligt men jag skratta ner mig på sjukhuset förut :D
Jag gillar min morfar och mormor för dom är så himla roliga och söta xD
Och morfar hade klätt upp sig värsta fint för att hälsa på mormor, Jeans (som jag inte kommer ihåg när han använde sist) Och självklart en keps som det stod husbilslandet.

Och så var han värsta söt och köpte trisslotter, som jag valde för övrigt.
" Hon giller ju att skrapa såna där lotter så mycket"

Sen ska jag se filmen på femman som verka ganska rolig, med Aschton Kutcher (stavning?)
Se den vetja.

Eller som morfar tjata om "på spåret eller Kan du dansa"

Gregory House

Okej, jag raderade förra inlägget.
Jag vet inte ens om någon hann läsa. Men där stod det att mormor blivit sjuk, och ligger nu i Karlstad. Vi ska åka dit i eftermiddag, jag skulle egentligen gått till "jobbet" idag men jag kunde nästan inte andas i natt för näsan är inte min vän plus att jag vill hälsa på mormor. HOn var iaf lite piggare nu, hon har inte kunnat andas eller gå knappt ett par dagar, och så har hon haft cepeläkare som hon försökt prata med i flera flera månader. Men har bara sagt att det inte är något. Hon hade för mycket vatten i kroppen, och så mätte de sänkan eller var den hette och den var det dubbla av vad de ska vara. Hoppas hon blir bättre.<3

Men läkarna i karlstad ville veta vem han var så jag hoppas dem sätter dit han, för han förstörde ju Björn knä också, eller han sa att han bara skulle vila, sen blev det akut till kga. NU skiter i resten.

Men min morfar är kul.
MF; Jag skulle ringa per, men det var så jävla många siffror, så jag orka inte. 

NU ska vi handla lite grejor till mormor och sen ska vi till morfar.
Vi hörs så berättar jag mer.

sjuktott i halsen

Idag var jag lat och stanna hemma idag, och ringde för första gången och sjukanmälde mig, men ska nog gå imorgon för jag får spasmer att gå här hemma. Bajsröv.

Jag är så smart och tappar bort en BIG räkning, räkningen som gör att jag kan ta körkort, och det är jag i ett nötskal, men jag hitta den tillslut och jag var nöjd. Men idag måste jag säga förlåt, för det känns som jag bara glider längre och längre ifrån människor och vänner. Och det är mitt fel, förlåt att jag hör av mig för sällan.
Men sån är jag väl, sorry.

NU fick jag lätta mitt ynliga hjärta också, när man bara går hemma såhär börjar man mest tänka hela tiden för jag har inte kunnat sova så värst mycket idag ändå, fast jag skulle göra det. Men  jag kolla på benknäckargänget som var rolig, sen var det prison för hela slanten. 

jag skriver senare och är mer roligare då förhoppningsvis.  

krokben och låtsasskägg

Nu har halsen, näsan, öronen och hostan blivit värre, så jag var tvungen att nämna det så ni kan skicka blommor och krya på dig kort till mig ;)

Jag körde förut och det gick ganska bra, men snart ska jag göra halkan och det händer rätt mycket spännade den här månaden tror jag, eller kanske inte. eller jag vet inte. Jag vill iaf utomlands snart, och jag kolla runt lite igår. Det skulle verkligen vara kul om man vågade något sånt :)

Det var så roligt idag på dagiset, för jag var tvungen att åka iväg för jag skulle köra, men när jag kom tillbaka så hade dem vila, sen smök dem ut och bara ropade "hon är tillbaks nu, hon är tillbaks nu" Det´var rikigt roligt tyckte jag ;) 

Förut såg jag klart på the notebook och den var lite bra, men inte direkt min film kanske. Eller det var en fin handling men ja, jag vet inte. Massa kärlek var det i alla fall. ;)

  Såhär såg min cowboy ut i min dröm dårå ;)
(jag var bara tvungen, natt drömmer vi nåt kul igen :)

nattdrömmar och dagens verklighet

I natt så hade jag en rolig dröm, eller kanske inte rolig utan nåt som jag aldrig drömmer om. Men jag var ihop med en cowboy och jag tror vi var gifta. Och det var kul, för han såg ungefär ut som han i Brokeback mountain, alltså inte Heath Ledger utan han andra. ;) och han ser rätt bra ut enligt mig, och så hade han såna där kläder och i vår bakgård hade vi får xD

och så var han sådär duktig med hästar och stuff. Det var iaf en rolig dröm :D

Snart hoppas jag att jag får bilderna ifrån i lördags och då ska jag chockera alla och lägga upp på bdb. Jag var på ams förut och jag pratade med en tant och hon var lite grinig, jag vet inte varför men hon försökte väl vara lite trevlig. Säg inte det här till någon men hon hade rätt gula tänder och jag är elak :(   

jag har inget vettigt att skriva förutom att det är februari idag och i morgon så ska jag köra bil och min hals kittlar.
JAG VILL FFS BLI VACKER TYP.
iaf lite :)

bajsattack

Jag måste bara skryta lite, när jag skulle åka till karlstad i lördags;

Jag: Karlstad, skolungdom (och jag visar min femtiolapp)
BC; men du brukar få åka gratis, ju.
Jag; öhm, TAck ;)

Sådana busschaffisar gillar vi, Bara för han en gång trodde jag var Frida och har sen dess pratat en massa med mig sen dess. Även att jag sagt att jag inte var hon, men om man får åka gratis tackar jag och tar emot :D  


(jag har väldigt konsiga och knäppa titlar)


Sugproppar i ändtarmen

Nu var det ett tag sedan jag skrev, men i måndags så började jag min praktik som jag ska ha fem veckor framåt, eller ja nu är det bara fyra veckor. Men det är riktigt kul där tycker jag :)

Men i fredags så skulle Therese och jag ha filmkväll och vi såg tre filmer, eller egentligen såg vi bara två och en halv för vi var väldigt trötta båda två, efter all mat. Men det var skoj, vi kolla på en norsk film som man bara stressa upp sig på. xD

Igår hade emelie fest, och dit skulle jag. Men med min tur så gick inte bussen till våxnäs förrän en timme efter jag kommit dit, så jag tralla och börja gå, men kallt var det, så där mitt i stan så bytte jag skor och drog på mig byxor. Sen när jag efter en långt tid och dåligt humör kom jag rätt, och Emelie var lite berusad och gla'.

"fint folk kommer sent" heter det ju, och eftersom jag kom sist, aja ni räknar ut resten själv dårå. ;)
Men det var ganska kul i går kväll och jag skratta på mig nästan när emelie råkade hälla ut en hel öl över bardisken. Men men, hon var inte i det nyktraste laget som jag :)

Nu har jag funderat och funderat, och jag vill utomland ;) ville bara berätta det för världen så i ditt garuhörn kanske jag dyker upp.

nu åt jag en åttitalist hockeyfrill.
Byyyyye

RSS 2.0