jag borde motionera mer

Men jag typ älskar att köra bil :D
idag har jag skjutsat massa folk, mormor ägde ju men björn var inte så dålig han heller. BTW när jag och linus åkte till skogen så vips vare ett rådjurskid på vägen. Ni fattar itne hur skönt det är ensam i en bil med bara massa musik på helt underbart. och jag kommer bli värsta bilgalen och bara ha 74 bilar och typ bli bilmekaniker och shit xD AHAHAHA

men nu är jag ensam hemma i flera dagar
plus att mormor och hennes kompisar (hon har typ 35 tusen såna) blev glada när jag fick köra bil. Mormor bara men solveig, ulla, lasse elsa osv är helt glada för att du klara det. Och jag har typ träffat en av hennes friends xD

törrt inlägg men poliserna är överallt där jag är nuförtiden tycker jag.

och jag dör av värmeslag ibland

747

Ja, nu ska jag skriva igen. OM OCH OM IGEN typ.
Men igår så hade jag namnsdag och mina grannar sa grattis xD plus att jag var allmänt nervös, fast det gick okej
efter BLOD svett och en massa jävla tårar typ. Så det firade jag genom att köra till ölme och köpa en festis som jag glömde hos göran efteråt. Det var dom 19 spännen (jo man blev visst rånad)

jag ville bara fly från mig själv

jag har tröttnat på att bli nertrampad och kastad, som om jag vore nån sorts skit
visst jag vet att genom dina ögon betyder jag minus noll, kanske genom fler ögon. Vad vet jag?
Men just nu har jag tröttnat på det, alltså riktigt tröttnat på det.
På allt. Alla svek ajg mottagit, alla lögner -allt!


men jag ska ta en paus ifrån bloggen ett tag tills jag orkat rest mig och sånt där.
så ni behöver inte läsa om mitt klag mer, på ett tag iaf.
Tack OCH hej.

Så håll ditt huvud högt jag älskar allt du gör

Okej.
Igår
KENT
&
HÅKAN
egentligen behöver jag inte beskriva mer, men eftersom ni alla inte förstår mina känslor för detta så ska jag beskriva lite för er.

Anna kom med sin bil och hämtade mig, och jag var trött, jag tror mina tappade timmar under nätterna de senaste veckorna kom åter. Men vi skulle till Eskiltuna, och då klarar man allt. Vi åkte, åkte och åkte, men sen kom vi fram och betalde parkeringsplats till på måndag så vi lämna bilen där och traska hemåt istället.

Under dagen så provsmakades eskilstuna mat och det var inte så stor skillnad FATTAR NI DET? Men istället för att köa hundra år som vissa hade gjort, iaf ett dygn vilket känns lite drastiskt. Men vi gick dit sex och insläppet började direkt när vi kom, så det matchade vi bra. Men under dagen satt vi i parken och lyssna på kent och lite håkan, pratade med två gubbar som var intresserade av vår kentrelation xD Dom var faktiskt lite avis på oss, det tror jag iaf. Vi med biljett och så :)

Men alltså jag skulle vilja beskriva hela konserten för er, för det var liksom i klass för sig, man måste nog egentligen vart där för att förstå hur bra allting var. Det finns inte tillräckligt bra ord för detta. Många bra låtar spelades, man märkte direkt att folket kom för att se kent men det var lite röj på Håkan också, fast han var nog mest galnast. Kent gav mycket mellansnack, eller Jocke pratade massa, det gillade jag. han är ju så rolig. Man fick sig flera historier med i bakfickan och en jävla bra känsla. Bra låtar spelades, bra väder var det, bra sällskap allt kändes bara så bra. Och man glömde allt som annars snurrar så fort i huvudet. Efter konserten hade jag jävla ont överallt och så kunde jag inte gå, utan vingla som en annan fyllekärring. Och det enda jag var full av var nog lycka :D

Men i Eskilstuna blev jag döpt till Carro också, så dumpa Emma och säg carro kanske? Ja, det kanske finns delade meningar om det men ja, man kan ju alltid få en förändring. BTW så spelade kent en ny låt som var helt bra ;D

MEN TACK KENT ANNA OCH HÅKAN FÖR EN SUVERÄN DAG.
(jag vill kenta mig mer och mer och mer)

det var längesen jag tappade tron på mig sjääälv

Jag var hos Marie ett par dagar och vi gjorde inget speciellt förutom att träna, se på film, äta och var hos doktorn typ. ;-)
Men idag så åkte jag till mormor och morfar och mormor blev sådär jätte glad för jag surprisade dom, och hon bara lööös upp i ansiktet -DÅ känner man sig välkommen :) Men där fick jag mat och en viss Linus fick också det, och det avr inte lite heller. Nej och när jag sa att det räckte, nej det gick bara genom dessa gamla öron. Och efterrätten var tårta för min morbror fyllde 50 år. Han har dessutom blivit grymt smal så man nästan blir orolig, men men.

Linus skulle självklart också få efterrätt (vår diskussion)
-Emma, ge morfar din grädde du gillert ju inte.
- ja, visst :)
- Neeeeeeeej, ge den till Linus istället.
-Men han behöver ingen tårta, han har ätit så mycket ändå.
-Jo han ska visst ha, lägg grädden här nu!
-Nej, han är ju helt hård på magen.
-MEn nu ska du inte vara orättvis, GE HAN TÅRTAN nu!

(och där hade man inget val, de var bara å ge honom och mormor är ändå ganska söt :)
Hon hade btw gett Linus en matlåda när hon passade honom en gång när ajg var i Danmark, och mamma bara nej men det behövs inte, vi har ju massa HUNDmat hemma. Men ta med det nu för han såg ju när jag gjorde i ordning det, svarar hon. Jag trodde jag skulle dö av skratt när mamma berättade detta. xD

Och så tjata jag massa med morfar och han är så rolig, och vi är ganska lika för vi säger så knasiga saker. MEn jag lånade albert och herbert av han, bara för han är gullig :D Men sen kom jag hem, och när jag kommer hem känner jag bara bläsajj, tyyp. Jag fattar inte varför men allt bara kastas på mig då eller nåt. Jag tror jag vill flytta, men nu ska ajg söka jobb tror jag. Och btw går ingenting min väg nu är jag nere i en rejäl svacka och jag tappade repet för att ta mig upp typ, och så måste nog Linus till the vet också. PISS.

Men hörni, njut av solen?


jag har väl aldrig varit lika nära marken ?

Okej, nu var det ett tag sen jag skrev, och jag borde inte skriva nu egentligen. För fel saker lär komma upp. Men ja, nu skriver jag iaf. I helgen så träffade jag Emelie och det var skoj, vi köpte jordgubbar i fredags och så shoppade vi, jag köpte mig en klänning, linne, skor, skärp och en eyeliner och nu är jag allmänt fattig.

I fredags var vi på kyrkogården sådär mitt i natten och sprang genom vattenspridare och pratade allmänt djupt och det har man saknat. Men på lördagen vaknar man av telefonen, och då har ett dödfall påträffats och man blir orolig och påminns än en gång hur skört livet är. äsch  döden är inte vacker bara så svart.

I går vare
score
dricka
negros
old people
skratt
chokladgubbe
snällvakt
söt servitör
illamående
vilse
vaktkommande
biltur

och jag borde skriva mycket mer men jag orkar inte. Jag är mest less, nu kommer väl allt jag tryckt bort eller nåt. Men jag hatar att inte kunna göra någonting rätt, och jag borde spränga bort mitt hjärta som gör allt detta, eller mina tankar eller jag borde spränga bort mycket. Och jag skulle vara glad? det är något med atmosfären här typ.

förlåt mig hörni.
Men jag pallar inte livet för tillfället, jag ska lägga mig under en sten tills allt kommer omkring.

Du är molnet på min rygg som regnar litegrann

EMMA ÄR HEMMA EMMA ÄR HEMMA :D

Men nu ska jag berätta för er små kottar om min dag och jag ska försöka vara så positiv som möjligt. Klockan typ kvart i sex så ringde min klocka, och efter ett par timmars sömn så fick jag kila upp. Svårt vare att somna ska ajg säga. Men upp och fixa det sista så man fick med sig allt hem och en handduk fick vara kvar för min packning gjorde ont. Men James och jag körde (egentligen alldeles för tidigt) till Vejle för att lämna Emma där, Men vi kom sådär 40 minuter för tidigt så vi satt i bilen och jag lärde han lite svenskt slang och citat typ.

Och så sa vi hejdå (dom andra sa jag ju hejdå till dagen innan on the night liksom) In i tåget kom jag och en hade tagit min fönsterplats men eftersom han var handikappad så kände jag inte för "ÔJ du har tagit min plats sörru"
Men i köpenhavn så var det värsta gulliga danskar som hjälpte mig att bära min packning till mitt tåg. Och jag blev typ jätte glad för det :D SÅ söta så!

Tåget till göteborg och där hade en också tagit min plats, men han gick av rätt fort. Men Det var liksom helt fullt med väskor så jag fråga två tanter;
-gåre bra om min väska står här vid er?
-Hum DITTE DITTE
- (emma goes confuised) GÅR DET BRA OM MIN VÂSKA STÅR HÄR ? Emma står även och teckenspråkar

Och det gjorde det, men jag blev orolig att nån skulle ta grejer ifrån min väska så jag tog den igen xD Men min väska var faktiskt väldans tung för jag har fått blodsår på min rygg efter den, så säg inte att jag inte har mycket packning va! AJAJ!

Och jag åkte buss till ôxnered och det är typ världens minsta ställe typ för enligt en skylt stod det "ôxnered Skogen" Men jag satt brevid en gammal norsk gubbe och som elak som jag är tänkte jag när han sov, snälla dö inte nu (bara för jag fick upp bilden från smala sussie) xD jag vet jag är elak.

Och så fort jag mötte Mamma och Göran så började jag och retas och det är så kul MOHAHA. Och värsta överenergin hade jag. men efter tretton timmar på rumpan så ger det utfall! Linus blev överlycklig och jag med, men krillehölle har jag inte missed så mycket, ajg bara fy fasen de ser precis likadant ut som när jag stack för 2 månader sen. Shit! Imrogon blire grejer kan jag lova er små gnagare.

DET ÂR BAJSVARMT HÄR!

(roligare blogg nu? Annars försöker jag imorgon igen)

är det okej att vara svag?

I morgon så åker jag hem till Sverige, för gott! Egentligen så skulle det bara vara en liten semester där hemma, men så blir det inte! Jag stannar kvar, och jag har tagit egna beslut och det har varit svårt, men jag kände för mitt eget bästa så var det bäst att ta detta beslutet, så jag känner att det får bli ett litet Farväl-till-danmark-inlägg.

Och nu undrar ni säkert varför jag tagit detta beslut, och jag tänker inte gå in på detaljer, men när man inte kommer överrens med alla i familjen, och man bara känner sig som en spik som någon slår ner. Det tar slut, och man känner sig så där liten. Det ska bli skönt att komma hem samtidigt, wtf ska jag göra och på samma gång så kommer jag sakna många. Man har ju på ett sätt skapat sig ett liv här! MEn jag har nog kvar mitt gamla också.

Men för min egna skull så känner jag att det är bäst. Jag fick även höra idag att jag har gömt det väldigt bra att det varit tufft här fast på samma gång så fanns det en som förstod att något inte riktigt stod rätt till.(Och förresten är jag nog väldigt bra på att gömma saker där inom mig)  Men såna människor som upptäcker är bara så fucking jävla underbara, så Emelie TACK! Och många tack till alla andra också!

Usch nu kändes det nästan som farväl brev till varenda kotte, men er ska jag ju komma hem till :D Och Linus :) Kankse blir det här inläggen inte det roligaste, men nu känner jag mig mer än nere typ. Fast imorgon ska jag åka tåg med femtiokilopackning och det känns tungt xD

BTW så ångrar jag inte den här vistelsen jag har växt men krymt på samma gång, det känns konstigt att förklara men jag lovar er, kanske inte än men EN dag så ska jag klara av något fullt ut! Jag lovar!

här skulle jag skriva nåt roligt som skulle lyfta upp allt det tråkiga, men jag vet itne vad jag ska skriva?
 Nu ska jag ta och suga upp lite värmlänska rötter, så jag passsar in morgon!


RSS 2.0