Sommaren snurrade fort, när vi bara snöade bort.

varför är det så att när man varit på konsert så kan man verkligen aldrig sova? Eller jag vet inte, andra kanske slocknar så fort dom kommer hem, men itne jag. Nej, jag vill bara ha mer och mer, och går igenom hela kvällen i min hjärna! För ovetande människor, så var det Håkis i örebro idag.

Sammanfattning
- aslång kö och kallt utan jackor!
- Mycket folk, missen var när jag fick någons hår i hela käften och när nån svettig kille stod framför mig och kleta svett på mig. (tur att han gick därifrån ganska fort)
- bra bra bra låtar (mina favvisar var med höhö) och jag sjöng ibland hörde jag min röst och då blev ajg rädd.
- Roligt mellanprat xD
- Alldeles för kort tid !!!!!!!!!!!
- Någon som tafsa mig på benen, det var ganska oväntat (?)
- Flum i bilen med biljetter över hela rutan och undra varför folk glodde så liksom!
- Visdomständer börjar växa som vanligt

Nu sitter jag här, Linus den kraken sover som en sjusovare, och snarkar och drömmer. Och avrför kan inte jag? Men jag lyssnar på molotov jive och längtar till jag får se dom igen :) Det ska bli skoj! Nu ska jag nog titta på lite youtubeklipp med molotov. Och hoppas bli trött snart. 

Nu ska jag ta lite vatten för jag ser yut som en urtorkad 100åring nu. 
 Och jag undrar om håkan hittade till sitt hotell, det avr ju ganska långt bort! HAHAHHAHAH

förresten ett ps.
håkan har jämt väldigt fina kläder.höhö!

det är kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallt, och jag skäms!

Jag måste vara världen dummaste människa alltså. Emma vill se lasse lindh, och skriver ett mail till nöjes! Och sen letar hon upp lite andra ställen hon kan skicka till, och eftersom hon skrev så "bra" så orkar hon inte skriva om allt, så hon kopierar. Och det hon inte tänker på att i mailet står det att hon vill ha lasselindh till nöjesfabriken! Så hittills har hon fått två mail att hon kanske skickat fel. höhö. Så nu skäms hon och skrattar åt sig sjä'lv.
Jag får nog årets smartaste handling doppat i en majonäsbruk! höhö.


sen ska hon köra bil, det var typ två veckor sen hon satt i bilen och minns väl inte vad som är fram eller bak så det kan ju bli intressant!  (och varför pratar jag i tredje person?)

Jag älskar MJ;s nya musikvideo, speciellt att anton är så grymt söt, johans vantar (hett hett) och att det står värmland på deras eller ja Antons gitarr! Lövly! Jag längtar verkligen till mars, 14 för att vara mer korrekt! Då jävlar!
Den här helgen ska nog bli bra har jag tänkt mig.

Idag ahr jag typ fått tio sms, och jag blir lika glad varje gång det piper, oj vem skriver. höhö. Men halebop skickar bara till mig, samma sms typockså. Tjötolle!

You gotta carry it like a stone, aint that true?

Alltså det är så mycket dödsfall nu för tiden tycker jag, nu dog någon vän till mormor igen, för nån vecka sen dog ju hennes syster liksom. Det är sorgligt, och när dessutom när folk får gå på två begravningar i rad. Förvisso är det gamla människor, men det är sorgligt ändå. Då blir jag bara rädd, jag vill inte förlora närstående!

Jag har klippt Linus idag, väldigt sådär oseriöst. Så nu skrattar jag åt han för han ser så grymt rolig ut, och jag är så elak som skrattar åt honom. Men det är kul, coh jag har faktiskt aldrig påstått att jag är snäll.
bla bla bla bla.


Igår fick jag ett grymt gulligt mail (:  (nyfikna nyfikna nyfikna)

http://www.youtube.com/watch?v=6gg3gJ7cMS8
Titta på det här klippet så gulliga, och man kan verkligen inte låta bli och hålla sig för skratt! Alltså om ni har lika mycket fritid som mig, eller typ en minut över!

Alla som inte har hört talas om att viktoria och daniel förlovat sig, sätter en gris på näsan. BEhöver någon en gris? Neeeeej, jag skulle inte tro det va! Och ajg verkar vara den enda som inte bryr mig om det, men det är en annan historia. 

onödigaordfrånentöntpåtiotår 

give me the loving, give me the feeling, give me the touch

Men alltså, nu är det en ny vecka igen, och det börjar dock bli uttjatat för jag tycker mig säga så väldigt ofta. Fast det gör väl inte så mycket, nu är det ju typ bara fyra dagar kvar (: Jag hoppas jag får jobba lite snart, så jag får lite pengar, jag har fan inga kläder >_< 

Men så roligt var det när jag lyssnat på hästpojkens Shane Macgowan, så jag har jämt hört "Tjejen med kammen" istället föör shane, och idag har jag sjungit det och sen bara men dom kan ju inte sjunga så tänkte jag. Och det var inte bara jag som hörde fel fan. Men det var lite kul.

Idag har jag faktiskt sökt sommarjobb, eller ja ett iaf, sen ligger det tre kuvert här som jag ska ta mig ner och posta imorgon. Så nu håller vi tummarna för det bästa. Linus är så rolig, jag gick och skratta åt han förut- Vi var ute på en promenad, så kommer det en hund. Linus hoppar i snön och försvinner och bara visar vad duktig han är som kan hoppa i snö, och det bara lyste stolthet om honom. Haha duvet jag skratta ju ihjäl mig nästan, så gick han och log.

Annars har det nog inte hänt så mycket, jag har nördat mig grymt mycket idag. Men har jag sagt att jag får spasmer att inte ha något att göra på dagarna? Hur tragiskt är det inte att min höjdpunkt dessa lediga dagar är att klockan ska bli tre och jag kan se house. Men nu kommer det bara avsnitt jag sett.

tragik

ibland undrar jag vad folk tycker om mig?
Förresten så fick jag veta att lasse ska på arvika i sommar, även om han inte spelar ska han dit och se på depesche. Vill jag dit? åhh ja!
 Den här sommaren ska fan bli den bästa ever!

how could i be so wrong when you where so right?

Men ni kan inte ana hur många gånger jag hamnat här idag och tänkt skriva ett par rader för er, min hängivna fans. Så skulle jag skriva om jag var någonmärkvärdig, men tänka sig jag är rätt mänsklig och kanske inte har så stor koll på vad jag skriver om, men jag har ju aldrig varit riktigt normal. (har jag hört)

Och sen fastna jag, i helgen har jag bara tagit det lugnt inte stressat över saker, inte tänkt massa utan bara varit. och hur skönt det varit kan ni inte förstå, jag har inte oroat mig massat. Tagit ner hjärtslagen på en lugn nivå, och jag nu känner jag mig ja, lättad. "Det kommer ordna sig." Man kanske måste nå botten slå sig lite där för att orka ta sig upp.

Jag tror minsann jag börjar bli en smula trött, men jag måste nämna att mia och klara var hur bra som hellst idag. och Vivecka Andebrath var med och jag ÄLSKAR hennes roll. Jag har väntat på henne flera avsnitt men idag kom hon med. Förresten har jag nog inte så mycket mer att berätta. 

Förutom att jag börja gapskratta nu åt mig själv, jag skrev till Lasse att jag var synsk kärring som bodde i skogen och gjorde häxkonster på honom, bara för jag visste att han hade ont i ryggen. Och jag skrattar så åt mig själv, för jag är så törr. 

Nu äre änuf! 

ängeln du placera på min axel skrek

Nu ligger jag ner i sängen och skriver, jag tror jag fick nåt virus förut. Fast det har gått över nu men ja, jag tyckte synd om mig, Linus lämna mig för dubbelsängen. Men sånt är väl Livet, och nu är han sur för jag har filten, och han bara har alla kuddar att sova på. Kräsen? Nej inte den hårbollen.

Idag så mätte jag mig, inse att jag blev GLAD, jag är faktiskt en och en halv centimeter längre än jag trott i alla dessa år, fy fan. Så nu har jag vuxit eller så har jag bara inte mätt mig på flera år. För jag mätte mig på en såndär riktig sjuksköterska mätgrej.

Förresten så fick jag höra typ att jag hade en ful frisyr idag eller en gubbe bara
"och vart fan har du klippt dig då?" Jag blev lite paff jag menar, jag har väl en ganska normal klippning? Ahja, det är inte mycket att hänga läpp för.

Nu är det helg, och jag ska nog ta helg faktiskt, försöka inte oroa mig för nåt bara vara. Det kan vara skönt ibland! Förresten kom jag på att tiden går väldigt fort, om en vecka, en vecka spelar håkan i örebro, och det var ju aslång tid dit tyckte jag nyss. Och snart är det mars och JAG SKA PÅ MOLOTOV Gräbbsen. Det är efterlängtat!

Nu blir det ingenting, så jag har inte tid att sitta här å dregla!

I think about this girl I saw, Who had tears painted on her cheeks and did this monolouge

Okej, "jag ska slåss i dina kvarter" har toppat listan av mest lyssnade låtar nu. Och kanske för att den är är kort och bra, men jag har typ lyssnat på den hundra gånger nu eller nåt. Och jag kan nästan inte vänta på att jag ska få höra den live. Åh den var verkligen värd den där noll kronan.

Egentligen har jag absolut ingenting att säga fast jag sa till MArie att jag skulle skriva för jag tvingar henne att kommentera, för att se lite tufft ut. Linus och jag tog en promenad eller faktiskt varit så hurtig och tagit två promenader idag med han, alltså längre promenader  inte bara kissrastpromenad. Och han blir galen och ska rulla sig, trycker ner hela trynet och ser allmänt rolig ut med all snö. Och så förfrös jag mina ben i fingrarna ute, det kändes gammalt stelt, och nästa så hela fingret gick av.

Nu är jag tinad.

Nu längtar jag så fruktansvärt till sommaren, det känns så lättare då, eller jag har fått för mig att det känns lättare då. Även om jag verkligen gillar vintern oftast mer annars, så vill jag inget hellre än att ha sommar nu. Jag har blivit sån där sommargalning, jag är trött på att mina fingrar dör. 

Nu är det knutby, och jävlar det enda kändisskapet den här stan får är att en pastor hjärntvättar folk, ja just det han härstammar här ifrån. Ja vi går i hans fotspår. (och jag som är så jävla religös av mig) 
 

all we have to do is die ?

Åh, nu sitter jag och tittar på när molotov spela i sthlm, och ja, jag vill vill vill gå på dom när dom kommer till kd. Förresten så maila jag arena och sa att dom borde ta dit Lasse igen, ska maila lite fler ställen med som finns här i närheten. Berätta om ni vet nåt ställe en lasse kan spela på, skriv upp.

Men what the fuck nu såg jag att Anton spela munspel, det har ajg totalt missat. Vad har annars hänt, ja Maria återuppstod här igår. Sånt är alltid bra

ÄH det står still i min hjärna så jag tar mig ut på en promenad och skriver lite senare.

Ja men nu är man tillbaka, och jag lär skriva nåt annat ovärdigt, för det är så det är. Men alltså det är så roligt att när man lyssnar elelr ja ser på youtube och lasses klipp ifrån mello. Och där skriver alla typ att han är sån håkanhellström wannabe. Det roligaste är att han släppte sin debutskiva två-tre år innan håkan. Så sitter jag å är grinig på dom för att dom inte vet någonting. HAha jag är så grymt trevlig så man blir rädd, och jg menar man kan ju inte låta bli och vara en besserviser och berätta sånt för dom där fjollorna. 

Men jag fattar inte att folk orkar lägga ner på att kommentera elakt när dom inte gillar skiten, det är ju inte om om jag kommenterar hiphoppare att dom inte kan sjunga och dom bara stammar fram någonsorts symfoni som bara låter kasst i mina öron. Men va fan, orka sånt. (om nån som gillar hiphop läser nu så förlåt men det är bara ett exempel) 

Förut tog jag med Linus på en promenad så nu ligger han här helt däckad stackarn. Men vi tog lite kort, och sen blev det kallt åt mina fötter, Linus blev galen så vi var tvungen att springa. Sen så fick vi springa i snö och de var hört och kallt.
MIngofjolla på turne.
Men jag ska slåss i dina kvarter.

Och den där röda tråden man ska hålla när man skriver, brände jag upp någonstans.
tjollavippen.



ibland så blir man ju kär

riggelu på danssafari

"nästa år ska jag skriva en bögdiscolåt med alexander bard, och flyga in en bögstjärna från ryssland, då kan jag vara med igen annars är det slut !!!"

Tur att någon inte var bitter för att han inte vann iaf XD HAHA

och visst bor det ett skrik någonstans i lugna tysta liv?

igår skrev jag ett väldigt ärligt inlägg, jag hade inga bortförklaringar ingenting utan bara skrek ut allting. Men sånt kan man ju inte publicera så ni får nöja er med denna rappakaljan.

Okej, jag ska vara ärligt nu, och jag har sett lasses bidrag flera gånger nu, plus att jag ladda ner den från cdon, jag menar är det gratis så är det gratis. Men iaf, det ser så roligt ut på mello för lasse ser ut att typ ha spasmer i händerna, jag bara skrattar. och där i mitten av framträdandet ser det ut som han kliar sig i röven, men han rättar väl bara till byxerna eller den där ljudgrejen. Men ändå. VAd roligt det hade vart om han klia sig på riktigt.

Plus att när dom sjöng du behöver inte vara rädd, med stämma blev den helt mysig. Klintas röst blev fin där. Haha.
Uh, vad jag tjöter.

idag ska jag försöka fixa med jobb och sånt, men eftersom det har hänt nåt med word så kan jag inte skriva i det för den är typ låst och jag vet inte hur man ändrar sånt. Åhja, jag är så teknisk så jag vet tillochmed vad en spik är? typ.
Nu ska jag ta mig en tripp med Linus, ha en bra dag.


förresten kom jag på en sak, om lasse förstårs.
I lördags så hade han en väldans söt frisyr, men det var inte det jag tänkte på. Han hade samma t-shirt som han hade när jag såg han sist. Så nu kan man faktiskt säga att jag har vart med i mello för jag kramade ju han och då lukta den där tröjan emma (lite iaf) och eftersom vi låtsas att lasse är ofräsch och aldrig tvättar sina kläder så är det så. Jag har vart med i mello, eller jag min lukt. Och nu låter det som om jag luktar värsta mycket och aldrig blir av med lukten som ingrodd kattpiss.

jag ska skrika så högt så änglarna ramlar ner

Men tror ni jag är glad nu?
MAN FÅR FAN ALDRIG VA GLAD, okej nu beror de inte bara på att Lasse inte kom vidare, för det var faktiskt ganska väntat, för det är för ovanligt. Sverige vill ha det där vanliga, måns, amy å annat radiogrejs. Men Lasse blev så sur för de syndes, och jag som röstade. Men jag gillade det, och nu lyssnar jag på låten yeeey yeeey, finns på myspace och jag var typ tvåa med att lyssna.
trogen lyssnare?

Åh ibland är jag en idiot.
men uh
skit samma.

vad har annars hänt, sen igår?
Jag har sett på silver fang, älskvärd varje gång, ska fortsätta senare, jag menar den är ju typ sju  timmar lång och nu orka jag inte se den på raken som förr. Jag är gammal. 

Jag har ingenting att berätta men vad gör det, livet går vidare (antar jag)
Men eftersom det här är en tvättäkta gnällblogg så fortsätter vi i den riktigtningen (modebloggar far till myrorna) Det är kallt, jag fryser, det svider, jag har ett sår i örat igen, det kliar, jag vill inget annat än att sova men det går inte, för ajg är inte så trött. Jag längtar till imorgon för då är det beck. Sen är det en alldeles ny obetydlig vecka som jag ska ta mig igenom. Jag gnäller men jag håller på att bli sjuk eller nåt annat kul.

förresten har lasse en väldans gullig dialekt när man väl hör den XD


Idag ska bli dagen när jag fångar dig
idag ska bli dagen när du, du blir min

av luften i dina drömmar ska jag bo

Men igår så ringde tandläkaren till mig, så idag fick jag gå upp i ottan, för att gå på någon sort undersökning, vid SJU. Och jag skulle ju promt ta bilen, och det tog bara en halvtimme för att komma in i bilen för låset hade frusit. Men varför stressa, fast jag kom till tandis precis vid rätt tid. (jag är jämt väldigt tidig av mig dit för om man missar får man ju betala massa) Ja men att stressa hade jag gjort i onödan för väl där vid jag vänta i 40 MINUTER. Och biljetten till bilen tog slut. Och jag som hade drömt att jag fått parkeringsböter.

Det här hade kunnat förstört min dag, men det har ändrats nåt med mig. Jag är GLAD idag, och ajg är så tacksam för allt har vart så mörkt på senare tid. MEN JAG ÄR GLAD, fast jag fryser som fan och ligger under täcket och skakar lite HAHA. Men jag skiter idet, jag är glad.

Imorgon är det lasses dag, låten ärbra iaf de första 60 sekunderna. Idag så har jag tittat på rena rama rolf som jag älska när ajg var liten. För kah var på nåt hett ställe som kallas fyndboa idag, me and the pänsonärs <3 jag hittade typ världens bästa och snyggaste telefon jag ville bara ha den. Men ack femhundra? BAJ nEREJ.

Och så ahr jag förmodligen kommit på vad jag vill med mitt liv (kanske) eller har en ide iaf, och jag hoppas de går vägen. Hej, det kan ordna sig. Det händer inte så mycket här fast deär ändå för kallt, jag förfrös ute, mina händer kändes som skinnhandskar. Stela och jävliga. 

Å jag skriver jävligt mycket, mestadels strunt antar jag väl.
Jag är extremt negativ hela dagarna, ni skulle hört mig igår, jag trodde allt skulle gå åthelevete på tandis idag, jag skulle få byta ut mina tänder och tandkött bara för att det skulle kosta skjortan av mig. Även om jag typ är exxtremt fattig nu och kanske inte har råd emd allt musikgrejs jsg vill. MEN LASSE SKA HA SPELNINGHAR I VÅR I APRIL <3 då är jag häpppy kan jag lova. yeyeyeyeyeyyeyeyeyey. Nu blir det ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLF.

(åh jag vill ha ny design, fast jag är för körkad för det, jag har glömt xD)


förresten kärlek tiller alla på hjärtruds dag.
 ett hjärta till DIGDIGDIGDIGDIGDIG.

jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan

Jag tänkte att det var dags att skriva några rader här, jag har hört att det är på tiden. Och jag ska försöka att inte låta allt för cynisk, men ja det kan vara svårt. Igår läste jag i min blogg (hej liv) och fy tusan vad tråkig den blivit, usch. Men jag ska försöka ändra lite på det. (försöka sa jag)

Inatt drömde jag något så konstigt typ vaxdockor, spöken, brolle, aschton kutcher (haha stavning? fel like hell)  bilar, panik, skadeglädje ja you name it. Idag jobbar jag för sista dagen den här veckan, det är skönt för jag trivs minus femhundra där jag är nu. Men på min lediga tid ska jag fixa med papper, hej vad kul.

Jag menar, vart är min kondis, jag cyklar typ en mil nu. Och det känns ju, iaf i uppförsbackarna, och så tänker jag bara på morfar, för den jäkeln cykla ju till karlskoga när han jobbade. Jag menar KARLSKOGA, det blir ju typ fem mil om dagen, jag hade varit rätt död på jobbet då. Man kanske borde prova ^_^

Snart är det lördag, då är lasse på tv,
han är rolig.
Snart är det håkan i örebro med
sen kommer ju molotov jive till karlstad
krunegård till karlskoga.

jag borde ju vara glad nu
när man har saker att se fram emot.
och överleva vintern.
(jag hoppas bara jag kan gå på allt,
annars blir jag citron)


None
Han är min, och han är söt.


Nu ligger jag här å har nedräkning i min säng, i takt med "hon har ett sätt" Det kan faktiskt vara trevligt, idag har varit en relatov bra dag, jag hjälpte björn med att fixa massa internetgojs. Duktigt, sen råka jag skrika på kyrkogården för jag blev arg, fast dom klagar ju inte. FAst linus blev skraj.
HAAAA EN MINUT KVAR SKYNDA

Ingemar är min morfar hej

hahaha

Mormor: -Vad ska ni äta idag då?
E: - tacopaj
MF - Åh va fan kan det vara då?
      - är det köttfärs?
E -Ja, det är det.
MF -Vadå, som pannbiff då eller?

E: -HAHAHAHAhAHA

Jag har sagt det förr, men jag älskar dom där, och morfar är så rolig.
Guuud, jag har fått mitt skratt idag, plus att jag går å småskrattar åt allt han sa.
Mohaha.

i dream a dream that can't come true -H. berggren

i en dröm, drömde jag att du ringde mig
du, min bäste vän
du var som vanligt
du drog skämt, retades och skrattade

du berättade att du hade fått en ny medicin
som var den bästa någonsin
och att du hade varit på världens bästa konsert
Allting du hade gjort var som vanligt
världens bästa

och det där med att du hade dött var ju så klart
ett skämt
eller något slags misstag
men sakta förändrades rösten
och jag  förstod att det var någon som härmade dig
och du gled bort igen
 du, min bäste vän

och jag hann inte fråga vad du tyckte om allt
minneskonserten, till dig
skulle vi spela min nya låt eller inte
och vilken låt skulle vara intro

& framförallt jag hann ju inte fråga dig
varför du hoppade

jag trodde jag hade tid
jag trodde jag hade tid

när ska vi någonsin får se dig att le?

Men Prisa GUD
för alla dessa otrooooligt otrevliga busschauförer, tänka sig vart skulle världen ta vägen med trevliga busschaufförer. Men var otrevlig, för annars skulle ju bussarna vara överfulla. Det är ju bättre att folk går/cyklar eller tar bilen för fan. Var världens otrevligaste, det vinner du på i längden. Jag menar när man betalar, släng gärna de där sex kronorna på "bordet" och åk iväg så tanten inte kommer med. Men var grinig, och fråga henne om HON inte såg att han stanna, för bussen stod ju stilla max 30 sekunder. Och ja just det, åk iväg innan hon hinner komma in, plus att hon höll på att ramla. Men som pricken över i:et åk in i alla andra bussar, kör som en dåre så man får sitta och hålla i sig.

Jag menar jag är typ aldrig rädd eller så när jag åker bil buss tåg eller whatever, men nu blev jag det.
SÅ PRISA DESSA BUSSCHAUFÖRER! Utan er skulle vi vanliga människor åka buss dagarna i ända. nu gör vi väl bettigare saker som jobbar, pluggar, promenerar, köper godis. sityter hemma, glor på teven, sportar eller vad nu en normal människa gör ^_^ SÅ TACK SÅ JÄVLA MYCKET!

(fast man ska inte kasta alla över samma kant för det finns såna där undantag -trävligt fölk)

jagdukorvbajsnuharjagontstrumpanlgicksönderettäggmögligabenduärnyfikenibakarenslopp


snart äre en ny vecka, oj Februari med

jag tycker inte om bussar, speciellt inte när man bara vill hem och sova.
Men nej, jag kom ju iaf ett par meter sen -Pang bussen går sönder, så där står vi vid utfarten
till busstationen i kga.

men stressa inte ihjäl er man fick ju bara vänta typ två timmar till extrabussen skulle komma.
Nästan lagomt till nästa buss kom, och jag var trött.

(hej jag har tur)

När jag kom hem var jag inte trött längre, Linus blev glad.
Igår var det mysigt. tänks för dät.

jaru, har man så mycket mer på hjärtat såhär?
neeeej, inte direkt antar jag, fast ikväll är det mia och klara.
Jag ska ladda upp skrattmusklerna.

Och nu är jag trött.

RSS 2.0