'Cause baby, ooh, if heaven calls, I'm coming, too

Igår så blev det inget bloggade, fast jag hade lovat mig sjalv det men men, idag blir det desto mer ska jag saga. Men jag blir så glad nar jag får kommentarer så jag tankte tacka er før att jag får det :D
Igår så pratade jag med emelie ganska mycket, och vi var allmant psyko. Fy fan, hon ar ganska rå kan jag saga! Men men, jag såg "järnjätten" før ungefar 20 gången eller nåt igår. Men ulf alskar ju den så. ;)

Men idag så har jag vart varsta duktig och satt på en knapp på min soffa, och jag kan val saga att jag och trådar och sånt går inte ihop. NI skulle sett mig på sysløjden, jag var ju inte så duktig. Men man kan ju inte kunna allt, jag drog ju liksom øver till trasløjden och gjorde mig en kniv som ligger dar hemma. Men efter ungefar en halvtimme kanske (och med james hjalp) så fick jag fast den. Så jag tycker ni kan vara lite stolta øver mig va!

Bara før att jag prata varmlanska idag och James bara, men det var fint. MOhahaha, varmlanska ar ju inte fint, det ar bara roligt. Eller ja, typ. Igår tittade jag på gamla barnprogram, fy fan vad bra allt var egenltligen. Men igår så tittade jag på lite jobb på ams, och man kanske borde bli bingotant? Møhøhøh.

Men jag måste ha klader, och jag saknar gina tricot ska ni veta. Sån affar kan det ju inte finnas har i landet utanfør. ^^ Men snart kommer jag hem eller ja om en månad kommer jag hem, och då ska jag bli lite svensk igen (fast jag ar ganska svensk har med.)
(usch vad tørr jag var idag men jag skriver en rolig trudelut sen va)

nej man kanske borde ta sig en sil.

Algots farfar är ganska grøn på morgonarna

Men jag har lovat att blogga till Marie før hon bara alskar nar jag bloggar, och ja, det kan man ju førstå før jag skriver ju så javla intressant så den dar bollen studsar mellan varenda javla planet i vintergatan. Bara før att min intresseboll ar javligt berest. Men någon gång ska jag sluta svära. men inte idag!

Fast idag så har det inte hant så mycket tror jag, eller ja, Ulf førsøkte få massa godis och glass ifrån mig men IKKE. Har ska dom inte tro att jag ar någon sockertomte. Men herrejesus, idag avr jag på "stan" eller åkte till super brugsen, som typ ar cooop. Och dar gick jag och kolla på sprit, jag vet inte hur, en dit ner kom jag. Och det fanns varsta mycket. Och ganska billigt, och jag vill parta. ^^

Och utanfør affaren såg jag en alkis, eller ja, det var en gubbe som satt med en ølburk. Har kanske vi drar alla ølisar øver en kant men så ar det. Førresten så måste jag ha klader, snart går jag naken, och det ar ingen vacker syn ska jag saga.

Och det har blev ganska tørrt, men har man lovat så har man. Så kann dig bra MArie ett inlagg bara før dig.

Igår skrev jag ett inlagg som jag raderade, men vi skriver lite om det. Det handla mest om att jag saknar mormorochmorfar tiden anr jag var liten och sov i den dar glipan mellan dom i deras dubbelsang. Och så hade om en stor rulle med papper som jag bara rulla ut øver hela golvet och ritade massa. Det var kul, och det ar jobbigt att se att dom blivit så gamla, men dom ser precis ut som dom gjorde nar jag var liten.

Och jag har hørt att jag ar ganska lik morfar nar jag drar igång och ar sådar jobbig. Men de ar skoj ;D

min hud är vit under mitt armbandsur, där under tar vintern aldrig slut

Jadå, nu efter en tuff helg så ar det dags att blogga igen, och erkann ni har saknat mig?
Jag kom på en valdigt genial sak idag. - Jag måste fan bli rik, typ nasta miljonar. Och ja, det ar inte bara en drøm, utan ett måste :) Jag vill gøra så mycket och resa till så många stallen så min fjuttløn racker inte. Och sen nar jag blir arbetsløs (i oktober) så blir det annu tommare i plånboken. Men nu ska vi inte gnalla, utan nu ska jag beratta om min helg.

Den var lite jobbig, men efter sjuhelvetes dagar innan så gick det andå ganska okej. Men javlar vad dom alskade min køttfarsås och spaghetti, vill jag saga. Dar mitt i allt ståhej fick jag gøra mer spaghetti, jag trodde ju liksom 2/3 paket skulle racka, men nej, hela paketet gick åt! Så den som trackar ner på min køttfarsås kan ta sig någonstans va?

Ursakta mig, jag ar inte någon sån dar melodifestivalgalning, men 18 plats? Man får fan skammas. Och Bjørn var ratt pinsam faktiskt. Fast jag har hittat några harliga klipp på youtube, och jag bara alskat :D

http://www.youtube.com/watch?v=BKWDzw2Ygf4
http://www.youtube.com/watch?v=2rg1qOsxdcE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=YOAmU4XXLBY&NR=1

Så javla krockrena :D

Och så vill jag gøra en tatuering också, det ar farligt att prata med emelie och se på miami ink. Men får se om det blir nåt, man måste ju ha pengar också ^.^

Igår så spela jag minigolf och det gick åt helvete, afst jag fick några holein onesar, men kom ju nast sist anså, men dom ar ju varsta duktiga på golf sååååå, det får man tåla. Har blåser det snart till storm kan jag lova, och jag har haft grym hemlangtan de senaste dagarna. Det kan jag lova, men nu ar det battre :)

Skriv en rad och jag blir gla'!

livet tar slut och jag står bara och tittar på.

Nu ska jag førklara førgående inlagg før er, i måndags hade jag en sån otrolig dålig kansla, att det skulle handa något. Och ja, i tisdags ringde mamma och berattade att Muffin hade døtt, eller ja høll på att dø. Hon reagerade inte, orkade inte någonting. Antagligen var det åldern, før hon ar ju eller ja, blev 5 ½ år. Och ja, vad ska man saga, det finns inte så mycket att saga. Jag antar att ni tanker att hon var ju bara ett marsvin, Men ja, hon var speciell på sitt egna lilla satt. Aja, men jag ska inte tråka ut er.

Och plus det så fick jag magsjukan igår och mådde allmant piss, Så efter ett dygns sømn så mår jag lite battre, men att ata ar ingen højdare, magen sager ifrån och ja, det blir val battre.

Førresten så undrar jag om gud førsøker førstøra før mig eller nåt, før den har veckan har inte vart någon højdare, och inte nog med det så valter jag ut en bunke med vatten idag och hela badrummet fylls, och så torkar man upp det. Och det borde val racka?
- Nejdah, emma kraschar en parfymflaska som inte ar hennes och det luktar parfym øver hela huset. och ja, vi får se vad jag kommer førstøra mer under dagens lopp. Men nu ska jag førsøka  inte vara så javla negativ!

och jag vet att jag inte borde men ja.
det tar stopp.
även før oss vanliga manniskor!

~

skit.

kärlek ar ett brev skickat tusen gånger <3

En ny dag har snart passerat, och jag hoppas jag kan sova i kvall. Igår var det jobbigt, fast jag brukar andå ha ganska svårt att sova. Men jag skulle vilja vara en sån dar som bara somnar direkt ^^

Men jag tittade på patrioten igår (på norsk teve) och det var bra, men sen så kunde jag inte sova, så det blev en pling till emelie. Och nar man vaknar i morse och ser James så ar det førsta han sager "Du prata i telefon igår vid ett." och då kør man med men jag kunde inte sova. Fast han bara skratta åt mig xD

Men palla att ha traningsvark i rumpan, det har jag aldrig haft. Och det ar inte skønt ska jag saga. Jag har bara gått och strechat idag. Och sett ut som en psykopat. Och så ringde det en ifrån karlskoga och erbjød mig jobb, men jag pallar liksom inte att pendla harifrån ^^

Men james kør med att det ar så synd om honom før han ar fortfarande sjuk, och vi andra har blivit friska nu. Men jag kan ju inte vara samre så jag har bara sagt massa saker. Och idag så sa jag att jag frøs om mina føtter, och så blev han helt tyst och sen bara drog han upp massa saker jag skulle gøra, och att jag hade dålig blodcirkulation och grejer. Och jag bara, meeeeeeeeeeeen det ar inte så farligt ^^

Nu blev det ett långt ganska ointressant inlagg men, det ar min visdom, ointressanhet gør lite kryddighet på biffen. Och ja, det behøvs i detta osalta land xD

Hej och hå din långkalsong!

kärlek i en text.

vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är för sent att älska dig
vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge
hjärtat rakt ut

Men jag kommer blogga sønder era hjärtan. Och jag kommer bli tråkigare an vad jag redan ar, men den har
texten var så fucking fin så jag var tungen att visa er denna. Och jag vet att ni kanske inte riktigt bryr er, men jag var bara tvungen.

Jag vet itne vad som hänt med mig, men Emelie har nog gett mig nåt slags virus, før jag har varsta känslan av att gå på hockey? Och det ar inte likt mig? Vad ska jag gøra?

(før øvrigt så har jag ont i huvudet, tyck synd om mig?)

Du försvann som en vind -tårar föll från min kind.

Idag så vaknade jag hel kallsvettig efter en bildrøm som var konstig, och jag sager bara att provkør aldrig en bil du vunnit på bingolotto och som ar en volvo! Bara ett råd ifrån søder till er i dom varmlanska skogarna!

Idag så spelade jag tennis, och jag ar samst i gruppen typ, men jag fick en kompis eller ja, jag pratade med en tjej dar och hon var trevlig :) (och jag suger på namn har i Danmark, kommer typ inte ihåg vad några heter :O) Men jag bytte från barnt till gammalt folk. Och så var det en kille dar som jobbar i sportaffaren har i Billund. Som jag var och vela i tidigare i veckan ;)

Nanna var dar också, och hon och jag cyklade hem senare och hade en diskussion om det manliga kønet och hon skratta åt dem svenska namnen. Haha. Nørd jag vet, men det ar cirkus har i Billund, billigaste før 110 danska spann. Det ar typ mycket, så vi åkte hem till mig och kaka frukost (lunch) Och jag insåg att jag kan danska ratt okej nu, jag typ fattar allt hon sager. Grattis till mig, någon gång kanske jag vågar prata också?

Jag ar kissnødig, kan du kissa åt mig`? Snalla!

8/10 vill bo granne med norskar, och 2/10 vill bo granne med danskar :O

Något kul hande idag, eller jag skratta.
Nar ulf och jag satt på loftet och lekte emd lego

Ulf; Kom upp Mikkael.
Mikkael: nej, jag vågar inte, ar radd før skelett
(ulf har skelett pyjamas)
Ulf; Meeen kom upp nu.
Det kommer hålla før dig!
M; Men jag vågar ju inte jag ar radd før skelett
U; Det kommer hålla før dig, kom upp hela du nu!!

Okej, det kanske inte låter så kul, men jag skratta. Och idag hade vi gaster, och vi grilla och jag var i "byn."
Imorgon ska jag testa på tennis och jag kommer typ dø. VAd har annars hant, inte mycket alls. jag tittade på jarnjatten før hundra femtioelfte gången.

Imorgon ar jag ledig, kom och halsa på mig ?
Bli min van? Plaaaaaaajs`?

Idag diskuterade jag och james mina framtidsplaner, han tyckte jag skulle vara nån sån dar butikkontrollant som kolla ifall folk snattade, men jag ville bli spion hellre! (Bara før dom tycker jag går så tyst) och skrammer dom minst en gång om dagen. Før pløtsligt så står Emma bara dar.

Norges nationaldag idag, typ grattis?
Nu blire Hockey :O

TACOHEJ


jag ar inte så popular i vissa sammanhang.

Idag har jag gått omkring som i ett vakuum, och jag vet inte riktigt vad som hande, men med en javla huvudvark så gør det ont. Men nu ar det lite battre, och nar Emelie ringer så blir allt bra :) Usch vad chockad jag blev, iochmed att jag precis tankt skicka sms till henne så ringer hon ^^ perfekt tajming :)

Linus ar det synd om før han har fått massa fastingar och dom ar helt stora, så mamma har køpt ett fastingshalsband, men om han ska ha på sig det så får han inte sova i sangar. Så mamma gjorde en trolldryck till honom, istallet. Och vi får se om det hjalper!

Jag saknar prison break, och det ar lite (bara lite) fjantigt att jag saknar en serie, fast mest saknar jag wente, før han ar snygg och han ar min man! Och gøteborska ar en grym het dialekt. FFS. Jag tror nastan jag ska dumpa den assnygga kristinehamnsdialekten och prata gøteborska, och ett litet kryddmått danska.

Jag skriver om onødiga saker, men jag tvingar er inte att lasa, fast jag tror inte det ar så många som laser. Før det ar ganska tørrt, och jag ar tørr. Idag laste jag Anders and tidningen. Ochh jag var inne och kolla hur mycket min blogg var vard, och man kan  ju skryta om någon annans blogg tack?

Men nu har jag typ gråtit i två dagar, inte før att jag ar ledsen utan før jag ar så trøtt och så gaspar jag och då kommer det tårar. IMPORTANT NEWS va?

Fuck off, jag ser dåligt nu och ska førmodligen førflytta mig mot mer liggande stallning!

hoppa Øver skiten och gå direkt till låten <3

Ibland undrar jag vad som egentligen hände med allt,
vad som hä¨nde med mig. Hur allt skulle sett ut om jag hade
valt en annan väg, och inte hade förstört livet, eller mig själv. 
Och jag vet att jag inte har rätt till att gnälla, för det finns så många som har det tusen, miljoner gånger värre än vad jag tror jag har (ibland) Som dom i Kina, Afika eller den där familjen i Østerriket. Listan kan gøras lång, men om jag tänker på folk nära, så har folk det jobbigt. Och jag ska bara hålla käften.

jag vill bara säga förlåt för den jag var, och den jag blivit,
och den jag kommer bli
men det hände något och jag blev stämplad defekt.

och nu ska vi avsluta.

förresten så har jag hemlängtan idag, fast mest av min drøm jag hade inatt. Och i Danmark drømmer man konstiga drømmar. Och jag har varit har i en månad nu, och det går fort. Kanske før fort. Jag vet bara att Linus blir fastingattackerad dar hemma.

Och jag hatar att man vaxte upp så fort, jag vet inte vad som hande med allt och alla?
Men jag blir bara så stressad, før snart blir jag liksom trettio. Okej jag sa att jag skulle sluta, men jag tycker om Richie Valens <3


You're mine
And we belong together
Yes, we belong together
For eternity

You're mine
Your lips belong to me
Yes, they belong to only me
For eternity

You're mine, my baby
And you'll always be
I swear by everything I own
You'll always, always be mine

You're mine
And we belong together
Yes, we belong together
For eternity.

(Jag skriver något roligt senare)                                                                                                                                   

I just want you to know how i am

I går så hade vi gäster här, och de hade med sig sina två små tjejer, som var hur gulliga som helst. Man bara känner att det ar lite synd att mina killar inte ar tjejer. Haha. Men den lila flickan Sophie, hon var bara så goo, jag skulle vara med øverallt. "kom Emma, kooom" 

Ja, hennes syster var också javla søt, och vi alla lekte tillsammans från sisådar två till tio och jag jag var ratt trøtt efter det. Och ja, den lilla tyckte det var kul att titta på mig nar jag hoppa studsmatta. Och hon bara "Du duktig" ahaha, så gullig. Jag tror jag blev kar i henne.

Annars så tror jag inte det hant så mycket, førutom att jag ska børja en annan tennisgrupp, på søndagar i stallet. Så jag får spela med jamnåriga och traffa lite kompisar. Och inte spela med genomsnittsåldern 10 xD

Ar det bara jag som tycker tiden går fasligt fort, allt går så fort och jag funderar øver mina val i oktober.
Usch, men nar man kommit såhar "utomlands" som jag gjort så inser man att i sverige så anvander man mycket ä. Hela tiden nastan. Men jag tjatar på om ingenting nu.

Men igår nar hon sophie blev ledsen, så bara ropade hon "Emmmmmmma, emmmmma" Hur gulligt som helst, och alla bara skrattade! Men nu tackar jag før mig tror jag, ett kanske meningsløst inlagg från mig till er!

image11

(jag saknar dig)

when i close my eyes, is it only you there!

Idag tog jag mig till Vejle, helt sådar sjalv, och nar jag var på vag till busstationen så kom det fram folk till mig och fråga efter vagen till centralstationen, så skulle jag førklara det. På basta møjliga satt,
"øøøj ser du bussen dar? -dar ar det!"
(Tur att det var svenskar)

Det var fint och varmt i vejle, och jag leta efter H&m och efter flera timmar (icke øverdrivet(nastan) :O) hittade jag det. och dar fanns de andå ingenting att ha, och det ar dissigt att gina inte finns i danmark. Men jag køpte mig en tunika som var gul och den kosta bara femtio spann, och jag gillert.

Igår så satte vi upp ett stort talt på baksidan, dar ska jag nog sova någon dag, vem vet! Nu måste jag planlagga sommaren så den blir skoj, jag ska kanske bli sotare nar jag kommer hem också, fast de var en liten chans, men dom behøvde extrafolk. yeeeeeeeey.

Jag fick en dikt av emelie, och det var giulligt!

Jag blir så trygg av att tänka på dig
Allt blir så perfekt när du är med mig
Jag måste nog avslöja en hemlighet
att skeda med dig ar det bästa jag vet

 

Lite smått och gått ifrån ena världen till andra

Har ni saknat mig?

det var ju liksom ett tag sedan jag skrev, och det ursaktar jag mig før, men jag har liksom inte haft något att skriva, men har kommer allt som hant de senaste dagarna. Idag så høll jag på att skratta ihjal mig nastan, och det kommer låta så tørrt nar jag berattar det men shit the same.

Jag kollade på film, och då kommer James øj jag måste testa en sak på dig, så kommer han med sin dator och hørlurar och jag ska blunda. Och så kommer varsta ganska lugna musiken som påminde om rolf lassgård i den dar filmen med helena bergstrøm. Och jag bara vantar på att nåt ska handa, så hør jag, neeeeeej det ar fel låt. Så skratta jag mig igenom låten jag skulle lyssnat på egentligen och somnat till ansåg han.

idag så provade jag på tennis før førsta gången och jag søg, men efter ett tag gick det battre, men jag tog før hårda bollar som dom bara fløg øver hela varlden typ. Och jag vill bara saga att det ar svårt att ha tennistraning på danska. førresten så ar det jag och alla barnen (Y)

Och Varlden ar typ pyttemini ibland, jag Emma Andersson, bor typ i en av sveriges minsta stader (naaastan) och Jag bor nu i Danmark, men andå så jobbar James typ farbror i Kristinehamn. Det ar typ pytteliten chans meeeeen det gør han, och Picasso valde Kristinehamn, valkommen du också?

RSS 2.0