-

fy fan idag blir jag av med en halvtrogen vän på fyra hjul.
buhu.

det ligger tomhylsor i parken, våra fötter är en meter över marken

Igår så åkte jag till karlstad med mamma och göran och vandra på bergvik, och leta kläder. Men vi sket i det och åkte till emelie, där i farten slängde dom ut mig, och jag fick se emelies nya lägenhet (rum.) Vi prata, glodde på teve och sen gjorde vi iordning oss och hade allmänt ångest med kläder å sånt. Men till bussen kom vi, ner till stan för att ta en annan buss. Och ja där häll vi på att ta fel buss, men vi tog den rätta där hela värmlänska alkoholist gruppen var med, det blev typ nästan bråk, jag satt där helt livrädd och våga knappt gå ut.

MEN FRAM KOM VI, och sen insåg jag att jag inte kände nån där nästan, eller ja många jag inte kände iaf. När alla hade kommit, fast vi kom typ först. Sen åt vi, och jag var inge hungerig för fem öre, så jag gick in direkt på spriten. MOHAHA. Det kändes bra, och det gick fort, sen gick kvällen skit fort. Och min mun gick typ stup i ett och jag har ont i halsen idag. Men det var askul, och för att jag är sådär jävla smart ibland så råkade jag gå omkring med en prislapp på min klänning. AHAHAHA, det är så pinsamt roligt så jag vet inte vad xD jag som trodde jag tage av den men nej bara i tanken :P´

Vi fick skjuts av Björn sen, maries pappa som heter likadant som min bror. Möhö. Han är brandman och det pratar min brör om att han vill bli med. Det är lite sammantraffande. Vi satt i baksätet och dom bredvid mig prata typ om sex hela tiden. Sen kom vi in på thä häppy duck , och det var lite folk, sen sa det poff och alla kom. Men det var kul, fast jag blev astrött så vi satte oss ner, och hamna mellan massa folk.

Sen så tjafsade jag och emelie som vi jämt gör, så som en gammalt par gör, typ som mormor är mot morfar xD och så bara kom en tjej och sa att vi var så jävla gulliga och det var ju kul ?

Nu väntar jag mest på att få bilder ifrån igår och se hur ful jag komemr se ut på dom bildsen xD

(BTW så träffa jag en trevlig systemarbetare, något trevligare än såna i krhamn)

meeeeeeeen greger vad öintressant de vart

Ja men det var ju inte igår jag skrev precis. Men eftersom jag blivit en sån där människa som jobbar så har jag kanske int4 så mycket att skriva om. Men idag börja jag mitt nya jobb och firmabil och shit fick man, så jag har mest glidit runt här i krillehöla idag, och sen så har jag jobbat så klart. Sen så fick jag löneökning på mitt gamla jobb eller de jag hade förra veckan. Så jag var bara tvungen att nämnat för jag blev happy!

Men jag vill flytta hemifrån. och jag bara fantiserar massa. HAHA. Men i helgen var jag och ragga runt i karlskoga, elelr ja statt där. Och ja de var ju inte mycket att skryta med. Fast ja trevligt hade vi ändå ;D 
 Men bara för att busschaffisen prata med mig när jag skulle hem
"nej, men åker du inte bil idag" Och jag bara wtf, hur kan du veta sånt? xD

I lördag fyllde Anna gammal och snart lämnar hon mig för varmare breddgradder ahah snygg stavning men orka ändra. Jag blev klöst av linus när vi åkte bil. Imorghon börjar jag sex, herregud jag måstre upp innan tuppen. På lördag så ska jag på fest, sån där fest där man kände folk en gång fast kanske inte kan kalla sig så tajta lämngre, typ klassfest xD

nej, nu ska jag prova skor.
ta ett skohorn och tryck det genom näsan!

världen är full av idioter, och jag stod visst ensam i den kön

ja, men för en vecka sedan så tog jag mod till mig själv och la ut böcker på tradera. Jag har varit lite rädd för det eller kanske inte utanminsnuttefiltsrädd. Men lite skeptiskt, tänk om dom ringer, kanske blir arga, jag kanske gör fel å allt sånt där. MEN INTE ENS EN HALVTIMME EFTER AUKTIOENS SLUT, så ringer det en sak som bryter så jag hör kanske inte riktigt allt vad som säger. Och just det, under den här tiden stod jag på en toalett. OCH nu är det väl fyra gånger hon ringt, men jag orka inte så hon fick ringa.

Men det är väl emma i ett nötskal?
Och just det, hon fråga om jag kunde skicka boken först och så skulle jag få pengarna sen. Men självklart, och jag tror på tomten också eller?

Men jag jobbar och sliter för en gång skull den här veckan,
Jag vill ha nya skor och sprit.

Det var nog inte så mycket mer denna kärring hade på hjärtat så nu gråter min näsa för jag nös. Och intressegalningarna pimpar mariebergspiller.

men jag äter inga kaffesumpar i reklamen

Ja, men i torsdag tog jag bilen, slängde i lite folk i den körde till löfberglila arena och såg på hockey, och det var kö, eftersom sverige är ett girigt folk. Och är det gratis så är det gratis, men in kom vi, ståplats. Sen kom det en som kanske inte hade alla fräknarna på näsan. Men han var ungefär som bert kalsson med tungan, och ja de kan ju vara lite ofr'äscht.

I går så skulle jag till therese, och vi skulle laga lasagne som gick rakt åt helvete, och varför vet jag inte, för jag ar aldrig misslyckat med det förr, det blev bränt, hårt och ja, kanske inte det godaste man ätit. Men jag fick lite presents av henne, varav två martini glas. Och sen provade jag hennes höga klackskor och lekte att jag var carrie i sex and the city när jag gick nerför gatorna i new york. (jag är fullt normal)

Men eftersom jag är vuxen och kan inte dricka sprit eller alkohol längre efter en incident för ett år sen, där det innehöll för mycket sprit, snurrande, illa mående å sånt. Men jag börjar komma igen, men vi skulle till glada ankan och när vi skulle lämna legg så började han vakten prata med mig, eller ja från ingenstan "heeeeej emma, hur mår du idag" Och eftersom det aldrig hänt eftersom dom flesta är rätt dryga så hoppa jag till och trodde att jag inte skulle få komma in, och ja såg allmänt vettskrämd ut.

Men in kom vi, och en svettig människa bjöd oss på en varsin kaffedrink som smaka rövhöl, så vi gick å satte oss tog en klunk och sen gick vi iväg och råkade "glömma" drinken. Det tyckte jag var skoj, fast det var inte kul att folk var fulla och trampar mig med värsta klacken mitt på min fot. så nu har jag ett stort hål mitt i foten.

sen fick jag oväntat besök utan gevalia idag också, folk från min gamla klass svängde förbi här, och jag fick en minivwerktygslåda vilken var snäll. Och jag bjöd på tårta, och sen titta jag på alla älskar alice.

men nu ska jag strypa min näsa.

jag är alltid lugn :)

jag hatar bilar, det är det värsta som finns. Speciellt om det är volvo 940 och är mörkblåa och var tvungen att vakna upp med värsta pms besvären idag. "åhh, det är så synd om mig, jag är en blå bil, buhu, jag vill vara röd?" Jo, men va fan jag bara hatar det, skjutsar mormor till sjukhuset, åker till handlarn så länge för jag får hostattack och måste dricka nåt.
Och så är det inte riktigt plaaant. BUHU, det är så synd om mig jag får inte stå rakt, jag vet vi retar emma lite.

Det DÄR JÄVLA BILSKRÄLLET VÄGRA OCH STARTA, och innan där så låste jag upp och när jag skulle öppna dörrn så låstes bilen helt av sig själv. Efter många hot och svärelser så ingde jag mamma, och hon svara ju inte för hon jobba, så jag satt och slog på ratten. Och typ "jag ska ta dig en jävla kompressor och kan ju du undra who'äs dah king who's dah king" och wips så starta bilen.

Och jag har faktiskt förtur för att vara arg för jag är sjuk.
jävla bilskrälle.

nej jag minns den hederliga cykeltiden, det största problemet var väl punka.
jaghatarfyrhjulandemakapärer

du kan få mig om du bara vill?

bara för jag har en liten gubbe som sitter och täljer på mina halsmandlar för dom var visst lite svullna.
och det gör ont, och han sitter där vad jag än gör, och ja
jag får faktiskt klaga ibland jag också.

och så känns det som om jag ska spy också.
hey vad jag älskar bakterier eller virus eller vad de är för några.

jag vill ha ett annorlunda förflutet

Jag har liksom bantat av mig av skrivandet här i bloggen, men det beror bara på att jag inte har något roligt att skriva om, så jag skriver mer sånt där djupt i min lilla bok, som bara ramlar ihop. För jag känner inte för att vika ut mina deeeepest tanker såhär på internet.

Och så tror jag, jag kommer bli sjuk, för idag ahr jag hostat. Och nu lyssnar jag på uggla, tänk uggla. Hans ballader är rätt goa. Och så fick jag ett samtal förut, så blev jag nervös, varför vet jag inte, för det var egentligen inget special med telefonsamtalet. Men hjärtat slog så hårt så jag inte hörde vad den sa.

Nu skriver jag om ingenting, bara för Anna ville jag skulle uppdatera, men allt blir vara tråkigt. Inte för att allt var så jävla roligt förut heller. Men det här är vad som erbjuds.

jag vill flytta hemifrån
jag hatar att jag sitter på samma punkt som för sjuttioåtta år sen
jag vill inte vara så här misslyckad

jag tror faktiskt jag vill bli vuxen på riktigt nu, och inte bara till åldern.


I just wanna live next door to alice

men nu har jag sett på nya arn filmen, på bio. Helt totaly jävla underbar film säger jag. Men jag hatar vissa krigare, och den där dansken. Men nu ska jag inte berätta hela filmen. Men det var faktiskt kul på bion, och det var folk där, vilket är ganska chockerande när det gäller kristinehamns biosalong. Men brevid mig så hade jag ett par typ, som satt och hångla hela tiden. Visst det är kul för dom och sen fick han stånd också.

Det kan ju vara trevligt?

Nu i helgen så har jag väl mest ätit och sett på filmer. Emma i ett nötskal. härom natten så drömde jag om björn, han hade tagit min kajal och smikade sig massa, och han såg ut som han gick på droger, det avr ju en knasig syn. Men han såg fräsch ut idag så de avr inte sant xD

Nu bara tarjer jag om nada så vi skiter i det.
Vi hörs nästa vecka!

tuggummitugg i bloggen är power på rullskridskor

Lördagen behöver vi inte tala om, eller vi kan ju säga att man har haft roligare.
Hej polisen kom.
(och nu trodde ni jag gjorde nåt kriminellt för jag är ju sån, men dom åkte bara förbi saaaaaaaaakta och glodde, sådär halv två på natta) Så heeeejdå nöjes, jag örker inte.

Men igår var jag allmänt less, tyckte väl allt gick emot mig, och hade jag vart bakis, så förstår jag att jag kände så.
Men eftersom jag var typ nykter (grattis) under lördagen blev allt confjusing. Men dagar kommer och går, och sen blir det måndag. Eftersom mormor och jag alltid hänger i bilen nuförtiden så kan ju måndagar vara mys, men jag har ju hellre jobb och skjutsar mormor efteråt :D  Men idag har vi BARA hämtat fyra tårtor, eftersom det är 80 årskalas imöra ;D Och så prata vi med folk, och mormor klänger ut sig. "men titt på mig, efter jag klippt mig ser jag ut som en kullko" Och så kommer vi till hennes kompis elsa, och det första hon säger är "har ni sett en livs levande uggla förut"

Sen så började dom nästan att bråka om pengar för mormor ville betala för att hon gjort smörgåståtrtor och vanliga med, men elsa ville inte ha så möe penninger så då blev mormor arg och svärde och slängde pengarna på bordet. heeeeel kul vare xD

Jag läste på marias blogg att hon tycvkte jag hade mycket humor i min blogg, så man borde slänga dit nåt sånt, men min fot fastna i kopiatorn. xD Btw är linus äcklig när han sover för han sover med öppna ögon och då rullar dom, helt scäry.  

RSS 2.0