kärlek är för dom, dom som har tur

MM; Så du ska till stockholm till veckan, det blir väl kul?
E; Ja, verkligen kul, tänk att jag hade sån tur :)
MM; Ja, men akta så du inte blir nedstyckad.

(emma försöker hålla masken, men skrattar)

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSEEEEEEEEEEEEEE

NU HAR DET KOMMIT LASSE SPELNINGAR!!!!!!!!!!!
Och jag är glad :) HAN KOMMER TILL KGA :D Vart kommer emma infinna sig den 9 maj?
åhhh jag är bara så GLAD!

och inte nog med det, jag vann en tävling här i veckan så jag kommer få se han redan på ONSDAG!
Tänk, JAG VANN EN TÄVLING!!! Och jag ska träffa cecilia och lasse, och det kommer bli askul!
Sen så ska jag antagligen till vänersborg (om min plånbok anser det) här vid påsk med!! Nu känns allt
så mycket enklare. Och tänka, det var bra att jag maila till stadt om lasse, fast jag skicka fel mail men det gör inget. Haha!

Det finns säkert folk som tycker att jag är knäpp när jag blir så här glad, men när man har sån stor passion för något så förstår man. Görel gillar livet nu!!



intresseklubben antecknar i glödande fart

Jag tror minsann jag har slängt i mig närmare tio stora glas vatten den senaste halvtimmen, och nu börjar jag förstå när man har hört folk säga "kaffe rinner bara rakt igenom mig."

du kan inte först ge så mycket och sen sluta




Idag är livet väldigt skönt, det är sol ute, snö är det dock men det skiter jag i för jag är på bra humör!!
Jag fick värsta mailet idag, och jag hoppas allting funkar för då kommer jag bli
ja, världens lyckligaste!!!!! PLUS att jag fick hem denna skiva signerad idag. Jag tror minsann Gud upptäckte mig idag! HAHAHA, jävler vad frälst jag blev där.

bluuuuuurp

Wallander på engelska är riktigt rolig, jag har nog aldrig skrattat så mycket åt en kriminaldrama. Haha Kurt Wallander, ystadspolisen (med engelsk röst) HAHAHA Grymt rolig, jag fattar dock inte varför den var inspelad i sverige, hade svenska polisbilar och sånt, men med engelska skådisar och språk? Men rolig var den!!!

Och dessutom är det ganska roligt att ha en aggressiv morbror! För det är såna roliga historier, han blir så rolig när han blir arg, eller ja gör och säger roliga saker. Fast inte om man är den man är arg på men ahah.

"Du vet jag har inte alltid kört taxi, jag var nån hade fru, barn en villa på 1.9 mille......
.... jag var busschauför"

Hahah älska yrrol!

And why did I have to make those same mistakes

Idag så tog jag på mig ett par skor, sa hej till vårsolen och promenera genom stan till mormor. Det var inge jobbigt, om man inte är hund förstårs, då ligger man däckad vid det här laget. Tur att man är människa,höhö. När man går in till mormor, så spelar hon håkan hellström i bött. Det är en gamling som håller sig uppdaterad kan jag lova xD
Dessutom hr jag fikat för ett år nu känns det som, var dock en av dom godaste äppelkakorna jag ätit.

MM: Det är faktiskt rikigt gott med fiskbullar
MF; men det är ju som härenstam säger !

Det är så otroligt skönt att varje gång man lämnar detta radarpar så är man så glad, fruktansvärt tacksam är jag som har så goa päpol i mitt liv. Det är dock väldigt surt med sjukdomar och bieffekter med cellgifter å sånt, men här ger vi itne upp i första taget!

Men min mormor är tuff för hon körde MC när hon var liten eller ja yngre, fast ho inte hade nåt kort, och jag skulle vilja ha en tidsmaskin och se det. För bilden jag har nu ser rolig ut! höhö! jag borde fixa med saker och förresten så kan du väl fixa så sthlm är lite närmre än vad det är? Jag vill dit imorgon, men nej så blire inte! :(

when i grew up i call you mine

Idag är det väldigt grått ute, ungefär som jag känner mig, och det var det. Jag har dock fixat med grejer, kanske livavgörande grejer, fast ja nu är det gjort. Jag har väntat ett tag på detta men nu är det bara att vänta och se hur allt går. (:

Helgen kom och gick lika fort, i lördags så var jag och lyssnade på MJ, och jag tyckte det var bra! Fast ljudet var lite sisådär, men jag är inte kräsen. Men jag menar arena har kanske inte så bra ljud, för det var lite halvdåligt när lasse spela där med. Och nu var det mer instrument och mer ljud så då kanske deras teknik klarar det. De var bättre när jag såg dom i Stockholm, eller ja ljudet var bättre. Fast alltid så är ju första gången mer speciellt på nåt sätt, så är det i alla fall för mig. Man minns första gången bäst, och gillar man musiken man ska lyssna och se på så resulterar det oftast i ja, bäst helt enkelt. Eftersom deras bästa låt enligt mig är hold me tight like a gun så blev jag grymt glader när den kom. FAst dom brukar väl ha den som sista låt jämt, kanske. JAg vet inte, men nu bestämmer jag det! (:
De fick iaf fyra VF stämplar av fem i lördags. Höhö!

Igår var Linus grymt söt, eller ja vi var ute i skogen igen och gick på nåt ställe där det itne riktigt var någon stig igen, så då ska man låta Linus välja väg för annars går man fel och få gå tillbaka. Men varför han var så söt ska vi gå tillbaka till. Vi kom till ett stup typ, och jag skulle upp där i en väldigt brant uppförsbacke och eftersom han bara hoppa upp  som ingenting. Men när man ser att det är blankis där så kläcker jag ur mig "nej, Linus jag kommer dö här" (jag överdrev kanske en smula) Så han springer tillbaka biter tag i kopplet och tror sig kunna dra upp mig, jag menar en sju kilo (8?) ska kunna dra en hel 200 kilos människa nej. Men jag blev lite kä'r i han då.



......................................................... å så var det slut.

Om jag bara fyller någon kvot, är det något bra jag gjort?

Igår så var det den trettonde igen, det var väldans blött, hela min väska för att vara hel ärligt, men jag är ju inte så skrockfull av mig så vi säger att det var skogstrollets fel. Imorse vaknade jag halv sju, och kunde inte se typ. Hej gnäll men det avr helt knasigt, en tänkte jag att det kanske berodde på att jag avr nyvaken. Så jag satte mig upp, (och vill påpeka att jag avr hur pigg som helst) gnodde mig i ögonen. Men jag vill inte bli blind sa jag till en sovande hund, funderade på att sätta på teven och kolla om lilla huset på prärien hade början. Men det kändes ovärt om jag inte såg, så jag la en kudde på huvudet.  (jag vet intressegroderna hoppar sönder sina leder av intresse)

Idag har jag dessutom vart helt snäll för en gång skull, jag ringde till Emelie för hon satt på ett badhus och hade tråkigt. och inte nog med det, jag följde med Björn när han övningskörde, så satt jag där i baksätet och påpeka hur han skulle köra bättre. "Och så tvåan, och så trean, och håll ratten stilla, kör till vänster, ta höger där, gasa" Haha jag har känt mig som en besservisser elelr nåt, men efetrsom mamma mest sitter och är rädd så låtsades jag kunna någonting. Men han var tacksam  iaf så jag tror min karma höjde sig någon milimeter.

Nyss var jag på godislagret, och det avr väldigt länge sedan jag köpte lördagsgodis, jag minns inte ens när jag gjorde det. Och eftersom jag avrt så snäll ska jag vräka i mig hela världen så min knapp på byxerna flyger över hela värmland. Och man måste faktiskt äta lite sött, och anpassa sig när man ska träffa sötsaker sen. Haha :)

För att fortsätta lite på mitt gnällspår, jag brukar känna av att det smakar som järn i munnen, och jag har itne ätit järnrör eller liknande på senare tid, så jag tog mig till google. Haha. Det står lite olika, men jag läste allt ifrån graviditetssymtom till tbc eller magsår/sura uppstötningar, eller om man tog nån medicin som hette Imovane. Men eftersom jag inte är gravid, atr mediciner, har magsår eller så, så har jag kommit på att jag är hydrokontriker. För järnsmaken kommer bara ibland! Mina egnaställda diagnoser är fan bäst!

Nu ska jag kanske kolla om jag ahr några kläder.

monday tuesday everything you say.

urk jag är trött på att onte kunna sova när jag måste, alltid usch. Men ja gnälla gör det inte bättre, nu har jag legat å vrede och vändit på mig, flyttat mig runt i sängen. Men ja, man märker när klockan ringer om jag är död eller levande. Hej hå, förut halka linus och jag skratta åt han, sen halka jag, då skratta jag ännu värre. Sen gick jag in och eftersom det snöade så såg det ut som jag mjällat ner hela min jacka!



det typ var mycket snö ute nu, jag kommer halka på min cykel imorgon, eftersom bromsarna inte funkar, det kan bli skoj!

jag såg dig djupt i ögonen när gnistan dog.

årets första vårtecken har kommit! Våren är påväg, jag känner det, och nu pratar jag inte riktigt om att solen kommit fram, snön håller på att försvinna, varmare grader och sånt. Nej jag pratar om något större, alkholisterna har börjat tittat fram. Fler och fler ploppar upp längs älvkanten här i kristinehamn. Jag menar vart har dom hållit hus under vintern, nu är allt som vanligt igen och systembolaget behöver inte oroa sig för konkurs. Med våren kommer A-laget, kan det vara annat än underbart ?

emma pratar om ingenting en onsdag i mellansverige, där det finns könst

Igår fick jag en pik av mamma för jag hade riktiga slappkläder, eller jag såg väl egentligen för jävlig ut. Hade inte borstat håret, det stod åt alla håll, jag hade mysbyxer med hål, skor med hål. Ja, sen kom det "vad du klätt upp dig idag" Så tyckte hon väl hon var roligast i världen, så idag fick jag fan ta på mig jeans, Så nu ligger jag här och bloggar.

Dessutom så börjar jag bli rädd nu för tiden, alla bara hälsar på mig nuförtiden, jag menar för två år sen så hälsa ingen. Är det bara för jag kasnke ser vuxen ut? Dom boende här kanske vill vara trevliga och det är ju alltid kul, men ja jag fattar ittna jag.

Förresten så såg jag på rachel ray förut eller var det nu heter, hon skulle göra swedish meatballs, alltså köttbullar för er som inte vet det. Men jag fatta inte vad dom gjorde, hade brödsmulor och mjölk i köttfärsdegen, och köttbullarna hade dom i någon buljong sås (fast det finns ju såna recept i sverige) men det jag blev lite chockad över att hon avslutar med att säga och sen toppar vi det med hackad saltgurka. "I sverige har man saltgurka på allt!" Jag bara men va fuck? det har vi ju inte, jag vet inte kanske är det bara i min familj vi inte har det man ja, ta reda på fakta först rachael!

ahaha nu bara hoppar jag på folk, tänk vad man kan göra när man har tid. Nu är det komedi för min del. Tjarå!

någonstans i sverige sitter du precis som jag

jag har brutit alla löften som du höll
men jag gör vad jag kan. Förbli evigt unga
& i gruset låg en fegis kvar. När mina glasögon
just sparkats av gav jag ett löfte som jag
skäms över än idag.


Lyckat att vakna med ett blått öra, utan att ens veta vad man gjort.
Men jag ska väl inte gnälla för mycket, det har jag gjort tillrickligt för fyra livstider redan.
Så då har jag inget att säga.

hej, nu måste jag fortsätta!


fast jag blundar kan jag inte sluta se

idag så vattna jag en flygel, det var lite intressant.

You look as if you need a second hand, ain't that so?

jag fick en smäll på käften för jag glömde en viss sak igår.
Köp gärna strumpbyxor på gina tricot för 79.90 : - EXTREMT BRA , dom håller liksom i fem sekunder och sen får man liksom lite lufthål. Men jag har hört att det är bra med ventilation?

idag har det snöat så fruktansvärt, men ja Då går vi ut i skogen säger Lillgörel i min hjärna. och linus var ju asglad och rulla sig i snön så fort han kom ut, jag lovar er att han var mer under snön än ovanför. Men vi traskade iväg till skogen och eftersom stigen är typ 30 cm bred och ingen verkade ha gått där så chansar emma lite, och det avr tusen år sen ajg gick den vägen. Sen tycker linus vi ska gå mer in i skogen. Ja, men smart ide!

Liten stund senare, står med snö upp till knäna, Linus tycker livet leker för det är ju så kul att hoppa i snö så man bara försvinner. Och jag har ingen aning vart jag hamnat. Sen där en stund kom vi ifrån varann, vägen delade sig, jag tog ena stigen vilket han inte märkte, så i ögonvrån ser jag en svartpälsboll kuta! Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinus!Men nej, ingen respons så jag fick gå till bara och där stod han ensam och ynklig och överlycklig för att jag kom (för jag var ju borta en minut eller nåt)

Snö äöverallt, granar överallt. Hur kommer man tillbaka ut på stigen? Ja det kan man undra sig, men ajg kom till någon sommarstuga där. Och jag lovar dig, tillslut kom jag fram till stigen. Och jag kom hem, med en astrött hund och en trött emma. Jag menar, jag har ju ett riktigt bra lokalsinne HAHAHA!

Imrogon är det tisdag. yeeeeeeeey!

Don't you worry about me, I've been used before

Men igår så sippra jag på bussen och drog till Karlstad, för Emelie hade mina vantar så just ja, vi skulle gå ut. Det är ju alltid intressant, men vi har blivit gamla och vill väl hellre sitta hemma och titta på spåret än att vara ute och röja som dessa ungdomerna! Jag vet inte ens om vi var ute i en halvtimme. Men ja, vi drog och vänta på bussen utanför mcdonalds (hej fjortis) för det avr kallt ute.

Och alltid ska det ju hända något, där kommer en gubbe fram med turkosa byxor. Han berättar att han kommer från polisen, att han suttit där och visar sina kläder därifrån och papper och grejer. Det han vill är att få en krona så han kan köpa en cheeseburgare (emma hålelr på att skratta åt hela situationen)
Fast sen så vill han inte gå in och köpa, frågar mig om jag kan göra det, för då kan jag få cigaretter eller snus. HA jag gör inte sånt!

Men det roligaste är att han skriker efter ett par killar att dom ska gå in där, och hos oss lämnar han en sleten påse. Och där kommer en kille och asglor på mig, säger till mig att jag inte får ta hans påse för den är viktig för honom. (typ hundra gånger) Och eftersom han inte är helt nykter är han asseg och håller tyst där emellan, och jag försöker verkligen vara seriös och jag misslyckas, utan jag gapskrattar åt han mitt i ansiktet! (okej, antagligen ska man vara med för å fatta allt men jag typ höll på att dö av skratt)

Sen körde vi hardrockhalleluljashow på belluve efter bussresan, oj förbi oss kommer värsta polisbilen, och vi skäms en smula!
Och förresten känns det på något sätt att jag vuxit ur hela värmlandsatmosfären, jag hör kanske hemma någon annanstans?

Jag längtar något så fruktansvärt till sommaren!

RSS 2.0