söndag

Idag kollade jag på Juno och den var bra, den rekomenderas att ses :D
och så skratta jag när jag hörde en konversation i filmen xD

K1: Har du hört?
     - Juno Macguff är med barn
K2; jaa
K1; som våra mammor och lärare
     -  Har du hört att det är ditt?
K2; japp


Jag måste städa mitt rum för det ser ut som en katastrof, men det är inte så viktigt att veta. Igår så prata jag med Emelie och större delen av samtalet gick ut på tacos. "taco hej." Då är man lite övertrött, mohaha. 
Fuck jag har inget att berätta. så ät tacos och var gla' varenda da'.

 

en dag ska jag se himlen från en annan vinkel

Och du har tagit mig från kylan in
Från tysk hårdrock till Charles Valentin
I min bok är du för evigt Everlyne

Och som jag önskar att du var här nu
Jag vill bara höra dina hjärtslag
Och som jag önskar att vårt krig tog slut
Jag har lärt av mina misstag
Och du är lika ensam som jag


Jag körde förut och det gick väl la bra, och ska förhoppningsvis köra imorgon med. Och just nu känns det som om det är det enda jag tjattrar om. Men skit samma. Jag sålde min kentbiljett förut, eller jag la ut det på tradera.
Eller om vi ska köra hundra procentlig sanning så gjorde Emelie det åt mig  ;) Så gå in och köp. Det känns lite sorligt att sälja den, för nu är det säkert att jag inte kommer gå. Men det blev ändå för krånligt. Det hade varit helt jävla underbart att höra dem, men ja jag får ju höra dem i kd. Och så hörde jag dom i sthlm för några månader sen. Och nu ska jag stå längst fram igen.  

Ikväll så har jag inte hyrt någon film, för det verkar som det blir wente och jag för hela slanten ikväll. Och det känns bra, han sitter i teven nu för alla nyfikna jävlar. Nu har jag absolut ingenting att prata om så jag tjattrar på om ingenting, vilket är fine för mig. Kanske skriver något mer betydelsefullt sen, eller nej nu skoja jag. Något mer intressantare menade jag.


                                                                                                                
                                                                                                                                              "jag är en ankare jag drar ner folk"


totalt ärlig, upphöjt till tre i kvadrat

Det börjar nästan bli en rutin att skriva här varje dag, så det lär jag fortsätta med. Jag träffa Therese förut och vi fikade som sagt, och jag flamsa lite och det var värsta mycket folk på stan. Det är nog Rekord ;)


Jag hyrde två filmer förut, supersugen och ond aning och dem var ganska bra båda. Men supersugen var mest blåst, men den hade sina roliga stunder. Och ond aning som Peter stormare var med i var bra, lite invecklad men
efter ett tag förstod man. Se dem vetja :)

Imorgon ska jag köra också, på motorvägen tror jag, vilket ska bli intressant. Men jag skriver nog mer imorgon, för jag börjar gilla att tjata om ingenting här.


Eftersom det är fredag så kommer Wente hit,
 eller han är ju alltid här (typ) men vi ska ha det mys.  Och eftersom han bara gillar mig så mycket tog han sitt privatplan och flög till Sverige för att träffa mig. ;)



... och drömma går ju


fredag ;)

Till alla som läste gårdagens inlägg;
Idag körde jag och dejvu blev det "nästan"  vi åkte precis samma väg som i drömmen och jag kommer på det och blir lite nervös. Jag vet jag är lite konstig, för det kan ju inte hända på riktigt för jag drömde ju bara.
Men när jag ska svänga in till parkeringen så säger hon "du kan ta den första parkeringen här" och det var precis så hon sa i drömmen. Men jag klarade parkeringen, blev bara pytte snett som inte riktigt märktes. Fast jag stod inne i rutan perfa så det ordna sig xD

Nu måste jag KÖRA KÖRA KÖRA, i helgen måste jag annars tar jag bilen själv som i en annan dröm jag hade, fast där dog jag så det kanske inte är så smart ändå. Hmm, aja. 

Sen ska jag träffa Therese också, vi ska fika som ALLTID på cafe paus, eller jag tror vi ska det iaf. Sen ska hon jobba, och jag ska lämna mitt cv om jag vågar, måste ju fixa lite extra pengar ;)  I morgon så åker Marie till Linköping också, vilket är kul för henne, så UPPDATERA din blogg ofta nu. ;P 

Jo, natt kunde jag verkligen inte sova, och nu kommer dom dära sömnproblemen tillbaka också, när jag sovit helt problemfritt i två nej tre veckor, och då har jag sovit hundra timmar varje natt eller nåt. Men jag kunde inte sova, jag tänkte på mitt bröllop då med Wente xD ahahaha, men jag kolla på scrubs och det avr kul, så jag skratta Högt och växte Linus som var butter. 

NU är det helg och jag ska absolut inte göra något, för jag är rätt fattig ;) 
Ha en trevlig helg och vi ses i Dina drömmar :D 

i drömmarens värld.

Okej, i natt så hade jag en så konstig dröm, jag skulle köra på bilskolan och  allt kännas väl skönt. För helt plötsligt så var det sista körlektionen innan uppkörningen. Och min körskolelärare var helt elak, jag fick inte träna på sån jag ville och när ´hon sa att lektionen var slut efter tio minuter så skulle jag parkera. Och eftersom hon hade kört hela tiden (förstår inte varför) så gick hon ur bilen och sa. ja nu kan du köra fram till parkeringen och parkera där.
Så går jag här utanför.

Men när jag skulle parkera så sa hon att jag gjorde fel hela tiden och så fick hon GÅ in i bilen igen, och så skulle hon förklara. När jag skulle bromsa för att lyssna på henne så fungera inte bromsen och så skrek hon åt mig att bromsa, men då tänkte jag "åhh, jag kan ju lägga växeln i friläge och dra åt parkeringsbromsen". Nej då fick jag hela parkeringsbromsen i handen.

Sen sa hon att jag bara kunde gå hem för jag skulle aldrig få körkort och att hon skulle porta mig ifrån uppkörningsregistret. Och att jag kunde gå hem och fixa en cykel.

aja, nu låt det inte lika hemskt som det kändes men ja, nu får ni läsa något :)

en bästa vän. <3

Jag började sortera lite bland mina böcker och papper förut, och jag hittade mycket jag hade glömt. Där hittade jag tre blev, alla skriva av Frida. Men en speciell. 

I åttan, eller åttans sommarlov, när vi skulle börja nian, vilket känns väldigt länge sedan. Under den sommarn och alltid annars nästan så var jag hos Frida och en natt när vi skulle sova, men vi aldrig gjorde så bestämde vi oss för att skriva ett brev till oss själva. Visst det kanske låter dumt, men vi bestämde oss för att öppna den när vi gick ur gymnasiet. I brevet skulle vi förklara hur våra liv såg ut, vad vi gjorde och så vidare.

Jag minns fortfarande mitt brev tror jag, det blev jätte kort, för jag kom inte på vad skulle skriva och eftersom vi skrev det här runt halv fyra fyra på natten hade jag blivit lite trött. Så jag var ganska tråkig och skrev lite och avslutade brevet fort. Och jag somnade.
 
Idag, har jag tagit studenten och jag hade kunnat öppna mitt, men eftersom Frida sa att hon gömt det på ett speciellt ställe hemma hos henne, så tog jag hennes brev och gömde det här. Idag hittade jag det, och förlåt mig men jag öppnade det. Eftersom du aldrig kommer ta studenten. 

När jag läste brevet så insåg jag att vi var väldigt lika. Och jag saknar ALLT. 
Från att träffas VARJE dag, och då ljuger jag inte. Till att träffas allt mer sällan, men fortfarande telefonsamtal.
Till att aldrig mer kunna ses.

Jag önskar bara jag kunde åka tillbaka till högstadiet eller mellanstadiet när vi jämt sågs. 
"EMMA är rolig och tokig och skrattig och GLAD. Hon får ALLA  att skratta!"

fuck, jag saknar allt.


-

418794-8Imorse så fick jag veta av Emelie att  HEATH LEDGER
har hittats död.
Vilket för mig kom som en stor chock.

Det är svårt att förstå. Sen ska jag se
"10 orsaker att hata dig."

Läs mer på
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1681534.ab


Håll er vid liv!
Puss

målbrottet och lusfeber

Igår planerade jag lite grann, och vet inte hur det ska gå ihop. Men ja, igår var jag även på bilskolan och boka en körlektion. Den här veckan var det rätt fullt :( Men på fredag blir det körning, hoppas jag kan köra något hemma också, men när man inte har någon att köra med är det svårt. KLAGEMMA.

Jag behöver träna
jag behöver kläder
jag behöver mycket och allt ska jag inte skriva här.

Men du är lyckost som slipper se mig i din spegelbild :D

Förresten, Linus är ju en kille och jag har haft han lite mer än fem år -OJ 
men jag har börjat säga "duktig tjej till han" :(  

-

 DET MÅSTE ORDNA SIG SNART!

image7

-

418794-6

Ta mig härifrån ?

tårar i vårsolen ?

Idag körde jag till Frida, eller ja till hennes grav för att tända ett ljus. Och jag vet inte om jag kommer klara av det mer för det gör så ont varje gång, Och det gör så ont att veta att du inte finns. Men i drömmarna gör du det, och du är frisk och skrattar och är så lycklig, och vi är tillsammans. Det är då man aldrig vill vakna.

Och jag hatar att veta att jag inte gjorde något, förlåt mig.
Att ditt namn står på stenen är helt fel Fel Fel Fel! Om jag bara....

Men det är bäst att inte säga för mycket här, men jag saknar dig otroligt mycket.
Älskade vän <3

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår så var jag i Karlstad och träffade Emelie, och vi hämtade min kentbiljett :)
Det är något att längta till, första mars.
Men jag funderar på att sälja biljetten till örobro, för det går inga bussar eller tåg  som passar mig bra hem, jag vet inte vart det ligger och så orkar jag inte gå själv. Fast jag vet inte än.

Emelie fortsatte sin tatuering igår, och den blev fin fin. Och vi prata hela tiden och tatueraren lyssna, för han skratta där mitt i någongång. Sen ramla Emelie, och vi kom fram till att det alltid måste hända något när vi är på stan. 

Vi experimentera med mitt hår sen och vi skulle blondera överhåret och eftersom jag har cphår så blev det typ kritvitt (nästan) mitt på huvudet och typ gult närmast ansiktet :O 
Så jag fixade till det när jag kom in till stan, köpes mer färg. 
och in på coop med mössa när det typ är ganska varmt ute, och nuär jag lite nöjdare. 
Men i år har jag färgat mitt hår fyra gånger och det är första månaden fortfarande. 
Jag ska skärpa mig. 

Kääärlek. 

17 januari

Idag gick jag upp ganska tidigt också, så jag inte skulle ha svårt att somna ikväll när jag ska upp tidigt imrgon tänkte jag. Men när jag kommer upp får jag gensvaret "vad gör du uppe redan?" så jag gick och la mig igen, och så hade jag knäppa drömmar.

Och nu är jag mer taggad än någonsin att åka till usa, fan ta Marie ;P Men jag vet inte om det blir nåt, eftersom jag är feg. Men ja, vi får se vad framtiden visar, men cooolt skulle det vara.

Jag har städat mitt rum så jag hoppas mina dammråttor har gömt sig någon stans ;P Just nu sitter Limpan i mitt knä och försöker få mig att klappa han. Men jag fattar inte varför han blir så himla sällskaplig och lekfull när jag klippt han xD kraizy dog.

Sen ska jag träffa Anna, och så måste jag ringa patrik som aldrig svarar.

Puss

renmjäll i skrevet

image1

Dagen har rullat på idag med, jag klippte linus förut och pang fem år yngre blev han, det är dock inte som på bilden för jag fick ta en gammal bild för jag har ingen kamera :( och eftersom jag är en av de klantigaste personerna jag känner så när jag skulle damsuga upp lite hår och ta bort håret på mina stumpor så damsuger smartot upp en strumpa och det låt. Så nu har jag en mindre strumpa.

Sen ringde jag till Patrik igen och han stör jag som sitter i ett möte, så måste jag ringa imorgon också. Då måste jag städa lite i mitt rum, och så ska jag träffa Anna med. Förresten klippte jag mig förut och fick lite lockar.
Och dessutom är jag trött på mitt liv, heeeeeeeej då för ikväll.

-Potatismos


tomorrow will end!

Dagen började inte som man tänkt sig, dförsov mig för min mobil börjar ta ut sin ålder tror jag. Och den ringde inte, sen kommer som tur är mamma in och säger att klockan är halv åtta, och jag som skulle upp vid sju. Men som tur är har jag en pålitlig och trött hund så han fick gå ut och kissa när jag kom hem efter körningen.

Körningen idag gick väl inte direkt som jag hade hoppats, var nervös och visste inte vad jag gjorde. Jag kanske sov där egentligen eller något. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom att söka jobb och ringa till Patrik och förhoppningsvis åka dit och få massa pengar XD eller lite jobb iaf :) Sen ska jag till kusinen anna och klippa mig, och ta bort mina klyvna toppar :) wieeeee! För nu vill jag ha jätte långt hår igen. På fredag ska jag träffa Emelie också och vi ska förstöra och färga mitt hår. -Till något helt annat. Surprisad?

Imorgon ska jag träffa Anna också :) wieeee! Och sen så måste jag fundera över my life gen också. Jobbigt jobbigt. Men det allra viktigaste nu är my driverlicence. Och jag fattar inte varför jag blandar in engelska felstavade ord i allt.

Nu ska jag ringa.
Sen så ska jag göra något åt mitt fönter som det drar massa kall luft ifrån så jag får isfingrar.

Puss

15 januari

Imorgon så måste jag gå upp tidigt också, för då ska man köra i stan eller om man kan kalla det stan här det men det gör vi väl nu. Och så ringde "han" förut, och gnällde och sa att vi skaaaaaaaa köra snart. Visst och så har det sagts två år nu och jag blir bara trött på det. Men det går enklast att fixa det själv :)

Jävlar vad jag ringde till Patrik förut och svarade han neeeeeeej, jag är rätt fräck och tilltalar han vid första namnet fast jag bara pratat med han en gång och aldrig sett honom. Men har han jobb så vill man ju verka trevlig. Och så sökte jag till maxi förut och vilka knäppa frågor.

Marie pratade om att åka som au pair till Usa efter sommaren. Och hon vill att jag ska med, och jag kan inte säga att jag känner lite dragningskraft däråt. Jag har alltid viljat åka till Usa, men jag vet inte, tänker mest på Linus hur ska jag klara mig. Och så har jag ingen erfarenhet av barn och det måste man ha. Men än går det att fixa. Fast ärligt tror jag att jag är för feg.

Varför ska det vara så himla svårt att bestämma sig vad man vill göra med sitt liv. Jag har lagt av en ed för mig själv att jag ska uppleva saker för att inte ångra mig sen. Men då kommer min osäkerhet in, och jag funderar och funderar. Och jag får ångest och panik, tack för att jag får klaga mig lite för er mina läsare.
Vilka är ni förresten? ;-)

Ha en riktigt bra kväll.
Jag ska sluta fundera nu tror jag för min mage explodera nyss.

Puuuuuss

Help, i need someone Help!

Just nu så måste jag hålla uppsikt på muffin för hon springer omkring här, och man tycker
det borde räcka med att springa i mitt rum. För hon är ju bara ett litet marsvin men hon ska in i mammas
rum och köket självklart.  Men det är roligt med ett marsvin som springer och inte bara sitter under sängen eller
på någon annat gömställe och skiter och pissar.

Men nog om det, idag så körde jag, som jag nästan skriver varje dag nuförtiden. MEn eftersom man inte har någon att köra med hemma så får det bli dyrt och köra på bilskolan. Idag så bokade jag halkan, så jag tror jag är en bit på vägen. Jag höll på att tappa hakan när hon nämnde det. Men kul är det.Och så fick jag boka uppkörningen också om jag ville, men jag väntar nog och ser hur det går att köra imorgon och sen på fredag iaf. Sen kanske ;-)

Jag skickade också två ansökningar till anovo idag, till två olika avdelningar och tyvärr kom jag
inte riktigt ihåg vad man gjorde på ena. Men de blir säkert bra. Sen ska jag ringa till Patrik och se om han har
något jobb till mig :)
Hoooooppas det, för jag börjar bli fattig. Nog om det!

Igår var det mys, för Emelie och jag tjattra i telefon och jag hade knäpp dröm inatt igen.
och så spökar det här. Jäklar Muffin som leker kurragömma eller nåt ;P
Pusssssssssss

jag vrider mig på nålar

okej, dagen har flytit på ganska bra.
Kom nyss hem, för jag har varit på ett introduktions möte på pec.
Och det var verkligen inget för mig. Bara säljare skulle dom ha, och jag sökte marknadsundersökare
så det slängde jag i papperskorgen. Och nu får jag börja om på ruta ett, och hoppas
jag hittar nåt annat.

Jag skulle ju egentligen gått på utbildning på onsdag och torsdag men nu ska
jag försöka köra bil istället. För jag vill ha körkort och det SKA jag ha!
Och på onsdag vid fem så ska jag klippa mig också.
Och jag vill färga håret så där radikalt snart också ;)


NU MÅSTE JAG HITTA JOBB SÅ JAG KAN FÖLJA MED EMELIE DEN 2 FEBRUARI
och gå på rockabilly i mars :)

Bilkörande och hundmöten

Igår så var jag och Anna på Saw 4 och den var inte så läskig, den var mer äcklig. Fast det äckligast
var i början när dom hade sytt ihop munnen och han bara drar loss och det blöder. Fräscht.
Men det avr kul att träffa Anna, och iår så ska det bli ett bio år :D

Och så hade jag värsta knepiga drömmen, som vanligt var jag jagad. Sen drömde jag om godis för
det var typ student återträff. Och Emelie skulle flytta till Mora, för hennes pappa orkade inte bo kvar i Karlstad.
Och när jag fråga vart Mora låg så var det åtta timmar ifrån Sthlm, hur går det ihop?

Jag körde idag, och det var kul. Fuck vad roligt det är att köra fort :D 
Imorgon ska jag åka i stan och kolla i speglar och köra rätt. Det blir nog ganska enkelt
ändå eller inte så enkelt men det är ju inte så mycket folk och bilar vid tio :D

Snart måste jag in i duschen och vara fräch inför arbetsförmedlingen och den där introduktionsmötet
på p e c. Vad är det jag ger mig in på?

Igår fick jag två till namn till Anovo, elelr två andra avdelningar till anovo som jag ska skicka
in en ansökan också, hoppas det flyter på och blir ett bra år. Nej, det SKA bli ett bra år. Jag ska börja
spara pengar och åka till usa, till san fransico (stavning?) och åka på bron.
Egentligen skulle Frida och jag gjort det men, det går inte riktigt nu. Men jag lovar dig
att jag någon gång ska åka dit!

och som en sista mening, så träffa jag Flisan, Molle och Milou förut och flisan har opererat sig :(
Men hon är bara bra nu, och hon blev jätte glad när jag kom, hon är så gullig.
Måste åka dit med Linus någon dag tycker jag :)

Dotes

sunday bloody sunday

Idag har vi firat Björn och jag bakade negerbollar förut och jag är alldeles mätt i magen
efter allt. Jag som sa att jag skulle sluta med allt sådant. Men jag kommer
nog bara äta MER MER och mer.

Jag spelade också marioa och jag älskar mario, men jag kommer in i spelet lite för väl
och jag är en rätt dålig förlorade när det gäller spel så jag skrek lite granna :O

Jag som trodde jag skulle köra idag, men det blir väl ingenting med det. Ingenting blir
någonson som man tänkt sig. Jag räknade mina körkortspengar förut också och
dem kommer säkert inte räcka, eller det beror väl på hur många lektioner jag måste ta, men
jag hoppas det räcker :)

Snart ska jag ner till bion och träffa Anna och titta på saw IV. Nu ska jag äntligen se en
skräckis på bio. Jag hoppas den är bra :)
Nu är det en massa braiga filmer på bio också, typiskt när man är så "rik"
eller ska väl kanske stavas fattig.



Kääärlek!

-eye of the tiger

Dagen har gått fort som bara fasen, men vid ett åkte jag, mamma och Eva-Lena och Emma
till björneborg där jag skulle träffa en spådam/medium eller vad man ska kalla henne.
Och hon kontaktade den andra sidan, och det var faktiskt riktigt häftigt.
Jag var väldigt nervös men det gick bara bra :)
Men emr om det säger jag inte.

Nu ska jag se på rocky tror jag, eller så ska jag leta efter nån annan film.
Och JA jag är filmgalen och imorgon ska vi fira Björnsan. 28 år, han är bamse björn snart.
Nu har jag skrivit världens sämsta inlägg men i don't care. 


snart ska jag vinna på lotto har ja bestämt och vinnar flera biljoner :D  

om du var här?


jag vill bara skrikaskarikaskrika
men lägger det på hyllan
och drar ett dåligt skämt

och ler lite sådär

för allt går ju ändå på rutin nuförtiden.


Jag tror det är ganska bra att ha en blogg och skriva av sig, och jag tror jag kan skriva hur långt som helst ibland om allt och mest om ingenting. Men jag har ju aldrig varit en rolig figur som alla ser upp till, jag är mest en sån som ser upp till alla andra.

Igår så kolla jag på vhs :O 10 orsaker att hata dig och dirty dancing och jag måste säga att Heath Ledher är pretty goood looking guy. Men det är wentworth Miller också, och jag undrar varför det inte kan finnas såna killar här omkring moaha. Dom kan väl bara gå omkring här så jag kan smälta lite :D 

förresten saknar jag någon väldigt mycket nu.
Mer ändå får ni inte veta för tillfället. 

Dotes 


jag vill våga vara rädd

Nu har jag kommit hem, jag har träffat Therese och vi skulle som sagt börja träna.
Men med min tur så kommer vi dit och en grinig kärring säger att man inte får träna om inte
en instruktör går igenom gymmet med en först.  Och enda gången det fanns var
24 FEBRUARI och det är typ en och en halv månad kvar. Jag kommer hinna sprängas och
bli 2225 kg tyngre.

Sen så har de kommit nya bio filmer till "stan" och jag måste fråga Anna om hon vill följa med
mig på saw Iv för den skulle vi liksom gå på men det var när den kom för två månader sen.
Och nu har den kommit hit. Och så vill jag se förtrollad och speciellt ARN :D
Gå med mig?

det spökar här  som galet. Nu skickar Maria bilderna som vi tog, så sen blir de bld.
Jag har cpöra tror jag, hela min trumhinna har börjat vibrera och det känns knäppt.
Jag tror jag får spasmer snart.

jag lovar att skriva något mer intressant snart. Haij?
Förresten så har jag kommit på att jag måste måste verkligen flytta härifrån jag hatar allt som har med den här stan att göra, aknske inte allt men mycket!

Dotes

det är läggdags för skämten, det är allvar i år


Nu är jag hemma ifrån Åtorp och Maria igen, och det var kul där. Fast vädret var piss så vi satt mest framför teven eller tog konstiga kort, men det var kul. Vi såg School of rock som var helt kul, sen såg vi lite av en dansk torkel film och den evrka skit kul, men vi såg ungefär bara tio minuter av slutet.
På kvällen var det American history X på teven, och den är så bra. Värd att titta på säger jag :)

Just du känner jag mig chocktjock, vi åt en massa godis, chips och negerballs. Men skit samma, men lever bara en gång, det är bara synd att man mår illa när man ser sin spegelbild. Det är väl jag inte ensam om att tycka, för alla mår väl sämre än mig och jag och jag klagar ändå mest.

När jag kommer in till Kristinehamn igen så missar jag självklart bussen hem till mig, så jga får gå. Visst det är inte så långt egentligen, men i storm (?) så känns det som flera mil. När man väl kommer hem så har jag fått brev ifrån arbetsförmedlingen, och jag ska dit på möte på måndag.

Körlektionen igår gick faktiskt riktigt bra, jag klarade både att parkera framåt och bakåt bra tyckte läraren och hon bara sa "Bra Emma" hela tiden, så jag hade en bra körlektion, tycker att alla kunde vara så men neej så kan de inte vara.

Förut fick jag en hemsk känsla, och vill bara säga att jag Älskar min mormor så himla mycket och hon har alltid varit min bästa vän.

Nu ska jag hitta mina träningskläder, och dra ner till badhuset för att köpa gymkort och träffa Therese ;)


Dotes

=)

GRATTIS TILL KENT SOM PRECIS VANN EN GRAMMIS :D

i havet lyser hemligheten

Igår så färga jag håret och det skulle bli ljus guldbrun men det blev mest
brunt. Och jag blev faktiskt nöjd, och håret blev glansigt.
Nu är det faktiskt inte lika risigt längre, men jag vill  färga håret
och jag vill hör och häpna ha blont.
Som hon i "the wrong turn2" När hon har blont överhår och brunt/svart underhår
och jag älskar det :D

Förut så träffade jag Therese och vi fikade och jag åt nachos.
Och för att recensera det här så slår det inte Cafe Royal i karlstad.
Sen skulle vi kolla på film och Silent hill skulle vara läskig
men det var den inte, och jag skratta mest elelr drog lite skämt
och var nog lite för realistisk. Snart ska jag kolla på under ytan,
och hon tjejen har fint hår :D

Imorgon är det dags för ännu en körlektion, och Åtorp ska jag till också.
och träffa Maria som vi pratat om i två år.
Förresten såg jag en gammal klasskompis på bilskolan idag.

jag har en hemlighet ingen annan vet om

Dotes
Emma


RSS 2.0