Är det verklighet eller drömmer jag?

Så kom hon också hem, den där emma. För er som inte vet så har hon spenderat helgen i eksjö, och ska nu försöka förklara allt eller ja endel för er. Allt som hände och sen kan ju ni analysera sönder era hjärnor för att komma på om jag hade det bra eller inte!

Lördagsmorgonen satte jag mig på en buss och lämnade fegheten kvar hemma i värmland, bussen tog mig neråt jönköping. Där var det massa marknader, orkestrar nåt rixfm grejs och massa valmänniskor. Så jag strosade runt där ett tag för att döda tid tills mitt tåg skulle gå (och sen är det så fruktansvärt kul att gå på okänd mark.)

Tåget kom och vem kliver inte på i Nässjö om inte självaste Lasse, så jag blev sådär nervös och tänkte mest va fan har jag gett mig in på. Men han kände igen mig och jag fick dagens första kram, och sen blev han glad att jag skulle komma och se han senare under kvällen!

Kvällen kom, jag höll på att däcka på hotellrummet, drog mig in i duschen och fixade i ordning mig. Sen när jag ska gå ut så tar jag trapporna och hamnar mitt i en fest, men skyndar mig snabbt därifrån. Och följer mina fötter och virrar runt lite för att hitta till Stoegårdshallen (vilket är mycket enkelt om man går åt rätt håll)

Där var det lite folk, och artister spelade och jag gillade verkligen bandet som spela innan lasse, och sångaren var sådär väldigt fin. Men gitarristen, herregud jag har aldrig sett någon lyckligare människa! Hur gulligt som helst var det, hans mungipor var upp till öronen.

Lasse började spela och ja, det var mysigt men jag fattar inte det där med att folk ska lägga hela deras tyngd på min axel, men det var mysigt ändå! Han lämnade ju bandet hemma och körde akustiskt!  Och han sjöng fel och började gapskratta "som sommar utan snö, och vinter utan sol, hahahah vem vill leeeeeeeeeeeeeeeeva såååå?" Tiden går ju alltid sådär megafort, och sen kom han ner och jag fick mig en till kram och han "Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, nu glömde jag spela flickan på drift för dig, fööööööööööörlååååååt"  Men det går liksom inte att vara arg på honom, och jag fick en mega lång mysigkram så jag var nöjd!

Men inte nog med det!

Efter att allt folk lämnade honom och han skulle gå, skulle det bli bira på hans hotellrum, och vem fick inte följa med dit? Så dit virrade jag och två gbg-tjejer, väl framme kom det fram till att biran var slut eller vi hade två att dela på, yeeeeeeeeeeey vad mycket! Den nyktraste efterfesten jag nånsin varit på! Men det var mysigt där, och vi pratade lite, efter lite tjat så kom gurran fram och han spelade lite! SEN SPELADE HAN FLICKAN PÅ DRIFT FÖR BARA MIG! Man kan väl säga att jag var högt över molnen då, så lycklig! Han är väldigt trevlig prick denna Lasse!

Jag fick även godis av honom som var så jävla seg så min käke nästan låste sig ;O

Han ville dock inte bli kallad för Lars för han höll på att kasta ut en tjej för hon sa Lars till han hela tiden, fast det var ju bara på skoj (att han skulle kasta ut han alltså)
Lasse; Det är tur för er att ni inte vet vad jag heter i andra namn!
Emma; vadårå, Ola?

Alla; hahaha

(värsta sura ansiktsuttrycket försöker han få till men skrattar som få)
så jävla söt!

Det bästa är självklart de där långa mysiga kramarna,
och att jag vågade åka (för jag var kors i taket inte nervös eller rädd över huvudtaget)

TACK!


kooooooooooom kampliv



Öj, Mark Levengood släng dig iväggen!
Jag kommer alltid ha mer hår än dig
fast det är mindre än vanligtvis.





-----

Och det enda positiva med att fylla 21 var att ¨få åka kryssning, vilket var efterlängtat, sen läser man detta och gråter en skvätt.

Många nöjen väntar på Cinderella som tar dig på kryssning till Åland. Åldergränsen är 21 år (23 år från 18 juni 2009). Du ska kunna styrka din identitet med pass, körkort eller ID-kort. Med Cinderella kan du även resa till Riga. Bon voyage!

vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Helgen kommer och går alltid lika fort,
och nu sitter jag här ännu en söndag. Fast hela jävla april och maj har gått fasanfullt fort tycker jag!

I lördags var jag på loppis, och fyndade en till lp-skriva. Eller två stycken, för det låg dubblett i liksom,
och fem spänn fattigare var jag. Sen såg jag militärer som kryp omkring vid torget typ med gevär, och sen var Lasse stefanz i Krillehôla och jag tyckte de var fel lasse här.

Så jag tog mitt pick och pack och drog till karlstad, och emelie drog med mig till en Therese, och där var det folk och dom kände inte jag, sen prata jag om kent med var och varannan människa. Sa att jag inte gillade låten ingenting så värst mycket, fick en snyting och gick därifrån och pratade om mannen i den vita hatten med en annan istället. Sen drog vi till glada ankan, och där var det inte så glatt utan emelie somna.

Så på en buss åkte vi till sängen, och somnade och drömde så konstiga drömmar där Lasse var med, sen så gick anton (mj-grabb) omkring med min kamera och tog kort och jag leta efter min.

Jag vaknade, åkte hem. Och sen har jag gått och sagt  att jag vill på lasse på lördag, men stor diss är att sverige är jävla avlångt! Igår prata jag med maria i telefon med, sen spydde hon i en rabatt och jag avr inte där och höll hennes hår, sen däcka hon och nös sig i håret.

nu har jag ont i magen och stort behov av att städa mitt skrivbord.
har jag hört.
Hej!


ge mig en käftsmäll jag är feg

idag lagade jag mat
och brände mitt finger, det gör rätt ont.

och nu när solen skiner och sommaren är påväg så går
kärlek är ett brev skickat tusen gånger på repeat!

och LADDA LADDA bonde söker fru som är ikväll
och jag har sett trailern och är lite småkär i pecka, han är söt.
sånivet.

jag är trött och har huvudvärk dessutom saknar jag

och känner mig allmänt cynisk


i'm not made to last, won't you please come back?

idag har jag lärt mig en ny läxa (som ofta repeterar sig)
sover man inget (eller för få timmar)
äter typ ingen lunch
dricker inte
men ändå jobbar 8 timmar, så mår man inte så jävla tipp topp sen!
Men det avr ändå ganska gött att jobba idag, kanske inte när klockan ringde vid fem i morse och jag skulle pallra mig upp.

Men jag var på ett ställe idag där jag hängde på min ungdomstid, jag var ung, trodde jag var rebellisk och rymde hemifrån. Jag var bara barnet, men rymma de gjorde jag, gömde mig vid en trappa, insåg väl efter ett tag att det inte är så kul att trycka på ett ställe så jag gick hem. Men ändå lär man sig aldrig, man flyr från allt.
Så jag gick mest och småskratta åt mig själv och tyckte jag var helt bombad i huvudet, men sånt växer man aldrig ifrån.

Idag var jag hos mormor och dammsög hos henne och gjorde en god gärning.
Nästan så man känner hur gud ler, och säger "åh fan mirakel sker faktiskt" och jag skriver mest för att de var ett par dagar sen, fast jag antar att ingen direkt saknar mitt dravel.

förresten ahr jag beslutångest, hej!

din tystnad säger allt som dina läppar vill men inte just nu kan förmå

Det är väl nu man ska försöka förklara i ord hur allting kändes igår.
Men jag är inte så bra på att förklara känslor, för även om jag säger att det var helt fantastiskt.
Så får ni inte samma känsla som jag, kanske för att ni inte känner samma sak, eller bara för att ni var där.
Men jag fick samma känsla, eller liknande känsla som när jag var i oslo och såg kent.
Kanske var det för se såg ganska lika ut
kanske för att sommaren snart är här
eller bara på trycket och publiken.
Eller så har allt bara blandats ihop till en smet, som får mig att känna så.

Men det var fint
jag är tacksam
jag vill ha MER (som vanligt)

Lasse var fin, kramar är alltid lika fint!
Sen så är det alltid lite kul att han kommer ihåg mig, man blir sådär varm i hjärtat.
Jag menar, jag har alltid varit ganska  lätt att glömma bort.

I natt kom jag hem, pigg som få och tvingade till slut mina ögonlock att vara stängda. Men eftersom man har en sån trevlig hund så vaknar man tidigt, och jag tog mig en liten lur här på eftermiddagen. Haha. Men innan det så var mamma och jag på loppis, jag är i jakt på en cykel. Men de var slut, men tro inte jag kom hem tomhänt ändå, nej, jag har fyndat thåströms första LP för fem spänn, han är bra. Dessutom fick jag med ett gjutjärnsstekpanna, astuff gryta, 4 glas och snart kastar väl la mamma ut mig för jag har allt som behövs till ett nytt hem!

you're so fucking special, I wish I was Special!

Till Marie och andra nyfikna själar!



Så där ser muggar med hattar ut. Och jag tyckte de var fränt med hattmuggar! Och när dom kostar tio spänn så kände jag att jag kunde avvara de penningerna på muggar och hattar liksom! Så nu vet ni hur dessa ser, tjovippen! Jag ska strax åka och skjutsa mormor till sjukhuset!


någon dag är jag din jakttrofe som du övergav

Idag så jobbade jag, och sen kom jag hem och då så såg mitt rum ut som en jävla soptipp. För en Herr Linus hade inte gillat att vara själv hemma, jo hela min papperskorg var på golvet och vartenda papper var sönderbitit till småbitar, och dessutom har jag en påse med grejor som ska slängas sådär  miljövänlig, hela påsen hade han dragit över hela rummet! Jag var lite halvsur på han då faktiskt, så nu vågar han inte ens vara i sängen! höhö!

Men efter lite retade så drog jag till biblioteket eftersom när jag kämpade mig ner där igår så hade dom städdag, så de var bara att fortsätta att cykla hem. Urk! Men jag lånade ett par böcker, och eftersom vi är så hightec så kan jag låna själv i en makapär som man trycker i kortet och slåt i en kod. Men tror ni inte att larmet går i gång när jag går ut? Jo, jag skämdes och alla tittade på mig och sen fixades det och jag skynda mig ut illa kvickt!!!!!!!!!!!

HÖR OCH HÄPNA!
Emma har tagit det trevande steget in i vuxenvärlden, det har tagit lång tid, hon har inte riktigt velat det.
Men nu har hon köpt muggar MED hattar, grymt söta! EN dag kanske ni får se dom, och tillochmed dricka något gott ur dom!

Nu ska jag läsa mina böcker som jag lånat väldigt högljutt!

when my tear hits the floor, I'll been crying for you

Jag har verkligen underskattat Thåström, han är ju grym! Jo, visst jag har gillat endel av hans låtar men jag tror nog aldrig lyssnat sådär på riktigt. Så ja HAN är bra! Sen så vill jag Tacka Joakim Berg som rekommendera bombay bicycle club "always like this."  Sen skulle jag kunna dra en hel lista med andra braiga låtar jag nyförälskat mig i, men ja de kanske inte är så roligt att läsa om. Så Änuf!

Dessutom så längtar jag till get a gig festivalen i Karlstad, för där spelar ju MJ Killarna (plus massa andra) inte för att jag är hundra att jag ska gå, men jag vill och det är huvudsaken! Dessutom så kolla jag på endagsbiljetter till p&L för de skulle vara kul att åka dit och se håkis! Men oj, bara 750 spänn! urk, vad billigt!

Idag har jag haft en riktigt dålig hårdag, och det ville jag bara få fram för att få medlidande!
Så tack!

Annars, jo Björn skada sig i fotbollen idag.
Någon ramla på han och björn har nu en svullen fot, men han hade grymt snygga snorgröna skor!
Men han repar sig nog!

Jag klippte linus tassar idag, de var extremt toviga, och det är inte lätt att klippa någons fötter, vars är så grymt kittlig så han bara drar allt han kan -och man känner sig elak som måste hålla emot! Men nu sussar han sött och glömt dagens grymligheter! 

if it means so much, why won't we stay in touch?

Idag blåser det, och det tänkte jag inte på när jag valde kläder i morse.
Att när man står i kö för att ta ut pengar i en bankomat och en vind kommer och blåser upp hela klänningen så är det ganska skönt att man ändå har leggings på sig, annars skulle jag se en aning rödare ut i facet. Idag har mamma och jag snurrat runt i stans alla loppisar. GUUUUD vad jag älskar att gå på loppis, det finns så roliga saker! Jag hitta massa gulliga grytor, men självklart kom jag därifrån med en skiva. Eller en LP, och jag som inte ens har en sån spelare, tur att mamma bor rätt nära så jag kan låna hennes. :-)

Dessutom så har jag antagligen ett sommarjobb nu, det känns skönt. Nu är det bara att vänta och se om det blir mycket eller lite jobb!

Jag har hittat så mycket bra musik sen spotify ramla ner i min dator, det är farligt för jag vill bara ha allt på skivor. Och det är faktiskt över en månad sen jag köpte skivor. (om man inte räknar med idag, fast det räknas inte för det var en stor skiva) Jag har hittat fler favoritlåtar nu än vad som är bra för mig.

Annars så blev jag lite ledsen i ögat nyss, för jag kom på att det är den nionde maj och jag hade kunnat träffa lasse, men sen blir allt bara inställt. Sånt suger! Alltså ärligt, det är snart sommar på riktigt, snart slutar alla skolorna och juni kommer. Och jag vill fortfarande på peace and love! och jag tänker tjata om det tills någon kommer och ger mig en biljett. Haha!

dagens fundering

när man står i badrummet och tittar i spegeln, släcker lampan och tänder igen. Bara för att se hur pupillerna växer och krymper, då flyger tanken förbi "kommer jag någonsin bli normal?"

so while I'm waiting for my heart to blow through my chest I paint the city black

När jag har saker att göra på dagarna så mår jag bra.
Den här veckan har jag fått jobba lite, vilket betyder att Emma varit glad.
Så nu hoppas jag att jag får ha saker att göra på dagarna så jag slipper vara sådär negativ.
Jag gnällde inte ens när jag fick cykla i regn och bli pissblöt förut. Det är strongt gjort av en som mig.

Men idag så blev jag lite rädd, på jobbet. För jag träffa en gubbe (70plusare.) Jag vet inte om man kan kalla det så men han typ stöte på mig. Haha, men han bara tog mig i handen (emma tänker att så gör gamla som vill vara trevliga) Men när han inte vill släppa, och säger att jag ska sätta mig i hans knä och grejer så blir jag bara, meeeeeeeen hur ska jag fixa detta. Men ut kom jag helskinnad!  

Dessutom har jag varit på södermalm i veckan, och varit och hälsat på i mitt gamla klassrum, och då minns man allt. 
Det var tillochmed samma bänkar och så såg jag min stol där med (lätt att komma ihåg med en stor reva i sig.) Allt bubblar upp i hjärnan hur roligt vi hade, alla skratt och ja när vi hade världens bästa lärare Någonsin! Men sen ser man hur liten man var när man gick där och undrar vart alla åren tog vägen! Och så har dom vänt på foltbollsplanerna, allt ser knas ut! 

Imorgon ska jag upp tidigt igen, jag börjar lära mig nu! 


 

don't break your mothers heart

hur irriterande är det inte att ha en låt på hjärnan i fyra dagar i sträck, och när man tillochmed vaknar av att man sjunger låten i drömmarnas land.
Jo, men Human med the killers är verkligen inte lika bra längre!

Annars så överlever jag vardagen, allt står dock väldigt stilla.
Känns som jag trampar på samma plätt och låter livet springa från mig utan att jag märker ett skit.
Men ja, en dag ska allt bli sådär bra eller lättare åtminstone!

Jag fick mig ett kul vykort idag från högskolan i Dalarna. Haha! Jag gillar att få post, bara det inte är räkningar.
Lasse var med på kanal8 igår, och man får inte svära så mycket i teve, men ändå.
Jag väntar fortfarande på den där miljonen som ska ramla in hos mig!

ah, de händer inte många knop i denna kropp, så jag ska kanske inte ta upp mer av er dyrbara tid.
nu ska jag lyssna på musik och filosofera lite granna innan jag somnar av ren utmattning! haha!

'cause nothing last forever and we both know hearts changes


DET BLIR INGEN SPELNING MED LASSE I KARLSKOGA!
ni kan ju gissa hur det känns nu!
Hej!


MEGAFON

Efter 5 månaders av tjat så har jag gjort en Mamma glad idag!
Jag har köpt mig ett par hela, rena och nya skor! Man blir nästan stolt.



Dessutom hann jag gå på karlskoga marten, första gången! Och där så var de någon som satt och sjöng och spela och sålde brända skivor!

Jag är också grymt sugen på att åka på en festival i sommar, sjuuuuuuuuukt sugen!  JAg skulle inte tacka nej till peace and love, tänk bara på desse artisterna där! höhö
Jag vill gärna på sugarplum fairy på fredag med, och hoppas lasse spelar på lördag.
Och på get a gig festival i kd i slutet av maj.

Fast ioförsig vill jag väldigt mycket


du kan få mig hur lätt som helst

Eftersom den här veckan har verkligen allt gått emot mig,
mobilen krascha, cykeln pajade, mitt bankomatkort tog bankomaten,
massa skit från danmark som jag inte fattar nåt om men ändå måste klaras upp, mormor ramlar
och sen lite till. 
Men så igår så tog jag bussen till karlstad för att träffa Emelie, och vi skulle mysa. (jag missar bussen till henne, får gå ända till belluve =emma får skavsår)

Men ändå, det var värt det för kvällen var rolig, väldigt knasig och så där mycket som jag skrattat då minns jag inte när jag gjorde! Men allt började med att vi satt hemma hos emelie, på hennes konstgjorda gräs på balkongen prata om allt möjligt och funderade över hur bussarna gick eftersom vi inte hade hört någon de två senaste timmarna så blev vi lite förvirrade. Tog oss en egen tur med "så ska det låta" och drog till busshållsplatsen för att vara på den säkra sidan och inte missa  bussen.

Väl där så är det massa folk, vi blir nervösa. Och det är alltid lite läskigt när man träffar såna där folk, speciellt när det är valborg och dom är fulla eller ja berusade iaf. Vi kom fram till att vi kände oss gamla, för där var de 17-18 åringar, och dom trodde vi var i samma ålder och hade inga problem alls att vi var 92:OR!! Det kom tillochmed att vi inte kunde vara så gamla, typ hjälp? Det var mycket prat om att man inte ska röka, äta broccoli, hagalundsvägen, sunne, och sånt. Sen kom äntligen bussen!!

Vi gick till harrys, och att gå ifrån att känna sig väldigt mogen och gammal till att bli tre år typ. För där var det bara gamla eller ja 30-35 plusare, och vi blev inte uttittade alls. "hur kom dom där ungarna in?" Vi dansade, skrattade åt hela situationen, sen framåt ett kanske kom de massa folk, och jag omringades av homosexuella människor, till höger stod det två bögar och hånglade, till vänster stod det lesbiska. Och jag blev nästan rädd, och sen sprang de en eveten turk efter oss så emelie sa till en rakad kille att säga till honom. Så dom stod och diskutera "MEN Hon vill inte!!!"  OCH JAG GAPSKRATTA!  Sen var det en kille som bara; "alltså, om du ser mig på krogen nån mer gång MÅSTE du hälsa" Sen tacka vi för oss, för vi barn måste sova, unna oss och drog till bk.

Väl där så var det mycket folk, så vi satte oss brevid en kille. MEN OJ Han var också bög, han var helt as full! "alltså jag är så full, jag har druckit två cider idag" Och då höll jag nästan på att vika mig, visst alla tål inte så mycket, men ändå. Två cider är ittna, och jag kände mig helt nykter där! Och han satt där och sa att  poliser är grymt snygga! Och fråga vad jag tyckte om killar som stod i kön och grejer. Sa hej  till en Linda, och drog till nästa buss HEM!

Antagligen så skulle historien sluta här, men på bussen så kliver 70 talet in, ett gäng med killar och självaste John Lennon var med, han ramla i golvet under färden. Och nu snackar vi att de hade kläder som ett nedtraschad "the 70th show" En av killarna hade grymt fina ögon, så jag smällte. Vi blev dessutom medbjudna av dom till en efterfest. Men tackade för oss och sa hej till sängen för idag skulle Emelie jobba.

Och när jag skulle med min buss hem, så kom en av dom där killarna på stan, med samma kläder och helt sönder var byxorna, och jag skratta! Tack för en kul kväll, jag var fan värd den! Och jag har säkert glömt nåt annat som hände med men det får bli en annan saga.

Nu ska ut med Limpan!
Tjo

RSS 2.0