de tre K:na Kort, klot,(s)kratt

Men idag så träffa jag Anna, och när jag väntade på att hon skulle komma så kom det fram två tjejor och fråga vart jag köpt min väska. Man bara, frääääääääääääänt, jag har värsta poppisväskan ;D Men den går inte att köpa längre, så tviiiii er.

Anna och jag bowla och dit kom frisse och prata och han glodde på när jag fäjlade som bowlare, men men. Jag gav igen med mitt hemliga vapen. Det är 52 kort och fyra olika färger, och det brukar kallas vänd åtta. JÄÄÄÄS. Sen togs det skrattande bilder så man fick ont i magen ;D

Aja, nu rundar vi av här för emma är trött.
jag luktar svett emellanåt.

Thänks for a great day ;D

Länge leve åldern

Ja men igår så skjtsa jag mormor och det är alltid lika gulligt. Men inte lika kul att vänta en halvtimme på att hon ska prata klart med hennes friend. Men i morse så ringde hon och solveig hade massa äpplen till henne, så i bilen drar vi ner mot stan, men eftersom de är stadsrace så får man itne åka där, och vi fick gå en bit, och mormor blir så trött. Men till hennes friend kom vi, men "Hej emma vi har hört så mycket av dig, bara bra saker förstårs" xD

Men när vi leta parkering så åker det en cyklist sådär mitt i vägen och mormor typ hoppa i sätet och skrek "Men flytta pårej kärringjävel" Till en som är runt 40 kanske, och mormor är dubbelt så gammal och jag bara skrattar typ ihjäl mig xD AHAHAHA

men jag älskar typ mormor väldigt mycket, och morfar förstårs. Han var rätt gullig, när vi kom tillbaka. Han bara skrek (så jag bajsa på mig) att Ulla hade ringt.  "jag tänkte fråga hur de var med lasse men ho la på" gullligt. Idag har jag köpt en roligvinflaska till morfar för han älskar spri t och sånt. Han blir ju 80 på tisdag :O

Men nu tog min fantasi slut.

men jag vill supa sönder min lever snart

Ja men jag skulle skrivit igår, men eftersom jag gjort absolut NADA i helgen så hade jag inget roligt att berätta. Så jag sket i det plus att jag var lat. Men helgen har bestått av filmer, nya som gamla. Fast ja, mitt liv består väl av filmer antar jag. Jag skulle lätt vilja jobba med det, fast sen inser man att det är rätt mycket teknik. Och Emma+teknik=katastrofalt.

Men i fredags så avslutade jag mitt hard work, och så tog min workout slut, och i fredags så var jag rätt irriterad på alla överdrivna klimateriekärringar som bara klagar och snackar skit. Jag ska iaf inte bli sån, håll hellre käft än klaga på skit eller va fan, gör nåt åt saken? Men nu skiter vi i det.

Idag avr jag på arbetsförmedlingen och berättade vad jag sökt för jobb typ, och jag träffa en helt glad människa där. Hon bara skratta och var helt energisk, man bara blev på bra humör och ja, om man tänker ams så äre inte så jävla vanligt. xD  ídag så ska jag cutta mitt hår, eller ja Änna the cousin ska re, och jag vill ha långt hår. JUST DÄRFÖR SKA JAG KLIPPA DET? nej men jag ska bara klippa topparna för då växer det fortare.

- Några kompisar ska komma över, och kaffet tog slut kan jag får låna lite?
- Ja visst.
- Asså du får tillbaka det imorgon.
- Men det är lugnt  hääär..
- Tack
-Var det nåt mer ?
  Du kanske vill knulla?
- ja det skulle vara skönt

Men jalla jalla är ju rätt rolig ändå xD
Just nu så har jag betsämt mig för att vara positiv, och leva livet som de är och inte deppa över allt. Yeah, och när mamma och jag var i skärgårn i helgen så stod det en kille eller ja man och feeees där. Och han tryckte verkligen. Och så fick han en neger i brallan. Nej men typ diarre kanske han hade ?

jag räknar myggbona du har mellan dina öron

Igår så jobbade jag undan som fan, de gick sketa fort. Emma la på ett rejält kål xD Men efter jobbet så skulle jag träffa Ida, Angelika och Anna. Men eftersom fint folk alltid kommer sent, så missa jag fikan sådär igen. Men de gjorde inget, men de dröjde inte lång tid innan jag fick mitt skrattanfall. Eftersom jag numera är lat så tar jag bilen bara jag ska på toan. Men när vi satt där så ser vi rakt ut till min fint parkerade bil, men de kommer en kille. Och han ställer sig och kollar rakt in i bilen -och poff så börjar han dansa som engalning! Och snyggt vare också, och emma skratta typ galet.

Men de var meningen att vi skulle se på Mamma mia, och efter across the universe så har känner jag nej till musikaler. Och ack så fel man kan ha, den avr ju skit bra och hur het var inte Stellan när han skulle vara ung där då. Han såg fan ut som janbanan (elelr vad han heter) i torsk på tallin. Men han ser rätt bra ut för att vara över 50 tycker jag, svenskheting typ.

btw när vi anlände till bio så tappade jag min bh lite sådär glaciöst.

imorgon så gör jag min sista dagpå jobbet, just nu när jag är van med arbetet och inte blir trött. Fastjag kommer inte sakna de så värst mycket, fast de jobbar en söt kille där sådetså! Bara för jag städar extra noga där, och man ska inte göra skillnad på någn va AHAHA. Men jag ska bila till kga imorgon och visita Nathalie, så ska vi prata lite om norgejobb becöse här finns de lika mycket som de finns hår på en flinskallig.

det spelar inte längre någon roll -jag orkar inte slåss

Och hur ska man börja med det här då, jo jag jobbade idag like omg. Men idag har jag tänkt för mycket igen,
eller på för jobbiga saker. Jag kan inte sluta tänka på det stora frågetecknet som kommer följa mig hela livet, det stora varför? Och jag kommer nog aldrig riktigt förstå att du aldrig mer finns här, och det gör ont.  Jag är inte riktigt en sån som gråter, eller jag slutade med det, för det var ingen mening. Och sen tog tårarna slut, eller nåt. Men Jag vet inte hur många gånger jag fick bita mig i läppen.

Det har inte gått en dag utan jag tänkt på dig F, vet du det?
Du var min livräddare, eller är det fortfarande  om du inte kommit in i mitt liv så vet jag inte vart jag stått idag eller om jag ens stått.. Och jag hatar mig själv att jag inte kunde hjälpa dig på samma sätt. Jag saknar våra telefonsamtal, våra fantasier, diskussioner och speciellt våra skrattanfall. Jag saknar ditt skratt. Fan.

Nu tar vi nåt annat.
Idag jobbade jag, och jag hatar kombimaskinen som aldrig funkar som den ska. Så nu har jag dumpat den. Och tar allt sådär jobbigt istället. Förresten så körde jag som en galning förut. eller jag tryckte gasen i botten (och då menar jag i bött)- och det låt väldigt mycket för växeln hade hoppat ut -GRATTIS EMMA. Så skämdes jag ihjäl.

Sen så hade nån ringt om nåt jobb med, för jag har ju skickat in tusen ansökningar, så jag måste ringa upp för jag jobbade ju när dom ringde. Men får se vad det är för något. Nu ahr jag bara tre dagar kvar på mitt jobb. Sen blir jag fattig.

Snapphanar is dah shit.


-

två jävla år
av saknad

det är en evighet sen nu, men ändå som igår.
fan, vad jag saknart,
oss.

om en månad lämnar jag denna misär, och blir vuxen

Jani, det går bättre opch bättre på jobbet, man lär sig att uthärda allt.
och snart tar det slut
och jag hamnar på noll igen.

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm?

idag har jag funderat rätt mycket, fast vad gör man inte när man pallrar sig omkring sådär åtta timmar om dagen. Och jag menar inte att det är syn dom mig och så, men de är ju inte världens hetaste jobb. Men som sagt jag har funderat, och ibland undrar jag om allt är uträknat redan från första början.
kanske inte allt.
men såna saker som att endel måste kämpa mer än andra. För dom verkar få allt på ett silverfat, och ja, alla har väl en egen strid att klara. Men vissa har bättre vapen, dom klarar
överlever lättare ? För ibland känns det som om vad man än gör så ramlar man alltid tillbaka.

Ta ett råd - åk tillbaka hem
Mina ögon brann, när jag hörde det.

Eftersom Jag läser Metro väldigt noga nuförtiden och itne bara bläddrar igenom och ser på bilderna, och jag känner hur vuxen jag låter. Men jag läste en artikel om Alex schulman(stavning?)  om att han dissade blondinbella, och tyckte det var rätt stort att hon kunde vara så populär typ, för hon skriver om absolut ingenting. Och jag hålle verkligen med, jag har aldrig gillat den bloggen vilket jag verkar ensam om, men herregud tillochmed jag har bättre saker för mig än att läsa om en bortskämd sjuttonåring som får allt på ett guldfat av sin pappa för han råkar vara rik. Men jo, nu vet jag vad jag skulle kallats för - Jo avundsjuk. Och självklart blir man det, när alla dessa bloggerskor pratar om alla deras klädkassar och allt de köper varje eviga dag. Och pengar kan inte mäta sig i lycka , men det blir fan mycket lättare.

Nu tar jag med mig pengarna hem för själen jag nästan sålde

jag vet inte vem jag är

jag borde verkligen sluta med det här.
jag borde sova för att orka med dagen imorgon, eller ja,
lite senare, Jag har tröttnat på detta sömnproblem. Jag vet inte ens vad det är för problem.
Antagligen så tänker jag för mycket på allt och på ingenting. Jag har drömmar, många drömmar.
Många kommer aldrig slå igenom, andra kommer glömmas bort.
Så som jag gör ibland. glöms bort, om ni förstår.
Fast det inte något jag räknar med, för inte ens jag förstår, och då kan för fan inte ni göra det.

jag skulle så gärna vilja byta liv för ett tag.
något enkelt, slippa allt för ett tag, en minut en sekund.
jag hatar att jag trackar ner på mig själv så som jag gör. Det är inte meningen,
men det bara blir så, och så tänkte jag på vad en människa sa till mig för ett par års sen, eller ja
det är ganska många år sen nu för jag ahr blivit gammal. "tänk om människorna blir fulare och fulare per generation, då måste du och din släkt vara riktig gammal, och inte ung som min."  Visst, vad var vi, typ tolv då, men det kändes ändå som om nån drog en kniv genom mig. Visst hon menade det nog inte, men det känns ändå rätt hårt när nån säger sådär rakt ut att man är fulast i världen. Och jag är dum som inte släpper saker, att jag tänker på det ÄN.  Jag är ändå en rätt sjuk människa!

och jag borde int skriva det här, men jag vill kunna sova.
och jag skulle vilja sjunga ut till varenda kotte att jag mår hur bra som helst.
att jag överlever vad som helst.
(men jag har lovat att sluta ljuga)


men det kommer vända.
det bara måste.

skratt i byxan

(tar upp en teckningsbok)

-Jag tittade lite i den här förut, och den här ser riktigt läbbig ut!
- Vilken då?
- Men grävlingen
- Men det är ingen grävling, det är ju ett självpoträtt
- Men grävlingar kan fy fan inte rita
- PÅ MIG, det är ju mig
-AHAHA, nej då tror jag mer på att grävlingar kan rita

I feel like everybody said I would feel, its over now -so kill the lights

just nu så snurrar mina tankar som en jävla tornado i min hjärna, jag får bara ångest av att inte veta vad jag vill med mitt liv! Jag vill inte sitta på mitt arsle när jag är 45 och inte gjort ett piss, men antagligen så kommer det bli så för jag är rätt feg. Jag har ju lite ideer, men nu är det bara att genomföra något, kanske inte allt. Men någonting, jag vill inte vara där ajg är nu. Men gud sitter väl där uppe och skrattar åt mig.

i veckan har jag jobbat och det är törrt, jag hoppas jag hittar nåt roligare.
och ajg borde sluta gå och trycka ner mig själv i smutsvattnet men ja, det är svårt att sluta saker man börjat med.
och snart blir jag säkert av med "min" bil också, folk ahr börjat ringa påren nu. Fast han sista som ville ha den, skulle inte ha den för de fanns inte någon cd i för den ahr vi ta't ut till mig >-<

Jag vill ha kläder, jag vill ha ett liv jag vill ha så mycket jag borde sluta med min vilja.
nu ska jag och linyus åka till grannis och köpa lördagsben till han, elelr tuggring tror jag de blir :D

eftersom jag kände i hjärtat att jag var tvungen att sklriva ett helt meningslöst inlägg

List like häll

Sagt nej till samlag: men jag knullar runt som en annan schimpans
Varit medvetslös: ja
Hånglat med nån riktigt ful: nej,

Hånglat med fler än 50 pers: nej, inte riktigt va
Hånglat med fler än 5 pers på en kväll: nej, man vill ju inte bli utbränd
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll: minnet är bra men kort
Gjort något riktigt dumt: typ allltid
Gjort något du verkligen ångrar: ja
Blivit full på ett släktkalas: ahaha, vår släkt har inte kalas
Varit full i skolan: nej, men knall nästan
Blivit portad ifrån en krog: nej
Varit otrogen: nej
Varit full på julafton: men nej
Varit nykter på nyårsafton: typ alltid (jag har aldrig druckit alkohol)
Slagit sönder en tv: Nära
Önskat att du var det motsatta könet: JA, fast jag skulle nog ändå vara lite knasig med en snorre
Fått barn: inte vad jag vet om
Överdoserat: ja (fast inget farligt)
Åkt ambulans: nej :O
Gjort nåt olagligt: ja.
Fått din mamma att gråta: det har jag säkert, jag kan vara ganska knas att ha å göre med
Blivit polisanmäld: Nej
Slagit ner någon: men läste ni om den när tjejen som slog ner folk för hon tyckte det var kul, det stod över alla löpsedlar. -Men just det, det har inte hänt än ^^
Skämts över dina föräldrar: ja
Skämts över dig själv: men typ alltid.
Ätit från en papperskorg: ja, men minns ni all mat man slängde i skolan? jag har alla säckar och så värmer jag upp det till lunch. muuuuuuuuuuummsgilibabba
Kissat ner dig av skratt: säkert när jag var liten och dregla
Sagt jag älskar dig och menat det: jadp
Bråkat med din pojkvän: HAHAHAHAHAHA
Dricker du: ja, grön festis, såndär trepack
Vem/Vilka är dina bästa vänner: frida kommer alltid vara frida, men anna och emelie är inte så pjåkiga heller ska ni veta ;)
Vad är du mest rädd för: mig själv, och att förlora allt och alla
Vilka kläder sover du i: kostym
Vart vill du gifta dig: på en strand eller på ett flotte mitt ute i söderhavet
Vad hatar du verkligen: att bli sviken änd my self sometimes
Varit kär: men jag blir inte kär
Är du ett hälsofreak: världens hälsoferak, med en chops påse i ena handen och godiset i nästa och funderar starkt vart jag ska ha ostbågarna
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: men wente
Är du ensam nu: ja, fast de spöker som vanligt här
Vill du gifta dig: nej, jag ska vara ensamvagr tills jag ruttner
Vill du ha barn: nej, tror inte det

SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng: Linus (fast han är hund)
Såg dig gråta: jadu, jag gråter ju inte inför folk, men jag tror mamma såg de sist. Fast då bara brast det och det var februari 
Fick dig att gråta: körkortet och min självkänsla ( jag ska köpa tyngdvikter och träna upp den)
Du delade drink med: åh, shit de var länge sen jag drack drink men emelie tror jag väl ?
Du gick på bio med: Anna tror jag :)
Skällde på dig: LINUS :O


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
Gråtit: nej
Köpt någonting: Ja
Varit sjuk: jag har gått omkring med en nys hela dagen, men runt fem kom den
Sjungit: ja, in my car ofc
Sagt jag älskar dig: nej
Velat säga till någon att du älskar den: ja
Träffat någon ny: ny? ja, det är rätt många nya människor på jobbet ska ni veta
Saknat någon: Ja, alltid. Det är ensamt
Kramat någon: nej
Kysst någon: men baciller?


(BTW, idag så skulle jag tanka men eftersom vi har två bilar och tanklocket sitter på olika sidor så blev jag confusied och tog fel sida, och sen skämdes jag för de stod en gubbe där, så jag lossades att inte ha opengar och tog ett varv för att tanka igen, men han stod kvar så jag åkte till jobbet.
- sen tanka jag efter jobbet och sen la bilen av och eftersom det var backigt så rulla den neråt och man kunde inte ratta och knappt bromsa, och jag blev angry, så jag ringde mamm POFF bilen startar. jag blir less)

-

det är så förbaskat jävla ensamt i denna värld
och såna här dagar hatar jag mitt liv.

men jag är inte som du

Ja, men jag skrev här för några dagar sen, men jag raderade inlägget för jag skrev massa knas och så :)Men nu sitter jag här igen. Idag har jag mojsat med mitt cv och letat efter jobb jag ska söka, jag vill liksom göra nåt med mitt liv. Följa min inre vision, och jag vill ta mig till något större. Ja, men nu ska vi inte överdriva för jag kommer vara femtiofem och det största som har hänt mig de senaste trettio åren är att jag köpt en lampa på bica som är ett wannabe ikea varuhus xD
Mohaha.

Men ja, vi får se vart livet tar Emma, det är bara och vänta och se.
Igår jobbade jag, och det var inte så rockigt, men man får pengar och då gåre flumran. Jag tog fram min skrivare som stått och samlat damm huuuuuur länge som helst och så skulle jag mojsa i allt och med min tur så funkar inget, såå nu står den på golvet och kan samla damm.

DET REGNAR eller gjorde det förut och det var så underbart härligt att gå ut och känna regnet mot huden och frysa så där lite halvt. Annars har det nog inte hänt nåt stort, inte ens nåt litet. Vardagen har traskat på än. Eller jag kollade på bilar förut som jag aldrig kommer ha råd att ha men ändå. Jag vet iaf när jag köper en bil så vill jag ha en jävla ovanlig bil, och inte typ silvrig volvo eller saab. Jag skulle typ kunna ha en bubbla för dom är så söta och så hitta jag några fina fordar från typ 70 som vad fina. Men jag fattar inte dom som har beiga bilar det kallar jag ful färg. Men men.

men nu ska jag gå och klia mig på lilltån.

RSS 2.0