inget är logiskt inget är magiskt åhh det är så tragiskt. (jag springer tillbaks till dig)

Lördagen var mys, roliga diskussioner om frukt och grönsaker.
Och var sådär värmlänskt törra, men skoj var det. Och jag ahr hittat en vin som var gott. Sånt är skoj, för det senaste vinet jag drack sköljde jag ner med fanta. Lyckat?

Söndagen var slapp, sen blev de film. Men älska skarsgård som bög, men lite wierd va? Herregud han hade typ nästan sex med torkel. Det roligaste är att man inte täönker på att flera tiotal människor sitter och tittar på när dom gör sånt, och ska säkert rätta till och håll så, se mer inlöve ut blablabla.

idag fick jag mig ett nytt schema, och jävlar nu ahr jag väl åtminståne fått cykelkondis. Jag kan garantera att jag cyklat över milen idag. Men jag åkte till marieberg, komvuxvägen vilket betyder ångest. Men iaf från blomstergården hem gtill mig körde jag på fyra minuter, fråga mig inte hur för i motvind brukar de inte gå fort. Jag blev iaf stolt ^^ imorgon kör vi på tre.

Och så jävla grinig blev jag.
en tant kom och sa till mig att jag skulle hjälpa henne att byta strumpor för hon gick där jag moppa. (varför göru det då?)
Men så sa jag att hon skulle fråga den RIKTIGA personalen. Men hon tvinga mig. Och jag lovar jag spydde nästan
"men du gjorde du en riktig god gärning tösa" Men va fan hade jag nåt annat val eller?
Herregud. Det finns folk till allt, och strömen gick också, typ i hela stan hörde jag.

idag blev jag svett.


jag vill slita av mitt liv som en t-shirt och köpa mig en ny med någon som dig

Fy fan vad skönt det är att bara vara hemma och slappa, att göra absolut ingenting.
När man jobbar hela dagarna kommer hem runt halv sex - sex snåret så blir det inte mycket tid till att hitta på nåt, stressar sig genom att äta, ut med linus, mojsa med bianca fixa lunch och allt annat vuxenstuff. Då inser man hur jävla skönt det är att en lördag bara sova hur länge man vill, ligga å dra sig, titta på scrubs.

Egentöligen så skulle jag med anna till arvika idag, men jag hade inte ork. Så jag var elak. Men vi ska ju ses i kväll och det ska bli skoj, häva i oss vin och bli nostalgiska eller nåt.

Men idol igår, jag blir galen. Lou lou skulle inte åka ju. Surt men jag älskar fortfarande lars, och nu ännu mer. Världens bästa framträdande i teve historia typ. Jag satt här och log. Men jag vill bara ha massa musik skivor, och det blir dyrt. OCH JAG FÅR ALDRIG MINA LASSESKIVOR. (jag blir less)

Igår prata jag med therese om norge också, borde kanske åka dit? Fast jag vet inte, jag är så klyven vad som gäller i mitt liv. Fan nu titta jag ut och insåg att träden har tappat alla löv (?) När hände detta?

Hej jag vill resa se nåt.
vill att det händer nåt annorlunda (men jag kommer nog aldrig bli nöjd)

Håkan om sex dar.
Fan tiden går fort och jag står bara och tittar på.

Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit

nu har jag nått den punkten så jag verkligen lyssnar på lasse 24/7. Visst jag lyssna på han innan också PÅ DAGARNA. Men att somna och ssova till hans ljuva stämma det är typ himmelsk. Och det roligaste är att jag tillochmed dröömmer om han. Men jag skulle kunna skriva ett maraton om honom, men vi ska korta ner det. Anna och jag var på han i lördags, han var gullig och jag föll och blev kär xD och så ska han kanske va med i MF också. Han har iaf skickat in ett bidrag :)
(så kanske i år tittar jag?)

men om jag ska stressa runt så här på jobbet så kommer jag säkerligen få hjärtinfart vid 22 års ålder, och det är väl inte så hippt. NU är jag iaf hemma, borde fixa lunch (tills i morgon) men jga ligger så bra i sängen så man orkar inte.

Och nu är linus typ frisk efter många om och men. Jag vet inte hur jag skulle fungera utan honom. Jag ropa på han flera gånger när jag var hemma på lunch men han var ju hos mormor ;O

och jag känner hur dåliga inlägg jag skriver nu men jag orkar inte.
jag var nog aldrig riktigt bra på att fånga upplevelser genom att skriva å sånt. Men jag har iaf skitigt hår.
Nu ska jag gå.

(Anna vi måste gå på kärlek 3000 på bio den 14 november eller nåt :P )

ska vi bygga en båt byggare bob?

jag blir grinig när man skriver massa och sen bara försvinner allt.
så blev det igår när ajg prata om min roliga dröm med lars, idollars alltså.
vi åkte luftballong, en röd. nu blev det kort

idag så fick jag jobba undan, och kors i taket så avr dom trevliga på skolan idag, och jag blev förvånad. Fast dom kansek är såna när barnen har studiedag. Och jag jobba ju undan för jag skulle till veterinären med linus.
Och en hel jävla timme var vi där, och jag tror han fick typ fem sprutor idag, för han vägrar bedövas och slappna av och allt det där. Som sist så räcker det aldrig med en spruta för honom att "somna." Men vet, skrattade åt honom och var bra faktiskt. Så nu ligger han här helt groggy med ett gulligt bandage ;D

idag så ökade jag min manlighet och jobbade på tak och satte dit en stege till skorstenen, jo jag känner hur jag borde byta namn, och nu växte en snorre fram xD nej, men det var faktiskt skoj, fast kan en människa prata mer ?

lasselindh till helgen?
nu hostar jag.
hejbajs

för du kan inte se när löven faller ner hur fel jag är

är jag alkoholist om jag säger att jag vill supa och ha sådär fun bun? xD
Ahahah xD
jag vill ut, och upptäcka nya vyer.

Men i måndags kväll ringde dom och sa att jag inte behöver jobba för hon som var sjukskriven skulle komma tillbaka. Buhu för mig, jag kände hur min ekonomi bara missades. Sen på tisdagen ringde ajg till det andra stället och jag fattar inte hur svårt de ska vara att ringa till nån xD Och idag så vips skulle jag jobba ;D Och där fick ajg en kram av en söt tjej. Sen så blev denna tjugoåring kallad för tant. Öhm ja tack?

Igår hade jag och anna fotodag, eller ja de var mer hon som fotade mig emd typ över hundra kort så tog jag typ ynka fem på henne xD (men hon tvinga mig ju)  Men de avr mys så tack för det! ;D

Idag så äre marken här i krillehöla och jag var där, och ahr typ missat de i fyra år, och allt var väldigt litet. Och inga strumpor hitta jag heller. Men jag köpte sånt där godis, sen åpt jag och insåg att jag inte gilla det. Fan här kommer dom och tar mina pengar!

      
    








och för varje synd man gör måste man göra en till

Det är härligt att hosta blod, och så låter det som jag rökt i sjuhundra år när jag hostar.
Och igår så hade jag kramper i magen typ, och det gjorde så jävla ont, sen märkte jag att jag grät för det gjorde så ont.
Och jag gråter inte så ofta. Och jag får gnälla för jag har inget bättre för mig.

oktober känns som en hård månad för jag bara ramlar hela tiden.
usch. nu ska vi inte gnälla mer.

(lars failade rätt hårt igår)

igår köpte jag mina efterlängtande skor.
helgen känns ganska törr, eller ja, vit iaf. Sen får vi väl se vad som händer.

ett förvirrande tråkigt inlägg, men det blir inte så mycket bättre än så

skulle du kunna älska en idiot som jag?


RSS 2.0