mitt hjärta behöver en livvakt

Jo idag är det måndag och i helgen har det varit påsk. Så Glad Påsk på er :) I fredags så kom Nathalie hit, och vi träffades förra helgen också, men innan det så var det väl sisådär fem år. Det är LÅÅNG tid det. 

Vi åt tacos, prata och glodde på film, myspys var det. Plus att vi gick ner till cooop i snöoväder :O 
Hon sov här till på lördagen, sen på lördagskvällen så var det dags för mig att jobba på statt. Där så 
träffade jag Anna, ochd et var mycket folk där och jag plockade mest disk och tog och lämnade folks jackor.
SÅ nu vet ni det.

Det roligaste var nog iaf (som jag dock hörde dagen efter) att när björn skulle gå hem så var det en
så lång kö till jackorna, så han gick in på toan för att vänta. Men har man tunga ögonlock så vaknar man uttav att vakten knackar på dörren och säger att dom stänger nu. Men kön var borta och Björn fick sin jacka xD

HAHAHA jag trodde jag skulle dö när han berättade det, han är då lite pinsam bara XD

 

bara för jag är totalt kär i mannen nu ;P

I natt så drömde jag om kläder och mode och sånt, jag hade då köpt en söt liten klänning som jag satta på mig som för övrigt var röd och så hade jag svarta leggings på mig. Och helt plötsligt så kom jag med värsta gruppen av människor som stod och prata mode och sånt. Och då ger en tjej mig värsta blicken och säger att klänningar det är inget man borde satsa på för det avr så förra säsongen. "jag ska iaf bränna upp mina klänningar, fy så fult det är" Usch vad sårad jag blev.

Igår drömde jag även att linus hade fått apfingar och satt i fönstret och satte på och stängde av lampan och så hade vi massa gäster som bara WOOOOOOOOW. vad duktig han är. Helt roligt var det xD

Dom ringde nyss från karlskoga, från arbetrsintervjun jag var på i onsdags, och det gick då fort tyckte jag. Dom sa ju att det skulle ta en två veckor innan de hade sammanställt allt. :O Och i veckan ringde dom från Island också, men jag svarade inte elelr jag hörde inte att dom ringde och så såg jag det fyra timmar senare.

Jag vill se kentkentkent nu.

http://youtube.com/watch?v=NagMiN0NiBo

-Där var jag, helt förvirrad och jävligt glad :D


jag ska skydda dig med kroppen min, luften svider när vi andas in <3

Idag så fick jag skjuts till Karlskoga, och där var jag på arbetsintervju på Höga hus, och det var lite läskigt. Men dom var väldigt snälla så det gick bara bra, men  det är jobbigt att prata massa bra om sig själv hela tiden xD
Men det verkade faktiskt bra, väldigt bra personal. Får veta till veckan om jag får jobbet eller inte. Men jag ska ju till Danmark så det blir inget med det jobbet ändå, fast det är bra att ha ett i reserv. Fatta det låter så läskigt när jag säger att jag ska till danmark. 

Och jag måste bara nämna att det är så himla stort och Karlskoga har såååå många affärer, men där hitta jag inte heller någon jacka, jag måste ha en jacka. Nu ska jag nog kolla på nelly och sånt. Fast om jag ska vara ärlig så hittade jag en fin jacka på Jc som jag kunde tänka mig men sen så insåg jag att jag inte hade 1899 kronor bara sådär så jag provade inte ens den :P 

Idag har jag även städat mitt rum så nu är det fin fint eller ja, lite damm är borta. Och det var så kul när jag fick gå en runttur på arbetsintervjun och hon gruppchefen var så avis på mig´för jag hade vart på kolmården och sånt. (tur att jag inte nämnde hissen :O) Och sen så sa hon att dom hade fiskar och att de hade vita prickar på sig och frågade mig en massa vad som var fel och vad dom borde göra och såå, Och jag bara "hmm, fiskar är inte min starka sida" HAHA. Kommer fan inte ihåg ett piss av fiskar xD 

aja, dom trodde iaf att jag var värsta duktig (Y) 

Igår blev jag även värsta glad för då fick jag en fin ros av en väldigt gullig person :D Löv juu liksom :D 

min kraftreserv tar snart slut, som min tro på en ingripande gud.

Du faller handlöst framför mig
på din väg mot okända land
Och när din sjukdom tagit dig
ska jag ge någon gata ditt namn

Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
Ja, det verkar så enkelt vännen
Men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå

I ditt stora hjärta börjar slagen bli små
Och du rör min kind så jag förstår
att det bara är timmar tills du går


Man förstår inte hur skört livet egentligen är, och hur allt bara kan förändras på en minut, en sekund. Och jag har inte heller förstott det, men med tiden lär jag förstå det. Kankse. Men helst vill man bara vakna upp.

Men när sorg, förändring och smärta möts på samma gång så känns det extra mycket. Men det enda man kan göra är att försöka hålla balansen, och det är ett måste. Hur mycketd et än snurrar, så måste vi hålla i oss.


jag har dock en väldigt söt teckning jag fick igår, och det är såna små detaljer som är viktiga, och får hjärtat att vilja slå hårdare slag.  :) 

bland blommor och granather.

Den här bloggen har tappat färgen, tappat gnistan liksom. Men det beror nog mestadels på mig. Och härmed lovar jag att lämna allt gammalt såntdär jobbigt bakom mig och bara gå framåt, och ja må bra. Allt som gnagt mig i flera år ska jag bara släppa och låta det flyga iväg.

Jag ska skärpa mig och göra saker jag vill göra, och inte sitta och bara gnälla varför jag inte gjort nåt med mitt liv. Och jag har börjat, på onsdag ska jag till Karlskoga på arbetsintervju typ tror jag det är. Och det känns lite pirrigt, men ska dit iaf. Men jag har nog bestämt mig för att driva ner till Danmark istället, friskt vågat för att vara Emma men testa ska jag klara av att göra :)

Så ser mitt liv ut nuförtiden, och så väntar man på det där jävla körkortet som aldrig kommer ;) men är man blåst så är man det :) Förresten så har jag börjat skriva in en massa viktiga saker i min kalender och den är inte ens full. Men men.

och så ahr typ en gammal barndomskompis eller vad man ska säga flyttat tillbaka till stan här och det kan nog vara skoj, vi lekte jämt när jag var liten för vi bodde grannar. Och det gör vi ffs nu med, fast bara en liten stund för hennes andra "hem" brann det i :O

Men men det var allt vi hade för idag, men ta det lugnt och ta en titt på Björn Gustafsson. :D  Och göteborgska är en riktig härlig dialekt.

du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch. xD

Jag har inte så intressant liv så jag har inte skrivit ner något heller, men jag är iaf GALEN i Björn Gustafsson, han är ju underbart rolig och den som inte tycker det borde uppdatera sin humor. Just nu sitter jag och lyssnar på låten han sjöng på melodifestivalen till Carina Berg. LÖV IT.

Dessutom börjar jag få lite beslutångest, angående jobb och liv och that stuff liksom. Men det ska nog ordna sig och bli bra. Förhoppningsvis ;P

Men jag är iaf upptagen den 23 oktober så ni vet för då ska jag se BJÖRN GUSTAFSSON :D eller jag vill det iaf, ska fiska lite pengar och förmodligen beställa biljetter sen.
FY fasen vilket tråkigt inlägg jag tror jag har tappat glöden eller något. Jag vet inte.
Du får ursäkta mig.

-----
Det verkade inte som att inlägget kom fram så jag fortsätter på det bara. Nu ahr jag städat och det är lite renare här i mitt rum nu. Men borde ta en riktigt storstädning, tog det iaf vid skrivbordet. Men jag är nog rätt lat för det. Var även iväg och tränade förut riktigt hårt blev det, benen höll nästan på att bli alldeles spagettiga. Såg Ida där också, på badhuset. 

aja. Det var min dag, sen ska jag skicka ett avgörande mail också. 
Skäry värry.  


rädsla och balkonger

Idag är det fint väder och det känns skönt, ska kankse följa med mormor och mamma och handla sen. Det beror på om mormor orkar och så, annars åker väl mamma och handlar åt henne istället.

förut blev jag totalt livrädd kan jag berätta för er, det är som sagt fint väder idag och solen skiner. Det betyder att Linus vill sola, och han ville ut på balkongen och titta ut lite, han har en speciell liten stol där. Han kan bara stå där och kolla ut, helt mysigt såg det ut. Men jag måste ju titta till honom, och när jag gjorde det så var stolen helt tom, och jag trodde ärligt att han hade ramlat ner. Jag vågade inte ens gå fram och titta, så jag bara börja skaka och sa "liinus"

...och vem dyker upp där bakom mig med uttrycket "har jag missat nåt här eller" Sen mosade jag honom med kramar. Så rädd har jag inte varit på riktigt riktigt länge. Fuck vad jag älsker den där lille krabaten. Sen kändes det som om jag hade nån sjukdom för jag sluta verkligen inte att skaka. Usch.

Så  nu fick ni veta mer om min annorlunda morgon. UT i solen med er.  

dagen efter kent och stuff

Allt jag gör blir oftast totalt fel, men är man själv helt fel så går det inte att göra rätt. För det ingår inte i ens natur om ni förstår. Mennog om det, det var bara nåt som rullade i hjärnan. Men någon gång ska jag bli mera rätt än vad jag är.

Idag kom björn och hämtade guitar hero, och så pratade vi lite om hans helg, han farde ner till en barndomskompis som flyttat till gbg, och hade det kul där. Egentligen hade jag ju bestämt att han skulle följt med mig till kent, men det blev det inget med xD

Men där var jag och, ja magiskt och allt var super bra där för ett tag. Det enda misset var när vi stod där framme och alla bara buttade på mig och sen kom en full kille som inte kunde stå rakt men det gick bra ändå :)
Och sen så fick jag åka med Jenny och dem hem så jag slapp åka buss, vilket var skönt. :) Taack för det säger jag bara. Saknade dock ensammast i sverige :P

NU ska jag fundera över mitt liv och komma på något smart.
Och i sommar vill jag till arvika, ett måste om det inte blir något annat stort.


kent och sånt

Jao, ikväll är det kent och jag är typ glad men på samma gång vet jag inte. Jag känner inte för att åka dit själv, fast då får jag faktiskt skjuts och sen stå där i tusen år. Och så vet man inte när det slutar och då är jag inte säker med det här med bussar, men jag kommer förhoppningsvis hem xD

Men nu ska vi inte vara såna för jag vet att jag kommer älskat när jag väl är där :D

Igår var jag hos Linda osm fyllde fem, elelr egentligen 20 XD
Och alla drickte rätt mycket, och jag körde nyktert, BRA EMMA.
Nu känns min skrivande mest snurrande så jag avslutar nu.

RSS 2.0